“101 Dalmatiërs” Dingen om te doen en te bekijken om de voorstelling van het ASK-Theater heen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Grammar Chapter 4 – G1 What en Which.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
The stock market will go up De beurswaarden zullen stijgen YESNO JA NEEN Is Jefken a good person ? Is Jefken een goed mens ? YES NO JA NEEN Is Lonny a.
Visie, missie en kernwaarden
I love you.
Een dag uit het leven van Plotseling Waar je als Lord al niet druk mee kunt zijn …
Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat.
Door Rosa en Elise !!. Door Rosa en Elise !! Oh, denneboom! O, denneboom O, denneboom Wat zijn je takken wonderschoon Ik heb je laatst in 't bos zien.
Gewoon even lezen Inclusief de Nederlandse vertaling.
Something completely different
Psalm 63:1-2 Een psalm van David, toen hij in de woestijn van Juda was. O God, Gij zijt mijn God, U zoek ik, mijn ziel dorst naar U, mijn vlees smacht.
Gewoon even lezen Inclusief de Nederlandse vertaling.
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef.
Spreekbeurt van Jeroen De Vos 31/01/2013
Meneertje Blij en Somber
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Tel de zwarte stippen!. Tel de zwarte stippen!
In het Nederlands antwoord je vaak heel kort:
Strelingen van het Leven.
Interrogative sentences
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Ik zou je graag enkele dingen willen zeggen…
Honden..
Made by : Namissa Glorieux.
Serie: Kom Hoger. 1 Korintiërs 2: 14 Doch een ongeestelijk mens aanvaardt niet hetgeen van de Geest Gods is, want het is hem dwaasheid en hij kan het.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
WELKOM!.
In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd… Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
harder onderging hij rond Joringel. de mantel pakte weg.
“De andere kant van de medaille”
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Londen 2010 Dynamiek ICT studiereis 13-1 t/m 15-1.
Persoonlijke voornaamwoorden
London Waar ken je Londen van? Zijn het de rode dubbeldekker bussen?
Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 01/2010
" Pas op ", zei Joringel, " dat je niet te dicht bij het kasteel komt ".
Something completely different
Een liefdesgeschiedenis
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
I made this presentation, which will not been published, for those who like soft music. Enjoy it. I maakte deze presentatie, die niet gepubliceerd wordt,
English and IPC How to teach content through English.
HET LEVEN VAN JESUS (+ 2 gedichtjes) THE LIFE OF JESUS
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Het safaripark. Door: Tom. Het begin Eerst werd ik thuis door Mirre en haar ouders opgehaald. Toen gingen we naar het safaripark Beekse bergen.
Deltion College Engels B2 Lezen [Edu/004] thema: Scanning, a race against the time can-do: kan snel belangrijke detailinformatie vinden in lange en complexe.
In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er.
Tienerdienst 29 mei 2005 GOAL !!! Thema:.
Dagelijks leven Gemaakt door: Joselien Sharon Zico Jimmy.
Marieke en Juliette Van 13/02 tot 19/02 naar Londen.
Kunst - verschillen in schilderkunst (voorstelling) - opdracht:
Monday, 20 April 2015 maandag 20 april 2015 Click Klik.
Een voorbeeld dat navolging verdient
THE FOLLOWING IS A CHINESE GOOD LUCK TANTRA TOTEM. U zal er wellicht niets van geloven, maar toch…! Lees dit alles een keer, misschien kan u er nog iets.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Something completely different Buitenhout College
RAAR of WAAR Mediabegrip week 41/42.
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Wisselen?
L ONDEN Even Samenvatten: -Vertrek maandagochtend (heel vroeg) Met Bus en Boot rond in Londen -Slapen in Safestay Holland Park (superluxe.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Vasten in de protestantse traditie Maassluis, Aswoensdag 2013.
02_05_2009 mama dank je voor wie ik ben dank je voor alle dingen die ik niet ben vergeef me voor de onuitgesproken woorden en voor de keren.
Jezus ging naar de woestijn. Hij was daar 40 dagen en 40 nachten,
Tel de zwarte stippen!. Tel de zwarte stippen!
Tel de zwarte stippen!. Tel de zwarte stippen!
Transcript van de presentatie:

“101 Dalmatiërs” Dingen om te doen en te bekijken om de voorstelling van het ASK-Theater heen

Klik op Pimmetje, Pommetje, Penny of Polleke om direct naar je keuze te gaan. De vriendjes van Pongo Londen – telefoon! Strijdlied De brandweerhond Trooping the Colour De dubbeldekker Houses of Parliament-Big Ben Cruella De Vil Hek van Buckingham Palace Een pinnige Cruella Trafalgar Square De auto van Cruella Subway-Underground-Bull’s Eye River Thames Regent’s Park Tower Canterbury Guards The Yeoman-Beefeater

Back Knip de vriendjes van Pongo eerst grof uit Plak de vriendjes van Pongo op stevig papier Nu langs de lijnen uitknippen Omvouwen (rillen) en vastplakken met de plakstrook Klaar! Veel plezier met de vriendjes van Pongo

Print de tekening uit. Knip de tekening grof uit. Plak de hond op stevig papier. Knip nu langs de lijnen! Het lijf plak je op een toiletrolletje Veel plezier met je brandweerhond!

Cruella DeVil, Cruella DeVil, If she doesn't scare you, no evil thing will. To see her is to take a sudden chill. Cruella, Cruella DeVil. The curl of her lips, the ice in her stare; All innocent children had better beware. She's like a spider waiting for the kill. Look out for Cruella DeVil. Cruella De Vil, Cruella De Vil Als zij op je pad komt hou je dan maar stil  En berg je als je niet doet wat ze wil Cruella, Cruella Zo onbetrouwbaar als de maand april Cruella, Cruella De Vil En zie je haar dan denk je 't is de duivel Wanneer je bent bekomen van de schrik Dan zie je dat gezicht haar oog op je gericht Je achtervolgen tot haar laatse snik Dat beest van een mens nog rotter dan rot Stond daar in de kelder en hou die op slot Ze maakt een warme wereld koud en kil Cruella, Cruella De Vil

Van Cruella de Vil zijn veel verschillende uitvoeringen gemaakt Van Cruella de Vil zijn veel verschillende uitvoeringen gemaakt. Klik op de afbeelding en bekijk tientallen speldjes in allerlei vormen van haar!

De auto van Cruella De Vil De Panther De Ville was een luxe auto, gemaakt door de Engelse autofabrikant Panther Westwinds. De productie van deze auto werd gestart in 1974 en was één van de meest succesvolle modellen van Panther Westwinds. De auto maakt gebruik van de techniek van een Jaguar XJ12 (zoals een Jaguar V12 motor). Men had de keuze tussen een 4.2 L en een 5.3 L motor. Het uiterlijk van de auto kwam van een Bugatti Royale. De auto was verkrijgbaar als sedan en een convertible (cabrio). Deze laatste versie is het zeldzaamst. De prijs van een Panther De Ville lag rond de £100.000. Dit komt overeen met 150 000 euro. De bekendste bestuurder van een Panther De Ville is Cruella De Vil uit de tekenfilm One Hundred And One Dalmatians.

Hierboven zie je toegangshekken van dit Park. Regent’s Park Gate The Gate of Queen Mary’s Gardens Het baasje van Pongo, Robert Radcliff, woont in Londen in de omgeving van Regent’s Park waar hij veel gaat wandelen. Daar ontmoet hij ook Anita met Pepita. Hierboven zie je toegangshekken van dit Park.