De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KVC Kessel-Lo 2000.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KVC Kessel-Lo 2000."— Transcript van de presentatie:

1 KVC Kessel-Lo 2000

2 Kampplaats ‘t Stupke – RIEMST www.tstupke.be
Periode Kamp : Zondagmorgen 01 juli 2018 tot en met Zondagmorgen 08 juli 2018 Plaats : Kampplaats ‘t Stupke – RIEMST

3 Activiteiten op dit kamp zijn vergelijkbaar met een kamp van de jeugdbeweging : kampthema - dagtocht – 2- daagse voor oudste groepen –filmavond - kampvuur - … Bedoeling van het kamp is de ‘vriendschapsbanden’ tussen de spelers aan te halen en dit in een andere context dan op de voetbaltrainingen en –wedstrijden. Groepen worden gemaakt in overleg met de hoofdleiding Alle jongens van hetzelfde geboortejaar zitten steeds in dezelfde groep

4 Activiteit in leeftijdsgroep 12u middagmaal 15u30 vieruurtje
Verloop van een kamp 8u30 ontbijt Activiteit in leeftijdsgroep 12u middagmaal 15u30 vieruurtje Voetbaltornooi! 18u avondmaal douchen, filmavond,… 20u30 slaapmutsje + slapen U8 * 21u U9 * 21u30 U10/U11 * 22u U12/U13 * 22u30 U14/U15

5 Voetbaltornooi tijdens het kamp
Elke dag - tussen 4-uurtje en avondmaal – wordt er gevoetbald. Jongens worden tijdens de eerste dag ingedeeld in een bepaalde ploeg – alle leeftijden worden ‘gemixt’ Fair Play vinden we hier ontzettend belangrijk! Dit jaar zal dit in het teken van WK zijn.

6 Alleen voetballers ingeschreven vanaf U8 bij KVC Kessel-Lo 2000 kunnen mee.
Regelmatig zal je foto’s op de website zien verschijnen

7 Prijs ? 1ste kind : 170 euro Volgende kinderen : 150 euro

8 Wanneer kunnen we inschrijven ?
Inschrijven op dinsdag 23 januari 2018 om 20u via een link die op de website van KVC Kessel-Lo zal staan. Als de inschrijvingslimiet van 100 deelnemers bereikt is, kom je op de wachtlijst terecht. Betalen doe je later. We zullen in de loop van februari of maart een mail sturen naar het adres dat je opgeeft bij de inschrijving.

9 Werkgroep : voetbalouders
Lut (coördinatie) – Greet (Verpleegster) – Michel (kok) – Kristof (webmaster en technische ondersteuning) Sandra – Helga – Lieve – Veerle – Els Hoofdleiding en volwassen begeleiding: ex-voetballers : Roman, Jan, Jeroen en Jente Leidingsploeg, (ex-)voetballers KVC Kessel-Lo en vrienden/vriendinnen Kookouders, bestaande uit voetbalouders en oud-leiding !! Het kamp is voor ieder van ons vrijwilligerswerk en wordt georganiseerd met de volledige steun van het bestuur van KBV Kessel-Lo 2000 !! De leiders en leidsters hebben een monitorencursus gevolgd en velen van hen zijn ook actief in de jeugdbeweging of speelpleinwerking.

10 Medicatie : vermelden op de medische fiche die mee moet ingevuld worden bij de inschrijving. Dit zal zeer strikt opgevolgd worden door de verpleegkundige die mee is op kamp. Eten … daar maken we een festijn van. Onze kok maakt er steeds een culinaire maaltijd van, mede dankzij een prima kookploeg.

11 Kinderen worden de eerste dag naar de kampplaats gebracht en de laatste dag terug opgehaald op de kampplaats op het afgesproken uur. Er is geen bezoekdag. Er wordt geen rondleiding op de kampplaats voorzien. Jongste groep(en) slapen in het gebouw – de oudere voetballers slapen in tenten. De slaapplaatsen zullen samen met de leiding ingericht worden.

12 Varia Liefst geen snoep of andere etenswaren meegeven.
Als iemand toch snoep meebrengt, wordt het door de leiding ingezameld en is het voor iedereen. Smartphone, GSM, Nintendo en andere dergelijke spelletjes moeten thuisgelaten worden. Enkel voor de oudste groepen (kadetten en scholieren) kan GSM in samenspraak met hun leiding. Zakgeld is absoluut niet nodig. Wel beperkt voor de oudere groepen omdat zij met de fiets naar de kampplaats komen.

13 Nog vragen ? Je kan mailtje sturen naar Lut : lut.ooms@kuleuven.be
Jente : Lieve : of Els :


Download ppt "KVC Kessel-Lo 2000."

Verwante presentaties


Ads door Google