Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

Het internet.
OpMaat Europese richtlijnen en verordeningen Presentatie van zoekresultaten met extra informatie over richtlijnen en verordeningen Universiteitsbibliotheek.
De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Ebook Library – Eenvoudig zoeken. In deze demo EBL Eenvoudig zoeken: •Snel zoeken •Browsen op categorie of onderwerp •Volledige tekst doorzoeken NB: EBL.
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Klik op de app om de e-learningapplicatie te starten.
Handleiding voor het updaten van de Pupillen competitie website V (22april 2010)
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
Website voor bewonerscommissies
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Een nieuwe website voor het FAVV ? RC van 28 mei 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
Registratie van de TDI-variabelen met de Registratiemodule van het Technisch Platform Versie Rue Juliette Wytsmanstraat 14 | 1050 Brussels |
PCB Willem de Zwijger Groep 7 Welkom op de informatieavond van:
Fotografica Museum Zoetermeer Wat er zoal te zien is in het museum.
Inforum Welkom Dit is een automatische voorstelling Gebruik de toets ‘Page Up’ of ‘PgUp’ van uw klavier als u sneller vooruit wil gaan. Gebruik de toets.
Meer mogelijkheden en meer kansen
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Huidige pagina.
MusicMarker is gonna change! MusicMarker ‘11 meer media nieuwe rubrieken nieuwe artikelen podcas t regelmatige posttijden nieuwe pagina’s meertalig!
3 januari 2007 VOLUMES EN GENEALOGIE: de volgende generatie.
OpMaat Zoeken algemeen Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Infodag ERASMUS 18 december 2008 Arteveldehogeschool, Gent.
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
PROVINCIALE HOGESCHOOL LIMBURG. INFORMATIE ZOEKEN EN VINDEN IN DE PHL-BIBLIOTHEEK Databanken 2.Databanken.
PROVINCIALE HOGESCHOOL LIMBURG. INFORMATIE ZOEKEN EN VINDEN IN DE PHL-BIBLIOTHEEK Databanken 2.Databanken.
INFORMATIE ZOEKEN EN VINDEN IN DE PHL-BIBLIOTHEEK Databanken 2.Databanken via citrix-server 3.Webwijzer.
Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.
Kies je taal Eerste registratie: hier klikken Kies een login naam. Heb je recent een cebam opleiding gevolgd, duid dan bij User Group « cebam course.
Het aanvraagformulier Medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) Het document downloaden van de website van het Programma.
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Rechtspraak.nl Zoeken met datum en instantie Verder = klikken.
HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Bezoekersgerichte teksten
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Twitterstream Help mee! What’s in a name? Positionering van de SVGB in het project What’s in a name? Verdere tekst Op deze site kunt u een opiniestuk van.
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.
Openbare veilingen in Europa Teamwork sprl Avenue de Jupille, Liège
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 3 Overzicht vorige les  Terugblik op wat we geleerd hebben  Uitwisselen van ervaringen  Behandelen.
CROWDFUNDING VAN EEN ZONNEPANELENINSTALLATIE OP HET GEMEENTEHUIS VAN DE GEMEENTE NEDER-BETUWE IN OPHEUSDEN INFORMATIE MEMORANDUM.
Samenvattingen van de EU- wetgeving: een inleiding 2009.
Samenvattingen van de EU- wetgeving: een inleiding 2008.
?.
Duits in 4 en 5 HAVO Herzlich Willkommen !!.

Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Ip4inno 1 Module 3B: Deel 3 Praktische oefeningen in het gebruik van
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Ip4inno 1 Module 3B: Deel 1 Gebruik van de gratis wereldwijde octrooidatabase snel en gemakkelijk octrooien zoeken Europees Octrooibureau Roland.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier.
1 KGT Hoofdstuk 3 Cultuur, vreemd en vertrouwd § 2-3
Trainingsschema zaal Vanaf seizoen beschikaar:
Nieuws-module uitleg >.
Student Portal Klik op de weblink Vind je onderwijsrooster
Nieuw Beter zoeken met Kenniswijzer.
Instructie om een afspraken te plannen
Bedrijfsnaam Producten en services
Wat is bingel? Online leerplatform voor de lagere school
Wat is bingel? Online leerplatform voor de lagere school
Handleiding Prodas-app
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Maatregelen in het kader van de Britse terugtrekking uit de EU
Transcript van de presentatie:

Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische informatie op Europa opzoekenJuridische informatie op Europa opzoeken 3.Samenvattingen van de EU-wetgevingSamenvattingen van de EU-wetgeving 4.Navigeren op de websiteNavigeren op de website 5.Welke functies zijn er?Welke functies zijn er? 6.Contacteer ons teamContacteer ons team Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische informatie op Europa opzoekenJuridische informatie op Europa opzoeken 3.Samenvattingen van de EU-wetgevingSamenvattingen van de EU-wetgeving 4.Navigeren op de websiteNavigeren op de website 5.Welke functies zijn er?Welke functies zijn er? 6.Contacteer ons teamContacteer ons team Volgende pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

Deze handleiding begeleidt u door de verschillende rubrieken en functies van deze website. Het doel van deze website is het aanbieden van beknopte en makkelijk leesbare samenvattingen van Europese Unie wetgevingen, in 32 beleidssecties. Deze handleiding begeleidt u door de verschillende rubrieken en functies van deze website. Het doel van deze website is het aanbieden van beknopte en makkelijk leesbare samenvattingen van Europese Unie wetgevingen, in 32 beleidssecties. Volgende pagina Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

De website is deel van het EUROPA portaal, onderhouden door EU instituties. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

De website is deel van het EUROPA portaal, onderhouden door EU instituties. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

Op de EUROPA- portaalsite vindt u uiteenlopende informatiebronnen, waaronder: 1.de webpagina over de activiteiten van de EU, waarop een overzicht wordt gegeven van de verschillende beleidsdomeine n Op de EUROPA- portaalsite vindt u uiteenlopende informatiebronnen, waaronder: 1.de webpagina over de activiteiten van de EU, waarop een overzicht wordt gegeven van de verschillende beleidsdomeine n Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

2.EUR-LEX, waarin de volledige tekst van alle Europese wetteksten wordt gepubliceerd Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

3.PreLex, waarin u het besluitvormings proces voor wetgeving kunt volgen Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

4.Europe Direct, voor algemene of praktische vragen over de Europese Unie. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

De belangrijkste informatie van de website is beschikbaar in 11 talen. Meer gespecialiseerde informatie is uitsluitend beschikbaar in het Duits, Spaans, Frans, Italiaans en Engels. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

U kan meer informatie vinden door op een subsectie te klikken. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

U kan meer informatie vinden door op een subsectie te klikken. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

De samenvattingen bevatten informatie over geldende wetgeving en andere referentiedocument en die u kunnen helpen meer inzicht te verwerven in een bepaald beleidsdomein. De samenvattingen worden voortdurend bijgewerkt naarmate nieuwe wetgeving wordt aangenomen. De samenvattingen bevatten informatie over geldende wetgeving en andere referentiedocument en die u kunnen helpen meer inzicht te verwerven in een bepaald beleidsdomein. De samenvattingen worden voortdurend bijgewerkt naarmate nieuwe wetgeving wordt aangenomen. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

U kunt naar andere beleidsdomeinen navigeren via het onderwerpenmenu. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

Voor het laatste nieuws of welbepaalde informatie kunt u ook de extra hulpmiddelen gebruiken. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

Gebruik de contactpagina voor al uw vragen in verband met de samenvattingen van de EU-wetgeving. Volgende pagina Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1

Gebruik de contactpagina voor al uw vragen in verband met de samenvattingen van de EU-wetgeving. Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 1