De Bank presenteert: BANK Nieuw in Nederland:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Iemand heeft met haar vinger tussen de deur gezeten.
Wat moet je doen en laten wanneer er brand uitbreekt?
Informatieanalyse en databaseontwerp Practicum 2 Welkom bij het practicum IID: Query’s, Orde in de Chaos.
De Bank Presenteerd: Nieuw in Nederland. De „DRIVE THRU“ pin automaat. Nu pinnen zonder Uw auto te verlaten. Om alle voordelen van dit nieuwe pinnen uit.
Dé Bank Presenteerd: Nieuw in Nederland. De „DRIVE THROUGH“ pin automaat. Nu pinnen zonder Uw auto te verlaten. Om alle voordelen van dit nieuwe pinnen.
foto's door Casper görannsson
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
DIEFSTAL IN GELDAUTOMATEN  Op deze 1 e foto zie je een persoon die klaarblijkelijk een transactie uitvoert aan de geldautomaat.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Eerste kennismaking met programmeren in RoboMind
Toekomst Huishoudelijk proces: De was
Crisis Tekst J.R..
Techniek: Een Brug Te Ver
Hoe word je een ster? *.
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Basic Life Support & automatische externe defibrillator
De beste manier om woorden aan te pakken…
Trendy Sieraden Party. Sinds kort ben in begonnen met het geven van Het betekend niet dat ik stop met Oriflame Een deel van de collectie neem ik op aanvraag.
Ingreep met kapje.
DIEFSTAL IN GELDAUTOMATEN Op deze eerste foto zie je een persoon die schijnbaar een transactie uitvoert aan de geldautomaat.
Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je.
INFO AVOND OUDERS VAN NIEUWE LEDEN. Agenda 1.Welkom / Even voorstellen 2.Leeftijd categorieën en trainingen 3.Begeleiding 4. Wat als je lid wordt! 5.Vrijwilligers.
OM OVER NA TE DENKEN.
Aan de slag met de BETERapp
Wat ik wil…..
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Betaalsleutel koppelen via MyOrder app
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Als je de rest van je leven GRATIS WILT BELLEN.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Het praktisch verkeersexamen start vanaf
Bent u sterk in Hoofdrekenen??? JANEE We gaan het meemaken. ik ga je enkele heel gemakkelijke vragen stellen.
2 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 21 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Hoe stel ik mijn wallet in. Klik op wallet Klikken voor het aanmaken van uw walletaccount.
Systeemherstel woensdag 17 februari Systeemherstel Help, mijn computer werkt niet goed meer !! Wat nu?
UML De Basics en de Use-case Diagrammen. UML Introductie Unified Modeling Language Grafische modelleertaal Waarom UML? - UML wordt gebruikt om de werking.
Woordjes leren.
Welkom bij de KWV ‘Loosdrecht’ Interne instructie Gebruik vloot Eddo Brian Interne instructie Gebruik vloot Eddo Brian 1.
Aubid Sarwar 4FD Betalen via Internet Waarom dit onderwerp? Wij kozen dit onderwerp omdat er tegenwoordig veel inkopen via internet gedaan worden en.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Was Sorteren en Wassen Leerdoelen : Jij kan de was sorteren. Jij kan de wasmachine instellen. Jij kan de juiste programma en juiste temperatuur kiezen.
Meten en meetkunde in het verkeer
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Longboard rijden Board balance Tricks Tricks Tricks Board balance
Het praktisch verkeersexamen start vanaf
Voorleesverhaal Joep op de stoep.
IJsster maken.
Welkom bij onze PowerPoint presentatie
Opdracht Vraag Bedenk een apparaat uit je omgeving waarbij het leren bedienen veel moeite kostte. Waardoor kwam dat en hoe is dit op te lossen? Ontwerp.
Trainingsschema zaal Vanaf seizoen beschikaar:
DE 10 PROVINCIES VAN BELGIE
Veilig en Vlot Kern 1 t/m 12 Klik op de spatiebalk.
Wij zijn FLEX Finn Megan Anouk Nina
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Bent u sterk in Hoofdrekenen???
Kerstspel Spelregels Start.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Iemand heeft met haar vinger tussen de deur gezeten.
Werken in een arbeidsorganisatie
De post.
DE 10 PROVINCIES VAN BELGIE
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa
ik zie….ik zie…..wat jij niet ziet
Transcript van de presentatie:

De Bank presenteert: BANK Nieuw in Nederland: De „DRIVE THRU“ pinautomaat. Nu pinnen zonder uw auto te verlaten. Om alle voordelen van dit nieuwe pinnen uit de pinautomaat te kunnen halen, volgt hierna een aantal instructies. Volg deze instructies zorgvuldig op.

Mannelijke Klanten Vrouwelijke Klanten BANK Mannelijke Klanten Vrouwelijke Klanten KIES. einde

Voor onze mannelijke klanten: BANK Voor onze mannelijke klanten: Rijd zo dicht mogelijk naast de pinautomaat. Open het bestuurdersraampje. Stop uw pinpas in de daarvoor bestemde gleuf. Toets uw pincode en het gewenste bedrag in. Neem uw pinpas uit en pak het geld uit de lade. Sluit uw bestuurdersraampje en rijd rustig weg. Terug naar keuzemenu.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd zo dicht mogelijk naast de pinautomaat.

Voor onze vrouwelijke klanten : Start de afgeslagen motor weer. BANK Voor onze vrouwelijke klanten : Start de afgeslagen motor weer.

Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd achteruit tot u op de hoogte BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd achteruit tot u op de hoogte van de pinautomaat bent.

Voor onze vrouwelijke klanten: Open het bestuurdersraampje. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Open het bestuurdersraampje.

Voor onze vrouwelijke klanten: Neem uw handtas, leeg deze op de BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Neem uw handtas, leeg deze op de passagiersstoel en zoek uw pinpas.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Check uw make-up in de achteruitkijkspiegel.

Voor onze vrouwelijke klanten: Probeer uw pinpas in de daarvoor BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Probeer uw pinpas in de daarvoor bestemde gleuf te krijgen.

Voor onze vrouwelijke klanten: De afstand tussen u en de pinautomaat BANK Voor onze vrouwelijke klanten: De afstand tussen u en de pinautomaat is te groot.

Voor onze vrouwelijke klanten: Open het bestuurdersportier om BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Open het bestuurdersportier om bij de pinautomaat te kunnen.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Probeer nogmaals uw pinpas in de daarvoor bestemde gleuf in te voeren.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Haal uw pinpas er weer uit en draai deze om.

Voor onze vrouwelijke klanten: Zoek op de passagiersstoel naar uw BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Zoek op de passagiersstoel naar uw agenda voor de pincode.

Voor onze vrouwelijke klanten: Toets uw pincode in. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Toets uw pincode in.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Druk op wissen en voer nu de juiste code in.

Voor onze vrouwelijke klanten: Toets het gewenste bedrag in. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Toets het gewenste bedrag in.

Voor onze vrouwelijke klanten: Check nog even uw make-up in BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Check nog even uw make-up in de achteruitkijkspiegel.

Voor onze vrouwelijke klanten: Neem uw gepinde geld uit de lade. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Neem uw gepinde geld uit de lade.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Zoek uw portemonnee op de passagiersstoel en stop het geld erin.

Voor onze vrouwelijke klanten: Stop alles weer terug in uw handtas. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Stop alles weer terug in uw handtas.

Voor onze vrouwelijke klanten: Start de inmiddels afgeslagen motor. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Start de inmiddels afgeslagen motor.

Voor onze vrouwelijke klanten: Ga op weg naar uw volgende bestemming. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Ga op weg naar uw volgende bestemming.

Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd weer terug naar de pinautomaat. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd weer terug naar de pinautomaat.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Neem alsnog uw pinpas uit de pinautomaat.

Voor onze vrouwelijke klanten: Leeg nogmaals uw handtas op de BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Leeg nogmaals uw handtas op de passagiersstoel en doe uw pinpas erin.

Voor onze vrouwelijke klanten: BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Stop de rest ook weer terug in uw handtas en doe nog even een make-up check!!!

Voor onze vrouwelijke klanten: Start de afgeslagen motor nogmaals. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Start de afgeslagen motor nogmaals.

Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd naar uw volgende bestemming. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Rijd naar uw volgende bestemming.

Voor onze vrouwelijke klanten: Haal na 3 km de handrem eraf. BANK Voor onze vrouwelijke klanten: Haal na 3 km de handrem eraf.

Bedankt voor uw medewerking. BANK Bedankt voor uw medewerking. Terug naar keuzemenu.