Een verenigde jeugdbeweging!!!.  Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zomerkamp Kabouters Someren-eind 6 t/m 11 juli 2008.
Advertisements

Een wereld vol avontuur
KBO Landhorst Zomaar wat over KBO Landhorst
Disney KLJ. • Wat is het KLJ Kamp? • Waar en wanneer gaan we op kamp? • Hoe gaan we op kamp? • De leiding • Kookouders • Dagorde • Activiteiten • Foto’s.
Infomoment chirojaar Inhoud presentatie • Wie zijn wij? • Hoe zijn we te bereiken? • Inschrijvingen • Algemene zondag • Uniformenpas • I love.
Definitief voorstel continurooster + De stemprocedure. 20 mrt
Opening maandagavond 13 okt.
Ben jij de enthousiaste maatschappelijke stagiair die op zoek is naar een leuke maatschappelijke stageplek? Ben jij de leerling die op zoek is naar een.
1copyright regio Oldambt Bestuur Regio Oldambt dagelijks bestuur; Voorzitter Simon Bulten (coördinator vrijwilligers) Penningmeester Henk Oolders.
Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart
KLJ op wereldreis. • Wat is het KLJ Kamp? • Waar en wanneer gaan we op kamp? • Hoe gaan we op kamp? • De leiding? • Kookouders • Dagorde • Activiteiten.
Vredeskamp Het Vredeskamp : PLAN 1.Vredeskamp, wat is dat ? 2.Thema van het kamp 3.Activiteiten van het kamp 4.Kampplaats 5.Praktische info.
Praktische informatie
Primitief: - geen electriciteit - wassen in de rivier - In tenten slapen Iedere dag toffe spelletjes spelen Wandeltochten door de waalse bossen Een groot.
Schoolkamp Bergerhoeve
De stammen van Afrika Merksplas
Infoavond Buitenlands Kamp Joe-English Heusden
Karoen in Thailand Thailand. Singapore orientatie cursus De eerste maand hadden we een speciale orientatie cursus op het hoofdkantoor in Singapore.
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
WELKOM op de BaButi Buurt BBQ van 28 augustus 2010!
VKSJ MOORSLEDE Jolien Depondt.
Welkom in deze eredienst
De Grootste Fuif enquête van Brasschaat. De Grootste Fuifenquête Jeugdraad : opstart “werkgroep Fuiven” (eind 2004) Werkgroep Fuiven: Beoordeling fuif-en.
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
1 © GfK 2013 | Supermarktkengetallen | Augustus 2013 GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Wat is de omzet van de supermarkten op weekniveau?’ ‘Hoe ontwikkelt het.
Scouting Pottenberg Lord Baden Powell groep. Geschiedenis Oprichting door ervaren leiding in een huiskamer van een buurtbewoner in 1971 Oorspronkelijk.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey,
Improving Mental Health by Sharing Knowledge {naam uitvoerder} Kunnen ouders iets doen aan het alcoholgebruik van hun kinderen?
Start zondag Vanaf volgend jaar zal elke eerste zondag van september een start zondagdienst gehouden worden. Na alle vakanties weer in saamhorige eenheid.
JAARPROGRAMMA 2013 KBO GELDROP. De jaarvergadering op donderdag 18 april wordt voorafgegaan door een eucharistieviering om 13 uur in de kerk van Zesgehuchten.
Probably the best KLJ in the world…
 Chiro is er iedere zaterdag van 13.30h tot 16.15h, voor jong en oud!
KSA. Activiteiten  Deze zijn telkens om de twee weken de vrijdagavond of de zaterdagnamiddag  Het hangt af in welke groep je zit.
Op kamp met … CHIRO STASEGEM
RSW 2007 Infoavond 14/12/2006. Agenda Datum RSW, thema, terrein Voorlopig programma Werkgroepjes Werkavonden Diversen / Indeling werkgroepjes.
Professionele maandbrief tiptiens December 2010 Waarom nu zo nen moderne maandbrief? Omdat we willen bewijzen dat we wel degelijk mee zijn met onzen.
RSW 2008 Infoavond 29/11/2007.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Ontdek Scouting!.
(afspelen in diavoorstelling!) Lieve kwikskes, GENIET ERVAN en hopelijk hebben jullie er dan net zoveel zin in als wij! Leidster Lore en Leidster Sophie.
De chiro Algemene informatie.
JINFO ’
Informatieavond Groep 8
JONGEREN SAMEN IN ACTIE !!! Voor (mensen in) hun eigen omgeving! Daar doe je graag aan mee!
Ochtend indeling Tussen 7 en 8 opstaan/aankleden. Vanaf 8 uur ontbijten tot 9 uur. En brood klaar maken vertrekken naar belfort (uitzicht over de.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Werkweek 2 e klassen Mavo Drie dagen naar de Heen! -Op de fiets -Bagage wordt gebracht Akkermans is een activiteitenterrein waar veel te doen is. Activiteiten.
Scouting Wijnegem 99 e Parsifal INFOAVOND
Groepsvereniging & Beheerstichting. Je hebt een Scouting groepsvereniging, maar wat nu …….? Kennisnetwerk Scouting Nederland.
KAMP NEERPELT 2016 Infovergadering ouders, kapoenen, welpen, jv’s en givers 8/05/2016.
Welkom! Chiro Liebel - Infonamiddag bivak te Oostenrijk.
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 3 Hoe zijn we georganiseerd.
De Zebra’s. Dagindeling Eten en drinken Slapen in tenten Ervaren oudere leiding + stam Activiteiten Hygiëne Medische problemen Vragen.
Chirokamp Waar? Houthalen- Helchteren 2 dagen later zaterdag 23 juli tot zaterdag 30 juli Verwacht op de kampplaats om 16u30 Slapen in lokalen o.
Pastoraat nieuwe stijl?
Kamp 2017 Ellikom.
De grote leeuwkes quiz.
Kamp 2017 Reis rond de wereld
KVC Kessel-Lo 2000.
KVC Kessel-Lo 2000.
Chirokamp 2018.
Chiro Mozaïekske Welkom
KVC Kessel-Lo 2000.
Infovergadering ouders, kapoenen, welpen en jv’s 28/04/2019
Infovergadering ouders, kapoenen, welpen en jv’s 28/04/2019
Transcript van de presentatie:

Een verenigde jeugdbeweging!!!

 Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter en Speelclubs  Jongknapen en Kwiks  Knapen en Tiptiens  Jonghernieuwers en Tippers

 We zijn een groeiende jeugdbeweging. Ieder jaar hebben we meer leden bij. We proberen iedere activiteit tot iets nieuws te maken.  De leden zijn zoals eerder vermeldt ingedeeld in leeftijdsgroepen.

 We zijn een katholieke jeugdbeweging dus aan het begin en eind van het werkjaar gaan we naar de eucharistieviering.  Doordat we een dubbele jeugdbeweging zijn hebben we ook een dubbele boekhouding en een dubbele inschrijving.

 Tweewekelijks worden er activiteiten georganiseerd per leeftijdsgroep.  Naar gelang de leeftijdsgroep proberen we nieuwe zaken aan te leren.  Bv:  Leren samen spelen bij de allerkleinsten  Kleine tochten doen met de jongknapen en kwiks  De oudsten klaarstomen om zich bij de leiding te voegen.

 Ieder jaar gaan we op kamp van 10 tot 20 augustus.  De oudsten gaan met de fiets naar de kampplaats.  Op kamp hebben we een gemixt programma voor de jongsten en voor de oudsten. Sommige spelletjes zijn samen.  Voor het eten hebben we een vast ritueel, nl. handen wassen en gezamenlijk zingen.  De laatste avond is de avond van het kampvuur en de optredens van de lieve (b)engeltjes

 Met de leidingsploeg organiseren we ook ieder jaar een fuif.  La Nuit Tropical vindt plaats de 17de april 2010 en gaat door in OCC Den Tap te Langemark  Er zijn cocktails te verkrijgen aan democratische prijzen  Ook de andere dranken kan je vinden op deze fuif

 In het begin van het werkjaar gaan we met de voltallige leidingsploeg eten.  Daar verwelkomen we de nieuwe leiding, maar we zwaaien ook de leiding uit die gestopt is.  De kookouders van op kamp zijn daar ook aanwezig en die bedanken we dan voor bewezen diensten.  Het is een gezellige avond waar je veel bijleert.

 Twee maanden na het kamp is er het etentje met kampfoto’s.  Onze fantastische kookouders maken dan lekkere stoofvlees met frietjes.  Tijdens de avond wordt een selectie van de kampfoto’s getoond.  De ouders kunnen daarna een dvd bestellen met alle foto’s van hun lieve (b)engeltjes