© 2014 www.jufleontine.com Klik hier om te beginnen!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Je gaat bij deze opdracht zelf een aantal vragen bedenken, die je ook als een toetsvraag zou kunnen gebruiken. Geef een antwoordmodel erbij.
Advertisements

Naam:Ilijse berends. Het gaat over de nagelstudio.
1. Spreek de woorden ritmisch uit op de muziek.
Dalton op de van heemstraschool.
Met onze speciale dank aan (documentenmap). Waarom gebeurt re-educatie (na verlamming bijvoorbeeld) vaak in een zwembad? Wat is het voordeel van aquagym?
Een keersom uitrekenen… tafel van 5
Module 1 – Dag 2 Hallo Module 1 – Dag 2 een 1 Module 1 – Dag 2 twee 2.
Hoera, een oudergesprek!
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Mos-oefening voor PowerPoint
Welke getallen? ©
Naam: herman Mijn sport: voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Autheur: Peter Zijsling
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
mijn stage bij SWEET & CANDY Naam: Ergun Salmangil Klas: 6A Jaar:
Binnen buiten cirkel 1. Leerlingen in 2 cirkels
Waar letten we op tijdens de het maken van de presentaties?
LOT OP REIS.
Een spel voor de hele klas Aanwijzingen: Geef elke leerling een kaart met een nummer tussen de 1 en de 8. De leerlingen moeten op hun kaartje bijvoorbeeld.
Hoe werkt een powerpoint?
Hoe lang kan een bever onder water blijven? Hoe snel kun jij fietsen? Hoe snel kun jij lopen? Hoe snel kun jij wandelen? Hoe snel kun jij zwemmen?
Naam:Melvin Lansink Klas: B4 Jaar: 4 de jaar’s
Mijn stage bij Naam: Klas: Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage loopt.
Naam: krushenka Mijn hobby : curacao Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: Burak Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie over katten
Mijn sport: gaat over voetbal en voetbalclubs
Presentatie over Tijgers.
Naam:Ilijse Berends Klas: 5A Jaar: 2006
Mijn hobby: counterstrike-cource
Naam: kelly Klas: 4a Jaar: 2008
Module 1 – Dag 1 Hallo.
1 van 8 Bernoulli-stochasten & Binomiale stochasten © CI 2003.
Welke letter? ©
UITLEG PARAGRAAF 4.2 Klas: 2M5.
Welkom bij Immersive space, de flashles Tijdens deze lessen, leren wij je werken met het programma adobe flash.
Thema 4 Jezus volgen.
Wat zijn helpfuncties? Deze vraag beantwoord je samen met je groepje. Je moet deze vraag in één zin beantwoorden.
Kerstkaartje Picmonkey.com. Stap 1: Ga naar picmonkey.com Klik op: EDIT.
Welke letter? ©
RAAR of WAAR Mediabegrip week 41/42.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding. Les 7: Evalueren Doelen: Bespreek hoe de ouderavond is gegaan. Hoe zou je jezelf en je klasgenoten beoordelen? Was.
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
1. lesoverzicht les WiG volgens lesmodel Realistisch Rekenen
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Grammatica leren. Inleiding Ook de grammatica kun je leren. De grammatica zijn eigenlijk de spelregels van de taal. Regel kun je leren en toepassen. Hieronder.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Centraal Examen Nederlands
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Herfst Planten in de tuin De moestuin in de 4 seizoenen.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Powerpoint presentatie
Kwaliteitszorg
rekenquiz Welk antwoord is goed?
Klik hier om te beginnen!
Werktuigen voor grondbewerking en grondverzet
Drama Reflectie Jennie van Baalen
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
De Pepernotenquiz Groep ..
De tijden..
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
Wat ben ik? Kun jij het ontdekken... 25/02/2019.
Raden, regels en redeneren Groep 7 en 8
Transcript van de presentatie:

© Klik hier om te beginnen!

Speluitleg: Verdeel de klas in vijf groepen en geef elke groep zijn eigen kleur vogel. Pak een vragenlijst (bijvoorbeeld voor spelling, rekenen of de zaakvakken) en begin met het stellen van de vragen. Heeft een groepje het antwoord goed? Dan klik je op die kleur vogel. Het groepje dat als eerste drie donuts heeft ‘gevangen,’ is de winnaar. Tip: ik maak wel eens a, b, c, d vragen en laat die zien. Elk groepje heeft een setje met a, b, c, d kaartjes en houdt het juiste antwoord omhoog. Zo kun je snel zien of het antwoord goed is. Om het nog makkelijker te maken voor jezelf zou je de kaartjes in de kleur van hun vogel kunnen maken. Veel plezier! De gebruikte clipart is eigendom van en het gras van Pixel Paper Prints. Deze PowerPoint is voor persoonlijk of niet-commercieel gebruik bestemd en mag niet verkocht of onder eigen naam gebruikt worden.