Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Autisme en Mindmap Thuis en op School
Advertisements

Raad van Inspiratie (RvI) De opdracht: • Kijk naar het huidige carnaval in Bokkendonk. Wat kun je doen om het carnaval weer aantrekkelijk.
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
ZAPPcity Project ZAPPcity • alle evenementen onder één publicitaire paraplu • 28 augustus – 14 september • kunst, cultuur, sport, media • locaties.
Vervolgbijeenkomst 2 Procesfasering bij Leren Leren.
Toptaken in Tilburg Erik de Ridder van naar 190 pagina’s in drie simpele stappen best wel moeilijke.
De kracht van het kleine
Bestuurlijke relevantie
Woord van Leven April 2014.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
ontmoetingsdag Op 25 februari jl
Zeilweekend 14 & 15 juni 2014 Zeilschip ‘De Vrijheid’ 1.
Wat is Dutch design week
Workshop Onderzoeksvaardigheden
INSIDE OUT Het project voor de mama’s van Tilburg.
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
Er was van alles te doen op het Plein 1953 in Pendrecht, woningcorporatie Woonstad deelde gratis plantjes uit, bij de workshop bloemschikken kon men de.
Iedereen coach naar Jef Clement.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Woord van Leven Juni 2011 “U moet u niet aanpassen aan deze wereld, maar uw gezindheid vernieuwen. Zo zult u ontdekken wat God van u wil en wat goed.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
“No problem can be solved from the same level of consciousness that created it. We must learn to see the world anew.” Albert Einstein.
Marketing 1.1 Introductie 12 november Marketing Wat is marketing? Schrijf voor jezelf 5 kernwoorden op die te maken hebben met marketing.
Tegen de stroom in Investeren in mensen, juist in krappe tijden Werkconferentie Bedrijfsvoering 2 november 2011.
CinekidStudio: zelf doen geeft inzicht!. Introductie Games (serious games / cots games) Virtuele werelden Playful digital tools Onderzoek naar het gebruik.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Nieuw in Rotary.
Presentatie studiecoaching
Citymarketing Hilversum 2006
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Positionering Transformationele positionering
SESSIE 8 PLEIDOOI VOOR DUURZAME CULTUURBELEVING OP SCHOOL.
Personeelsessie LOKO.
Eenvoudig Communiceren 15 jaar Makkelijk Lezen
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Online filmpjes maken. (
Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf en in hoeverre zijn die uitgekomen?  Welke verwachtingen hadden de bezoekers?  Hoe goed heeft de organisatie.
Optreden Why We Fight Kijkje achter de schermen, Event.
Congres Podiumkunsten, 19 mei 2015
Kunst en wetenschap. Cultuur Kunst = vorm van cultuur Wetenschap = vorm van cultuur.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
Wat, waar en wanneer? WISH Outdoor Festival Festivalterrein de AA te Beek en Donk Zaterdag 6 juli 2013.
NIEUW: Doorlopende leerlijn Klik hier voor de lessen. Doorlopende leerlijn Mediawijsheid voor groep 1 t/m 8 Gratis toegang tot materiaal na aanmelding.
Social work Week 2.
Rotterdam, cultuur en publiek in kaart gebracht
BBM workshop Educatie & Jeugdbeleid 20 april 2015 Tilburg.
Les: Presenteren LBB – Module Groen Ondernemen Coen van Wetering.
Marketing Coen van Wetering
Welkom Module Autisme in de Sport. Programma Voorstelrondje Doel Autisme en sport Structuren Vragen.
Grenzen verleggen door talentgericht werken in de klas! In opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wordt er hard gewerkt aan de.
Peuterspeelzaal De Woezel Een kleine partner met een grote visie. Of hoe klein duimpje het hart wil laten kloppen………………….
Kwartiermakers(festival) Ondersteunt kwetsbare mensen, bevordert hun re- integratie en doorbreekt hun isolement. * Werken aan een meer positieve beeldvorming.
Lucie Herraiz Cunningham Delft Business Consultancy Adviseur Expat Project Team Delft April 18, 2013 Delftse Expats en Delftse Culturele Instellingen.
Het merk IK guerrilla marketing Ruth Giebels Vrijdag 13 november 2009 HKU.
Regie op je eigen loopbaan: workshops ter inspiratie
Rob Goossens Komende lessen Werkomschrijving, werkplan en werkplanning.
FAMILIERAAD 22 JUNI 2017.
Oefening: Gent is vree wijs
VNPF voor de vierde keer de ConjunctuurWijzer Poppodia en – Festivals laten uitvoeren. Deze aflevering weer zowel podia als festivals (festivals.
Les 1 zgk kwaliteitszorg.
Short film city.
Opdracht 1 communicatietheorie
SHEQ SHQ.
@Congres Hittestress ‘Extreem weer en evenementen’ de kant van de organisator, locatie en leverancier 25 juni 2018 Willem Westermann.
Gastgemeente gezocht! | 28 Oktober 2019
Transcript van de presentatie:

Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast het hoofdpodium door City Sounds zelf, gehost door bekende organisaties uit de dansscène. City Sounds wil als springplankfunctie fungeren voor jong Brabants talent uit de dance-scène en op deze manier de infrastructuur voor de dance-scène in Brabant verbeteren. Daarnaast wil City Sounds de binnenstad van Tilburg bij een groot en jong publiek uit Nederland en Vlaanderen bekender maken.

Via Del Mondo Via del Mondo is het straattheaterfestival van, voor en door kinderen. Centraal staan de talenten, kunsten, kracht en creativiteit van kinderen in moeilijke omstandigheden. Dit jaar staat Via del Mondo in het teken van 'Straatkinderen wereldwijd'! De van Sesamstraat bekende acteur Hakim treedt op als ambassadeur en zal ook een acte de presence geven. Plan Nederland fungeert als hoofdsponsor van het evenement. Via del Mondo bestaat uit drie hoofdactiviteiten. Viva del Mondo: een divers aanbod in de bibliotheek van Midden-Brabant met onder andere presentaties van jonge wereldartiesten. Parade del Mondo: een kleurrijke parade die aandacht vraagt voor straatkinderen en kinderen in moeilijke omstandigheden wereldwijd. Straattheaterfestival: straatartiesten krijgen de opdracht om binnen het thema van Via del Mondo 'Straatkinderen wereldwijd' een act uit te voeren. Tevens is er een wereld- en informatiemarkt aanwezig.

Festipet Het straat- en theaterfestival Festipet staat vooral bekend om het verrassingseffect. Dit tweedaagse festival heeft zich altijd tot doel gesteld om alle theaterdisciplines te presenteren, met naast het bestaande ook bijzondere aandacht voor vernieuwend theater. Dankzij deze speciale mix zal Festipet er ook dit jaar weer in slagen haar bezoekers te verrassen en 'Brabant op Stelten te Zetten'. Het verrassingseffect wordt vooral bereikt door de plots opduikende typetjes en visuele mobiele theateracts. Festipet 2006 zal de zinnen prikkelen door legendes, mythes en sprookjes. Fantasie maakt de geest ruimer, is kort gezegd de filosofie van de organisatie. Dit was nog maar een kleine greep uit het programma, dus het zal duidelijk zijn, op zaterdag 25 en zondag 26 juni komt u naar Udenhout!