Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Breedbeeldpresentatie
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Pimp your Powerpoint 7 juni 2011
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Website Usability.
PowerPoint.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Een presentatie maken Les 2
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Handleiding ClassDojo
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Club voor jongens en meiden met een beperking.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Eenvoudige website Weebly Simon Hardy & Emre birinci.
1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels met die.
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
Politieke Bingo Openingsdia Beeld op de positie van dit grijze kader.
Instructie om een afspraken te plannen
travel margie’s margie’s travel
reizen Maria's Maria's reizen
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
21e 21e verjaardag verjaardag Peters Peters Uitnodiging voor
Margie’s Travel Laat Margie uw volgende wintervakantie plannen!
Voorjaarssale met Fabrikam
Museum Bezoek Wat moet je in het museum doen om een week later een goede presentatie te kunnen geven?
Bedrijfsnaam Producten en services
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Davy Davy Kom dit vieren! Kom dit vieren! wordt 18! wordt 18!
reizen Menna's Menna's reizen
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels door.
Van harte gefeliciteerd, Kim!
Gefeliciteerd met je verjaardag, Lynn!
Indeling met titel Subtitel
Arnaud Lopes Vice-voorzitter Fabrikam Eikenlaan 123 | 4567 AB Abcoude
Klassiek fotoalbum.
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Titelindeling Ondertitel.
Titel van uw gebeurtenis
Hoe maak je een eyecatcher
Telefoon | adres | Webadres
Creëer een mooie folder
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Indeling titel met afbeelding
Gescande Oostendse Documenten
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling Aanpassen aan papierformaat als dingen niet helemaal goed zijn uitgelijnd. Deze vindt u in het venster Afdrukken, dat u kunt openen door op Dia's op een volledige pagina te klikken. En hebt u gezien dat de vouwlijnen al zijn geplaatst? De markeringen zijn amper te zien, maar het kan zijn dat u deze niet in uw brochure wilt hebben. Klik dan op Beeld en Diasorteerder en verwijder de markeringen voordat u de afdruk maakt. De inhoud aanpassen: De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn voor u opgemaakt. Als u een of meer opsommingstekens wilt verwijderen uit tekst, klikt u op het tabblad Start op de knop Opsommingstekens. Als u meer tijdelijke aanduidingen voor titels, subtitels of hoofdtekst nodig hebt, maakt u een kopie van wat u nodig hebt en sleept u dit naar de gewenste plaats. Dankzij de slimme hulplijnen van PowerPoint kunt u alles goed uitlijnen. Gebruikt u liever uw eigen foto's? Geen probleem! Klik op een foto, druk op de knop Delete en klik op het pictogram om uw foto toe te voegen. Vervangt u een foto, maar is deze iets te groot voor de ruimte? U kunt de foto dan in een handomdraai bijsnijden. Selecteer de foto, ga naar het tabblad Opmaak van Hulpmiddelen voor afbeeldingen en klik in de groep Grootte op Bijsnijden. DELFT GUIDE Delft Guide Oprichter: Sybrand de Jong Voor informatie en reserveringen: “Bedankt voor de fietstocht gisteren. Wij hebben veel plezier gehad en interessante dingen geleerd over de geschiedenis van Delft! De rondvaart was geslaagd en wij hebben nu een beter overzicht over historisch Delft. Heel veel dank! Veel succes! BR Mercedes” Nederlands

Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling Aanpassen aan papierformaat als dingen niet helemaal goed zijn uitgelijnd. Deze vindt u in het venster Afdrukken, dat u kunt openen door op Dia's op een volledige pagina te klikken. En hebt u gezien dat de vouwlijnen al zijn geplaatst? De markeringen zijn amper te zien, maar het kan zijn dat u deze niet in uw brochure wilt hebben. Klik dan op Beeld en Diasorteerder en verwijder de markeringen voordat u de afdruk maakt. De inhoud aanpassen: De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn voor u opgemaakt. Als u een of meer opsommingstekens wilt verwijderen uit tekst, klikt u op het tabblad Start op de knop Opsommingstekens. Als u meer tijdelijke aanduidingen voor titels, subtitels of hoofdtekst nodig hebt, maakt u een kopie van wat u nodig hebt en sleept u dit naar de gewenste plaats. Dankzij de slimme hulplijnen van PowerPoint kunt u alles goed uitlijnen. Gebruikt u liever uw eigen foto's? Geen probleem! Klik op een foto, druk op de knop Delete en klik op het pictogram om uw foto toe te voegen. Vervangt u een foto, maar is deze iets te groot voor de ruimte? U kunt de foto dan in een handomdraai bijsnijden. Selecteer de foto, ga naar het tabblad Opmaak van Hulpmiddelen voor afbeeldingen en klik in de groep Grootte op Bijsnijden. Over ons "Wij organiseren niet alleen uw bezoek aan historisch Delft. Wij maken uw bezoek aan Delft onvergetelijk als u ons laat weten wat uw specifieke wensen zijn." Belangrijke klanten Onze dienstverlening Verschillend thema's Delft Guide is met een team van professionele gidsen de gespecialiseerde organisatie om uw bezoek aan historisch Delft succesvol te maken. Sinds 1 januari 2003 organiseren wij stadswandelingen door de historische stad, rondleidingen in de Nieuwe & Oude Kerk, Prinsenhof, Porceleyne Fles Het Steen en meer. Een andere manier om historisch Delft te leren kennen, is door een Dinner Walk. Gedurende de stadswandeling gaan we in verschillende restaurants of grand cafés dineren. Arrangementen: wij kunnen een volledig bezoek aan Delft verzorgen met niet alleen de rondleidingen, maar ook in combinatie met eten & drinken. Ook rondvaarten, step- en fietstochten zijn mogelijk. Talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Noors, Russisch, Chinees. Wij kunnen stadswandelingen met verschillende thema’s verzorgen: Algemeen historisch Geschiedenis van de Koninklijke Oranje Familie in Delft Beroemde schilders zoals Johannes Vermeer Architectuur Delfts Blauw VOC Kijk op onze website en lees over al onze activiteiten. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen heeft. U kunt op ons rekenen: Een perfecte organisatie van uw bezoek Professionele stadsgidsen in vele talen Eten en drinken in goede restaurants of grand cafés Dankzij onze betrouwbaarheid en klantenservice, hebben wij een indrukwekkende klantenkring, waaronder : Touroperators Onderwijs (van basis tot universiteit) Bedrijven en instellingen (van groot tot klein, van internationaal tot lokaal) Ondersteunende programma’s voor internationale en lokale congressen Families