1 Groeipad Connected! Van algemene naar persoonlijke informatie voor mensen met een uitkering.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

Regelhulp Regelhulp.nl is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
Alumni-portals gezien vanuit een ICT-perspectief Robert van ‘t Sant.
TiteldiaVoorbeeld lay-out Ontdek Rotterdam. Met je telefoon! Presentatie & demonstratie Apptown Stefan Verhoeve, 18 april 2013.
Website voor bewonerscommissies
VVV Kop van Noord-Holland: Website ontwikkelingen 31 mei 2012
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
A Brave New Workforce | 19 juli ExpertPlaza “ Freelancing per minuut” ExpertPlaza.nl Tacit knowledge in (netwerk) organisaties Case: ABVAKABO.
Dienstencatalogus 24 november Programma Wat is een productencatalogus Alle componenten op een rij – De generieke informatie – De specifieke informatie.
Mailoplossingen voor het onderwijs
Stichting RechtenOnline
Verzoek vorige keer - samenhang:
Welzijn Eindhoven, PeuterPlaza, Dynamo, Speelpark de Splinter, Adviespunt Discriminatie Zuidoost Brabant, Vrijwilligerspunt en DommelRegio zijn onderdeel.
Adobe formulieren : stand van zaken.
Linux Workshop 1 Introductie. Geschiedenis  1969: UNIX  Simpel en elegant  Geschreven in C  Mogelijk om code opnieuw te gebruiken  1991: Linux 
Bibliotheken in Drenthe De G!DS “everything you always wanted to know about ….” versie: regionale en lokale culturele infrastructuur.
Sneak Preview Socious Neem een kijkje in de nieuwe community van Ngi-NGN.
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
Werkdocument meerjarenaanpak NME - NH versie november meerjarenaanpak  Voor een duurzame samenleving is commitment nodig van maatschappelijke organisaties,
Onderhoud met IOBit-tools woensdag 4 januari 2012.
1 Centrale Gebruikers Groep VISI 1. Inhoud: -De rol van de Centrale Gebruikersgroep -Terugkijken naar Vooruitkijken naar
Het individueel zorgplan in ketenzorg
Aride Umbraco presentatie. Umbraco CMS Vriendelijk cms Prettig voor eindgebruikers, designers en ontwikkelaars Simpel, mooi, intuitief Eenvoudig maatwerk.
Minitraining Lamera à la Carte
N-Pass2Go Data veilig over straat en overal doen of je thuis bent.
Aan de slag met de BETERapp
Nieuw toetsprogramma BRIS werkt samen met deskundigen aan een nieuw toetsprogramma voor het toetsen van een bouwvergunning of een veilig gebouw.
Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten
Communicatie en Digitale media, Hogeschool Rotterdam.
Video opdracht Video maken met de smartphone
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
O p d r ach t B. APP. 1 Deze app's heeft de menu onderaan en blijft de hele tijd bij u als u de app. opent u kan er op klikken wanneer u dan wilt. Voorwaarden:
Intranet tips voor een succesvol intranet met Social Media integratie | d-Tail Company 25 tips voor een succesvol intranet met Social.
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
Het proces van upgraden.  Dit reserveren kan lang duren  Ongeveer 1 maand  Microsoft controleert uw hardware en software  Als akkoord dan wordt.
UVW LinkedIn Presentatie
Geografisch Informatie Systeem
Het proces van upgraden.  Dit reserveren kan lang duren (niet vista)  Ongeveer 1 maand  Microsoft controleert uw hardware en software  Als akkoord.
Mantelzorg voor Beginners is een online platform met zoekmachine voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van zorg en hulp.
Wat is Digitale marktplaats voor hulp, klusjes en zorg Laagdrempelig, veilig en eenvoudig hulpmiddel om elkaar te vinden. Via een organisatie of rechtstreeks.
Door de bomen het bos weer zien Henk Post Bedrijfsanalist ISZF November 2005.
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
Onderwijsdag 2013 Wouter Reith / Academie voor Sociale Professies Interactieve hoorcolleges met Socrative.
Concreet aan de slag met coreset ICF 1. Indiceringsinstrument obv ICF Hoe is het indiceringsinstrument opgebouwd? 43 categorieën Elke categorie is voorzien.
Waarom een Probus website? Gerard Vogel (webmaster Probus Tubantia) – Welke informatie mag je verwachten en wat is het nut daarvan? 2.Waar en hoe.
Op zoek naar hulp voor je kind? Volg 1 Alpha. De nood voor Alpha © Alpha2 Alpha wijst je de weg in de professionele dienstverlening voor kinderen.
Op zoek naar hulp voor je kind? Volg 1 Alpha. Kinderen met problemen (o.a. pesten, aandachtstoornissen, gescheiden ouders) geraken soms los van de maatschappij.
Hoe zet je leerlingen aan het werk?
6/3/ Waarom Facebook? Wie zit er op? Grootste sociale netwerk in België Bijna 4,5 miljoen accounts in België Sneeuwbaleffect Opleiding: Facebook.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Hoe werkt mijn werkplek?
Workshop bronhouders Atlas portaal
Communicatie(beleids)plan Prot. Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
Heb je vragen voor het Facilitair Bedrijf:
Experimenteerspoor Omgevingsplan Soest
Meervoudig verantwoorden: een proeftuin voor effectmeting en kostentoedeling Edwin van der Zalm 10 oktober 2017.
Hoe werkt mijn werkplek?
Versturen van data naar meerdere mensen
Aura Software: meer dan 25 jaar thuis in schoolmediatheken
Anna Wie heeft er wel eens pijn in zijn mond gehad? …
Slimme gemeenten doen aan Smart Mobility
ASP.NET MVC Web Development
KWT.
Handleiding Prodas-app
Transcript van de presentatie:

1 Groeipad Connected! Van algemene naar persoonlijke informatie voor mensen met een uitkering

2 Van één profiel voor iedereen naar… FASE 1 Open Onpersoonlijk Algemeen FASE 2 Gesloten Persoonlijk FASE 1A Open Onpersoonlijk Groepsgewijs STANDAARD IN HUIDIGE VERSIE CONNECTED! APPS Aanvulling op bestaande informatiekanalen Snel te implementeren Geen koppeling met systemen Simpel te gebruiken/onderhouden

3 4 eenvoudige en begrijpelijke basisfuncties Informatie wordt op een pro-actieve manier (met pushmelding) naar gebruikers verzonden; direct reageren via slimme responsbuttons Alle activiteiten van de gemeente (voorlichtingsbijeenkomsten, workshops etc.) binnen handbereik van gebruikers Gerichte informatie over de uitkering, vergoedingen, adressen etc. in overzichtelijke hoofdgroepen; door de gemeente in te richten en te onderhouden Aantal dagen totaan storting van de uitkering, voorzien van handige tips over vragen over de uitkering, budgetteren, ‘hulp bij…’ etc.

4 Voorbeeld: gemeente Rotterdam 010werkt

5 Demonstratie mogelijkheden gemeente

6

Gratis download van de Connected! 010werkt etc. apps uit de stores: Ga naar voor meer informatie over de toepassing voor andere gemeentenwww.connect-now.nl 7 Zelf ervaren?