Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stop energie in je Huis 2 oktober 2012
Advertisements

‘Mag ik even binnenkomen…?’
WSN Volle kracht vooruit. Het roer om: volle kracht vooruit WSN staat er weer •Juist nu kunnen en willen we betekenisvol zijn in Nieuwkoop. •Huis op orde.
Toekomst Oudegeinlaan en omgeving
Dmv de startersregeling wil de gemeente Rotterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Rotterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort.
Huren is heerlijk Wat een moderne woningbouwvereniging allemaal kan
De Buitenkans 15 juni De Buitenkans “ Van droom naar werkelijkheid”
CENTRALE VERWARMING (C.V.)
Zeven SIR-55 patiowoningen Plan Luchen
Bijeenkomst HCI Hengelo Ronald Serné
Energiebesparing in het huishouden
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
Stimuleringslening DPW Zeeland 1 oktober 2012 Caroline van Campen.
Duurzaamheid en energiebesparing
1 Starterslening gemeente Veenendaal. 2  Verkoop van grote projecten steeds lastiger  Perfecte woning en goede balans in aantallen  Van start tot 70%
Kindermoment.
Huurwoningen – Kamerhuur Suriname (en Aruba, Bonaire & Curacao...)
Inleiding Rene de Kwaadsteniet Krachtenbundeling door samenwerking.
Duurzaam & betaalbaar bouwen met staalframebouw
Voorwoord Waarom op water is de hoofdvraag. Het land raakt vol en als we op water bouwen houden meer ruimte over om de voedsel productie te verhogen voor.
GOED OF FOUT - QUIZ.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amsterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amsterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
Houtskoolschets Starterswoningen. Aanleiding Wachtlijsten woningbouw Grondpositie en kosten Aantrekkelijke gemeente blijven Veel woningen te koop, maar.
Presentatie “Hoe wilt u wonen?” Udenhout 5 november 2013
Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen!
Energiezuinig bouwen. Door: Bart. Ennio. Thomas. Ferry. Dennis.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de.
Aanpak gezamenlijke Energiebesparing acties
Jeroen Boon, projectleider duurzame krachtwijken Haags Milieucentrum/Kiemkracht advies Genoeg kansen voor klimaatbeleid in Haagse krachtwijken.
Onderzoeken naar staat van de woningen
Innovatie Radar Installatiebranche
Werkgroep Kavel overschrijdende investeringen
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
3 december informatieavond over IKC Aadorp uur inloop met koffie uur start presentatie door NBS de Kei en PC de Rank. Ingrid en Julian
Woonlasten en Energiezuinige woningen Jaap van Leeuwen, Energieconsulent Woonbond 27 oktober 2011, Ronde Tafel Amersfoort.
Zeven SIR-55 patiowoningen Plan Luchen
Ruim aanbod aan kavels unieke woonlocatie bossen en vennen op loopafstand dichtbij Mierlo centrum dichtbij Geldrop, Eindhoven en Helmond dichtbij.
Zeven SIR-55 patiowoningen Plan Luchen
7 betaalbare Bungalows Luchen Zelf ontwikkelen zonder zorgen
Energiezuinig bouwen. Door: Bart. Ennio. Thomas. Ferry. Dennis.
Domotica MnM Smart Energy Solutions B.V.B.A. Maarten Meurs.
Welkom: op de Tegelseweg 154 in Venlo
‘Mag ik even binnenkomen…?’ Preventie van woningovervallen, babbeltrucs en inbraak.
Oud worden in deze tijd..

Verlaat Uden Bouwsystemen
Klussenbedrijf R. Kappert Kranenburg 1. Wie zijn wij: In 2006 hebben wij, René en Karin Kappert, het bedrijf opgericht De klussen zijn vooral in en om.
Bewonersavond 28 aug “Project 59”. Bewonersavond 28 aug Toekomst van het wonen -Comfortabele woningen -Woningen zien er goed uit -Technisch.
CENTRALE VERWARMING (C.V.)
energie gaat nooit verloren
Te koop : gezellig huisje Nette woning in gezellige wijk in Alblasserdam.
Zeer energiezuinige nieuwbouw & koopgedrag Dr. Bert Pol Vennoot Tabula Rasa University of Twente Maastricht University Em. lector Overheidscommunicatie.
Bewonerscommunicatie Ilse van den Berg, dinsdag 13 oktober 2015.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
1. Gezinsplan Combineer en geniet Mobility Safe Uw veiligheid, onze zorg.
EINDPRESENTATIE WERKGROEP DORPSVISIE: 14 maart 2016 Dorpsvisie Zuidwolde.
Halfopen nieuwbouw woningen - casco
Stakeholderspresentatie Raamwerk voor ongeveer 12 slides.
Villas-opties in Spanje Website: Tel: Club Villamar - Geniet van.
Annemieke van Doorn Aanjager innovatie
Plattegrond Steendam.
Gelderland ziet ruimte
Wat is een Smart City? Een stad die gegevens verzameld via apparaten.
The ground live Ellen, Sascha, Luna.
Blok 4 Het milieu en ik Deelvraag:
Financiële oplossingen
Duurzaam Witte Dorp.
Tweede adviesteam project Emma
Transcript van de presentatie:

Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen! 1 van 11 Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen! Wij bouwen in Geldrop Mierlo: Duurzame energiezuinige garantiewoningen tot 5 slaapkamers met garage incl. starterswoningen. Nog 2 woningen te koop Als je meer wilt voor jou (en je gezin) dan bieden wij de kans " gewoon hier "

Wie is en wat doet Raaijmakers… 2 van 11 Wie is en wat doet Raaijmakers…

Wie is en wat doet Raaijmakers… 3 van 11 Wie is en wat doet Raaijmakers…

Wie is en wat doet Raaijmakers… 4 van 11 Wie is en wat doet Raaijmakers…

De voordelen van onze werkmethode: Kortom… De voordelen van onze werkmethode: 5 van 11 - Verbetering van kwaliteit; - Werken onder optimale weersomstandigheden; - Goede machines op de juiste plaats; - Voldoende aanwezige materialen e.d.; - Optimale arbeids- en veiligheidsomstandigheden; Dit alles zorgt ervoor dat ook op de bouwplaats makkelijker, sneller, beter en veiliger gewerkt kan worden. Goed genoeg is niet genoeg Beter dan de rest is beter

Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen! 6 van 11 Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen! Wij bouwen in Luchen (Geldrop-Mierlo): Duurzame energiezuinige garantie (starters-) woningen met mogelijkheid van 3 tot 5 slaapkamers met garage. Grenzend aan plantsoen: -Starterswoningen: v.a. € 189.600,- incl. bouwkavel. -Gezinswoningen in boerderijstijl: v.a. € 295.000,- incl. bouwkavel (met 5 slaapkamers) Zie ook de website: www.luchenwaaranders.nl en www.bouwbedrijf-raaijmakers.nl Gezinswoning PLAN LUCHEN: Mooi gelegen, landelijk wonen met veel ruimte; Comfortabel dorps wonen met stadse gemakken; In directe omgeving van grote steden en een prachtig natuurgebied; Duurzaam; Nieuwe centra in directe omgeving;

Plattegronden… 7 van 11

8 van 11 Als je meer wilt voor jou en je gezin bieden wij de kans " gewoon hier "

Waarom nieuwbouw in Luchen! 9 van 11 Waarom nieuwbouw in Luchen! Nieuwbouw, dat staat voor meer comfort: De woning is goed geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte; Nieuwbouw, dat staat voor meer gemak: Aan een nieuwbouwwoning heeft men de eerste jaren nauwelijks of geen onderhoud; Nieuwbouw, dat staat voor meer eigen keuzes: Een andere indeling? Een dakkapel erbij? Of toch een uitbouw? U heeft een stem in hoe het huis eruit gaat zien; Nieuwbouw, dat staat voor meer (energie) besparing: De woning is in meerdere opzichten zeer energiezuinig, dat scheelt in de maandelijks terugkerende kosten;

Waarom nieuwbouw in Luchen! 10 van 11 Waarom nieuwbouw in Luchen! Nieuwbouw, dat staat voor meer duurzaamheid: Goede isolatie en duurzame verwarmingstechnieken en de Co2 uitstoot is veel lager; Nieuwbouw, dat staat voor meer toekomstige waarde: Een nieuwbouwhuis is, ook in deze tijd, een solide spaarpot voor de toekomst; Nieuwbouw, dat staat voor meer veiligheid: Dankzij moderne hang- en sluitwerk heeft u veel minder kans op een inbraak; Het kan dus wel in Luchen " ook voor jou "

Vrijblijvende documentatie… 11 van 11 Vrijblijvende documentatie… Vraag in onze stand naar de documentatie en mogelijkheden Bouwbedrijf Raaijmakers Molenstraat 43 5421 KD GEMERT Tel: 0492-362625, Fax: 0492-365125 Email: algemeen@bouwbedrijf-raaijmakers.nl Website:www.bouwbedrijf-raaijmakers.nl