Welkom Israelzondag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Het gelijk van Neturei Karta.... Na duizenden jaren ‘van de kaart’ verdwenen te zijn, is in de 20-ste eeuw een groot deel van de Oud- Testamentische wereld.
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
De 10 plagen Zweren Hagel Sprinkhanen Duisternis Dood oudste zoon
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk, hoe schoon zijn de schreden
God en ons.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Jezus verliest de liefde van mensen
Welkom in deze kerkdienst
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
Welkom op TOV!.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Vers 1 De HEER die leeft, de God der goden spreekt, van waar de zon rijst als de dag aanbreekt, tot waar zij, als de nacht komt, ondergaat, roept Hij de.
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Hoe kunnen wij vandaag Gods stem verstaan…
Hoofdstuk 6 Slechten van bolwerken
Zingen Vers 1 Ja, God is goed voor Israël,
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate Je wordt geroepen door God!
Zingen Vers 1 Waarom, o HEER, blijft U van verre staan?
Zingen Vers 1 Troost troost mijn volk! zo zegt uw God
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk is uw huis, o HEER!
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
17 En het overkwam mij, toen ik te Jeruzalem was teruggekeerd* en in de tempel aanbad, dat ik in zinsverrukking (lett. extase) geraakte… Handelingen.
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt.
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
1Korinthe OM NIET 18 Wat is dan mijn loon? Dit: door mijn evangelieprediking HET EVANGELIE OM NIET te mogen brengen, en zo van mijn bevoegdheid.
Zingen Vers 1 Wie op de HERE God vertrouwen staan als de Sion vast.
O Heer, wat ben ik moe!.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Vers 1 O God, wil aan de koning schenken uw recht en wijs beleid, wil hem, de koningszoon, bedenken met uw gerechtigheid. Laat hij uw volk besturen, Here,
Welkom in deze dienst Zondag voor de vervolgde kerk.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Welkom Israelzondag.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag.
Exodus 25:9 Volgens alles wat Ik u zal tonen, een ontwerp van de tabernakel en een ontwerp van al zijn voorwerpen, zó moet u het maken.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Welkom Zondag 22 mei 2016 Voorganger: Ds. H.A. Berkheij Ovd: J. Boersma Organist: A. Kroeze Schriftlezing: Gen. 1:1-5 en Mat. 28:16-20.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
VGK Assen Oase Opw.733 Ps.34:1,5 Gz. 257 Opw.427 Opw.575 Exodus 3:1-14 Opw.770 Exodus 4:1-13 Opw.687 Gz.95 Elb.289 Opwekking 710:1 / 2.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 13 : 1 – 12.
Welkom in deze kerkdienst
Deze kerkdienst wordt met beeld en geluid uitgezonden op Kerkomroep.nl. Uit privacyoverwegingen worden geen opnamen gemaakt van gemeenteleden zonder.
Door de wereld gaat een woord
Transcript van de presentatie:

Welkom Israelzondag

Door de wereld gaat een woord en het drijft de mensen voort: ‘Breek uw tent op, ga op reis naar het land dat Ik u wijs.’  

Heere God, wij zijn vervreemden, door te luist’ren naar Uw stem. Breng ons saam met Uw ontheemden, naar het nieuw Jeruzalem.

Door de wereld gaat een stoet, die de ban brak van het bloed. Die bij wat op aarde leeft, nu geen burgerrecht meer heeft.  

Heere God, wij zijn vervreemden, door te luist’ren naar Uw stem. Breng ons saam met Uw ontheemden, naar het nieuw Jeruzalem.

Menigeen ging zelf op pad, daar hij thuis geen vrede had. Eeuwig heimwee spoort hem aan, laat ook hem het woord verstaan.  

Heere God, wij zijn vervreemden, door te luist’ren naar Uw stem. Breng ons saam met Uw ontheemden, naar het nieuw Jeruzalem.

Door de wereld klinkt een lied, tegen angsten en verdriet, tegen onrecht, tegen dwang, richten pelgrims hun gezang.  

Heere God, wij zijn vervreemden, door te luist’ren naar Uw stem. Breng ons saam met Uw ontheemden, naar het nieuw Jeruzalem.

blijven staan, of dwalen af. Hunk’rend naar hun oude land, Velen, die de moed begaf, blijven staan, of dwalen af. Hunk’rend naar hun oude land, reisgenoten, grijp hun hand.  

Heere God, wij zijn vervreemden, door te luist’ren naar Uw stem. Breng ons saam met Uw ontheemden, naar het nieuw Jeruzalem.

Door de wereld gaat een woord en het drijft de mensen voort. ‘Breek uw tent op ga op reis naar het land, dat ik u wijs.’  

Heere God, wij zijn vervreemden, door te luist’ren naar Uw stem. Breng ons saam met Uw ontheemden, naar het nieuw Jeruzalem.

De Heere, de heerser der aarde, zegt: Israël, Israël, eens zal u de wereld aanvaarden en weten, waarom Ik u spaarde. Dan komt, zonder stokken of zwaarden men tot u: Het ga u wel!

Eens zullen de mensen het weten en roepen van stad tot stad: De God op de Sion gezeten is de Enige! Laat ons vergeten de haat onzer twisten en veten en gaan wij naar Hem op pad!

God zegt: In het laatste der dagen, dan zullen, o Israël, de volken u vinden en vragen: vergeef wie u hebben geslagen! en Ik zal hen met zich doen dragen mijn zegen, het ga hun wel.

Eens zullen zij 1 uit de joden aangrijpen, die in hun waan zich aan u vergrepen, u doodden, en zeggen: Ach, zie onze noden; met u is de God aller goden, o mens, laat ons met u gaan!

Eens zullen de volken u eren, o volk dat Ik heb gesticht; eens zullen die 't aardrijk regeren tot Mij en elkaar zich bekeren, dan wordt in mijn stad, spreekt de Heere, 't verzoeningsmaal aangericht.

Shalom Chaverim, shalom chaverim, Shalom, shalom L’hit-rah-oat, L’hit-rah-oat

Wat de toekomst brengen moge, Mij geleidt des Heeren hand; moedig sla ik dus de oogen naar het onbekende land.

Leer mij volgen zonder vragen; Vader, wat Gij doet is goed Leer mij volgen zonder vragen; Vader, wat Gij doet is goed! Leer mij slechts het heden dragen met een rustig kalmen moed!

Waar de weg mij brengen moge, aan des Vaders trouwe hand loop ik met gesloten oogen naar het onbekende land.