De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl."— Transcript van de presentatie:

1 hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl info@brandweerschinnen.nl. Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren! >willen >durven >kunnen >doen!

2 >willen >durven >kunnen >doen! hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl info@brandweerschinnen.nl. Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren!

3 >willen >durven >kunnen >doen! hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl info@brandweerschinnen.nl. Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren!

4 >willen >durven >kunnen >doen! hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl info@brandweerschinnen.nl. Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren!

5 De brandweer staat letterlijk midden in de samenleving. Daarom zijn wij op zoek naar mannen én vrouwen uit verschillende culturen. Meer weten? Kijk op www.gbwm.nl en/of vraag het informatiepakket aan via info@brandweerschinnen.nl De brandweer staat dag en nacht klaar om hulp te bieden als het ergens fout is gegaan. Bij brand, een ongeluk met beknelling, een gaslek… De brandweer in Nederland bestaat uit beroepsbrandweermensen en ‘vrijwilligers’: mannen en vrouwen die oproepbaar zijn om te ondersteunen in de brandweerzorg. ‘Vrijwillig’ is eigenlijk een rare benaming, want een vrijwillig brandweerman of -vrouw doet precies hetzelfde werk als beroepsbrandweermensen en krijgt er ook gewoon voor betaald. Op dit moment zoekt de brand­weer nieuwe vrijwilligers. Misschien iets voor jou? >> brandweer Westelijke Mijnstreek zoekt vrijwilligers << voor de post Schinnen Waarom? Voor wie? Waarom zou je vrijwilliger bij de brandweer worden? Misschien omdat: je graag een bijdrage wilt leveren aan een goede brandweerzorg in je woonplaats je wel wat (bij) wilt verdienen je wel wat meer spanning (en beweging) kunt gebruiken het je leuk lijkt om een nieuw vak te leren je je sociale netwerk wilt uitbreiden. Om te werken bij de brandweer, moet je wel aan een aantal eisen voldoen: je moet in de omgeving van de brandweerkazerne wonen of werken je hebt minimaal een LBO/VMBO-opleiding je bent tussen de 20 en 40 jaar je hebt een goede conditie en bent gezond je bent bereid cursussen te volgen, 1 à 2 avonden per week aan de brandweer te besteden en oproepbaar te zijn op de meest uiteen­lopende tijden je bent sociaal, sportief, stressbestendig en kunt goed in teamver­band werken.


Download ppt "Hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google