Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

ICT op school.
De samengestelde zin.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Uitslag enquête over online pesten
Mijn stage bij Hamers Bv.
naamwoordelijk gezegde
Drie wensen van een oude vrouw
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Gemaakt door Odessa koorevaar
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Wie is DVN Oost-Nederland & Diabetes op school
Ik ben Mo.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Alleen voor de flinke nadenkers onder ons
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Powerpoint gemaakt door
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Vmbo Helicon Eindhoven
Mijn stage bij de koekoek
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
Wat maakt het leven zinvol?
Ik wou ff weten hoe het met je gaat!
Antwoord op vraag SOPO1-4
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Mijn stage bij het flierefluit Naam: chantal kobus Klas: 4a Jaar: 2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu.
Naam: tammy schreuder Klas:4a Jaar:2010/2011
Naam: Aylin Klas: 4a Jaar: 2010/2011
Mijn stage bij Bloemendal Naam: Burhan Yildirim Klas: *4a Jaar: *2010/2011 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn hobby: spellen van mario
Naam:Ilijse Berends Klas: 5A Jaar: 2006
Mijn stage bij hoveniersbedrijf jutten Naam: Kevin de vogel Klas: 4a Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Mijn stage bij Carinova Naam: Matthew Broekman Klas: 4A Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu.
Mijn stage bij sikkens Naam:toon voortman Klas:5b Jaar:2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Mijn stage bij Fox schildersbedrijf
Mijn stage bij * Naam: *Sabine Balster Klas: *5B Jaar: *2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Mijn stage bij * Naam: * marvin koekoek Klas: *4a Jaar: *2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Glow.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Welkom op onze thema-avond
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken
Lekker vissen met mijn zelf gemaakte hengel! Wat een saaie dag, ik verveel me suf…….. Hé wat is die nou aan het doen? Dat moet ik even van dichtbij Bekijken.
Interpreteren van data
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
V.E.G.O.
Een Mailtje grapjes-CS.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Voor Aranka... Van Aart.
Het jungle feest.
Groningse voic .
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Groningse voic .
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Deze spreekbeurt is gemaakt door: bjarne
Trillingen Klik op de pijltjes van je toetsenbord om naar de volgende of vorige dia te gaan. Hallo allemaal, we gaan het hebben over: dubbelklik.
Powerpoint presentatie.
Welkom op onze thema-avond
Transcript van de presentatie:

Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt! Ik weet niet wat ik in deze PowerPoint ga zetten maar het is vast vaag dus let er maar niet te veel op goed? Oké! Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!

….. Hoi, ik ben in een melige bui en weet niet wat ik moet doen omdat ik me nu verveel terwijl ik op school zit en dit typ en dit maar gewn typ omdat ik me verveel ik doe dit in een PowerPoint en ik hoor friends en klasgenoten praten en ik hoor vooral een van mijn friends en een ander mensie en dat irriteert totaal NIET XD nee grapje het is irritant maar ze zijn al gestopt dus ik hoef niet meer te vragen of ze willen stoppen dus nu zeg ik ff doei want ik heb geen inspiratie meer voor deze dia dus ga maar snel naar de volgende dia!

….. Deze dia heeft geen thema maar ik vertel wel wat ik ga doen/gedaan heb op 21/01/2011 om 8 uur ‘s avonds want ik ben toen met friends naar de bios geweest naar New Kids Turbo en dat is heel erg leuk (denk ik) (vast wel) en ik heb 30 euro mee gekregen dus daarvan gaan we popcorn zoet en zout kopen (large) en ook nog eens large chips maar we weten nog niet wat we gaan drinken want ik en moet 2 sgatties(L) magen geen cola door onze beugen maar een van de twee die houdt toch al niet van prik dus dat boeit haar niet en ik ben nu ff klaar met dit onderwerp dus ga maar weer supersnel naar de volgende dia goed? Oké!

….. 1ste uur viel uit en ik verveel me en ik typ dit maar dus sorry als ik je hiermee verveel maar je kunt het toch maar beter lezen omdat het gewoon lol is en ik zit nu naast een vriendin en ik moest vragen beantwoorden en ik verveel me en ga maar naar de volgende pagina…

Chillheid heerst! Meligheid overwint! Einde  Heey dit is het einde van deze presentatie en dat is best jammer maar dat boeit ff niet want ik heb nog 2 dingen te zeggen (ze zijn super belangrijk) Chillheid heerst! Meligheid overwint!