Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
Uitleg over de politiek !
Gesprekjes….
Modern sprookje Kikkerkoning.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
De doos
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Opkomen voor jezelf.
Louis.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
DE ECHO VAN HET LEVEN..
HOLLANDSE MAATJES.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Barbecue schatje? Bart en zijn vrouw zijn 's middags aan het werken in de tuin, wanneer hij zijn vrouw bekijkt en zegt: "Amai, schat, uw gat is echt wel dik aan't.
Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen.
Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te.
De OMA PRESENTEERT. Een mooie jongeman met het lichaam van een atleet, was pas afgestudeerd. Hij had geen geld, maar moest de huur betalen, de telefoon,
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Het Trouwfeest.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
De doos.
             Een man zit 's avond behoorlijk
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
“En, hoe kan ik U van dienst zijn”?vraagt zij.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Het Vierde Huwelijk.
Mooi scheppingsverhaal...
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Kinderen.
Lachertje.
Huwelijksnacht.
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
De bejaarde massagestaaf
Klikken Klikken.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
Met foto’s en gedichten.
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
PPS by De ECHO....
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
ONGEVAL.
Onvriendelijke spreuken over mannen en vrouwen
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
DE POSTBODE.
Kinderen
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Het verhaal van een Dom blondje.
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
In de kroeg En daarna hoe keldert de prijs van je huis.
Liefdesverdriet.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Transcript van de presentatie:

Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op een arrogante manier : " Hoe voelt het om in een gebruikt kanaal binnen te komen?" De nieuwe bruidegom kijkt de ex recht in de ogen en antwoordt onverstoorbaar : “ 't Is ongelooflijk,............éénmaal voorbij de eerste zes centimeter is alles splinternieuw.”

Huwelijk (2) Een typische macho man huwt een typische goed uitziende vrouw en na het  huwelijk legt hij volgende  regels vast: "Ik kom thuis wanneer ik  wil, als ik wil, en hoelaat ik wil en ik verwacht geen tegenspraak. Ik verwacht een uitgebreid  diner op tafel, tenzij ik je vertel dat ik niet  thuis ben om te eten. Ik ga jagen, vissen, drinken en kaarten met mijn kameraden wanneer ik wil  en je  gaat er niet over klagen. Dat zijn mijn regels. Commentaar?" Zijn bruid zegt: "Nee, dat is goed voor mij. Begrijp wel dat hier elke avond sex is om 19u....of je er nu bent of niet."

Huwelijk (3) Man en vrouw hebben ruzie op de dag van hun 40ste huwelijksverjaardag. De  man roept: "Als jij dood bent, krijg je een grafsteen met opschrift 'Hier ligt mijn vrouw, koud zoals altijd' "Ja?",antwoord ze. "Als jij sterft, krijgt  je een grafsteen met opschrift 'Hier ligt mijn man eindelijk stijf' "

Huwelijk (4) Een man (een dokter) en zijn vrouw hebben ruzie tijdens het ontbijt. De man staat in woede op  en zegt: "En je bent ook niet goed in bed"  en  stormt het huis uit. Na een tijdje beseft hij dat hij verkeerd was, beslist om  het goed te maken en  belt haar op. Na enkele keren bellen  neemt ze geïrriteerd de telefoon op. Haar man  zegt: "Waarom duurde het zolang voor je de telefoon opnam." Zegt zij: "Ik lag in  bed." Hij : "Zo vroeg in bed, wat was je aan het doen?"  vraagt hij. Antwoord ze hem: " Een  tweede mening vragen."

Huwelijk (5) Een man heeft 6 kinderen en is trots op zijn prestatie Huwelijk (5) Een man heeft 6 kinderen en is trots op zijn prestatie. Hij is zo trots op zichzelf dat hij zijn vrouw 'moeder van  6' noemt, ondanks haar protest. Op een avond, gaan ze naar  een feest. De man besluit dat het tijd is om naar huis te gaan en kijkt of zijn vrouw ook klaar is om te vertrekken. Hij roept zo luid hij kan,  "gaan we naar huis 'moeder van 6?" Zijn vrouw, geïrriteerd door het gebrek aan discretie van haar man roept terug: "Wanneer je maar  wil 'vader van 4' "

Huwelijk (6) Een paar buurvrouwen staan op straat te kletsen Huwelijk (6) Een paar  buurvrouwen staan op straat te kletsen. Zegt de ene met een sip gezicht :"mijne man is nu voor 300% impotent". Waarop de andere: "Je kunt toch maar voor 100% impotent zijn?" Antwoord de eerste : "Jaja, hij was al 100% impotent, maar nu is hij van de trap gevallen, en heeft zijn middenvinger gebroken.... en een stuk van zijn tong afgebeten."