De bejaarde massagestaaf

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
Uitleg over de politiek !
Gesprekjes….
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
De doos
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Het kopen van goederen en diensten
Woorden en tijd.....
Sound on Mary lou.
Een vrouw met drie dochters besliste op een zekere dag haar drie schoonzonen te testen...
Zwangerschapstest.
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Godsdienst.
De doos.
Mees Kees een pittig klasje
Door: Koen, laura, Biek en Jesper Uit groep 6!!!!
“En, hoe kan ik U van dienst zijn”?vraagt zij.
Hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl.
Voor een lieve vriend of vriendin
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Mijn stage adres Gemaakt door Leonie Bakker
Boekbespreking van: Damon Dekker.
Vierde adventszondag 18 december 2011 Gezang 128 Gij klare zon, gij schone ster, door ons aanschouwd van eindloos ver, o zon ga op, o zonneschijn, laat.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Liefhebben Het is niet moeilijk,                                              om lief te hebben .
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Euripides Medea 1e epeisodion
Door: Willem Schlingemann. Medea komt Aegeus, koning van Athene, tegen. Hij komt van het orakel van Apollo om uit te vinden hoe hij kinderen kan krijgen.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Een Marokkaans jongetje vraagt op school aan
Foto 1 Lucia kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat ze bevalt van een kindje.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een maagd van 90 In het bejaarden tehuis is een oude vrijster van 90, jarig.
Klikken Klikken.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Enkele goeie Quickies ! ! !.
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
en mooie plekjes in Bokrijk
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Met een handicap.
De koning van de kikkers
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Sound on Mary Lou.
de Bejaarden verzorgster
Gods aanwezigheid ontdekken
Woord van Leven April 2015 “Ik ben voor iedereen wel íets geworden” (1 Cor 9, 22)
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
God zei tegen zijn moeder: knip nooit zijn haar
klaskrant LG 4 De bosbreinen
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
ACT voor partners/ouders/vrienden/ kinderen van cliënten. Iemand die met ACT bezig is kijkt graag naar zijn waarden, doelen en dromen. Het idee is dat.
‘Mensen, bega toch geen schanddaad. Zoiets kunt u niet doen: deze mensen zijn bij mij te gast. Ik heb hier mijn dochter, die nog maagd is, en de bijvrouw.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
De kruisweg van Jezus Goede Vrijdag. 1. Jezus wordt ter dood veroordeeld Wie staat er met een oordeel klaar? Wie veroordeelde jij?
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Klikken Klikken.
Seksuele voorlichting
De bejaarde massagestaaf
Transcript van de presentatie:

De bejaarde massagestaaf Een bejaarde vrouw heeft al een tijdje last van een stijve nek. van haar raadt de vrouw Een bejaarde vriendin aan om eens een massagestaaf te proberen

Helpt het niet, het schaadt ook niet." "Ik zie die dingen wel eens in de Wehkamp staan Helpt het niet, het schaadt ook niet." De vrouw bestelt inderdaad een "massagestaaf" bij de Wehkamp en een paar keer per dag wrijft ze deze over haar pijnlijke nek.

Na gebruik zet ze hem in de vensterbank van haar slaapkamer. Een buurvrouw heeft de vibrator al een paar keer voor het raam zien staan en belt de dochter van de bejaarde vrouw om te vertellen wat er bij haar moeder in de vensterbank staat

censuur De dochter gaat meteen naar haar moeder en vraagt waar ze dat ding voor gebruikt?? Haar moeder vertelt dat het voor haar pijnlijke nek is censuur waarop de dochter uit legt dat hij daar eigenlijk niet voor bedoelt is. Als ze vertelt wat de meest gebruikte toepassing is

Kunt u hier een paar nieuwe Duracel-batterijtjes inzetten? reageert haar moeder verschrikt: "Ojee, en ik ben er ook al mee naar de Hema geweest: Kunt u hier een paar nieuwe Duracel-batterijtjes inzetten? Want ik gebruik hem wel drie keer per dag."...... Ik vond al dat die man zo raar reageerde!!!!

DE GROETEN SNARF PRODUCTIONS 2007.