Afwegen van de ingrediënten; Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Afwegen van de ingrediënten; -granen -mout -hop -kruiden
Het schroten van de mout. Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Het schroten van de mout. Brouwer Wim
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Storten van de mout
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. De maisch op pH brengen
Maischen volgens temperatuur schema Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Maischen volgens temperatuur schema
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Maischen
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Controle omzetting zetmeel in suiker mbv jodiumopl. Zwart/blauw nog zetmeel aanwezig.
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. maischketel met wortverzamelfilter
Onder stroomt heldere wort uit Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Klaren Onder stroomt heldere wort uit
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Koken van het wort
Samen-klonteren overtollige eiwitten Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Coaguleren Samen-klonteren overtollige eiwitten
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Het meten van: sg, pH Brix en refractie
Koelen van het wort met een tegenstroomkoeler Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Koelen van het wort met een tegenstroomkoeler
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. De tegenstroomkoeler
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Giststarter
Klimaatkast voor 1e vergisting Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Klimaatkast voor 1e vergisting
‘n blik in het vergistingsvat Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. ‘n blik in het vergistingsvat
Jongbier naar de 2e vergisting Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Jongbier naar de 2e vergisting
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Opslag lagertanks
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Bottelen (bier in flessen doen)
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Bottelen Bier in het vat
Flessen afsluiten met kroon-kurken Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Flessen afsluiten met kroon-kurken
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Vergisting (3e) op fles
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Etiketteren
Bier brouwen in Bry “De Vogelkooi”. Opslag bieren