Hebt u wel een levensverzekering? 1 Korintiërs 1:8 De schuldvrijpolis voor de dag van de afrekening De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Korte inleiding op de Psalmen & Vier vragen bij Psalm 1.
Advertisements

De les van de graankorrel
Ik wens je De kracht van god.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Welkom in deze kerkdienst
De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18
Gebed om zegen.
Maar wat zeg jij?.
NIET OP DOOIEND IJS !!.
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Groot is uw trouw, o Heer opwekking 123
O, Heer mijn God opwekking 407
Zingen Vers 1 Beveel gerust uw wegen, Al wat u 't harte deert,
Zingen Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader.
Zingen Vers 1 Ik kom met haast, roept Jezus' stem.
God en ons.
Welkom in deze kerkdienst
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
ONZE HERDER GAAT VOOROP IN 2008
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Psalm 11:4, De HERE woont in zijn heilig paleis, de HERE heeft in de hemel zijn troon; zijn ogen slaan gade, zijn blikken doorvorsen de mensenkinderen.
Preek thema: Zeker weten?.
Hoezo ‘Hij komt spoedig!’ ?
Stel je voor … Je was erbij op de Pinksterdag Petrus spreekt de mensen toe Verrassend Ontnuchterend Geen spektakel Meer een boetepreek CHRISTUS CENTRAAL!
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
CHRISTUS IS OPGESTAAN! Zondag 17
VEILIG ZONDER STILETTO Zondag 40 Het zesde gebod De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.
ONZE NAMEN WORDEN VOOR GOD GEDRAGEN
IK WEET HET! ,,GROOT IS DE HEER’’
BIDDEN MOET JE LEREN Zondag 45-47,,Uw Naam de eer!’’ De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.
WIJ WAREN NOG ZONDAREN TOEN HIJ STIERF…
GOD BESTAAT Galaten 4:6 U bent kinderen! De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.
GELOVEN IS BESLISSEND VOOR EEUWIG
OP WEG NAAR HET VOLMAAKTE
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
WAT DOE IK HIER NOG...??1 WAT DOE IK HIER NOG…..??
Dopen Wat laten wij zien met de doop?. ”Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven …: dat Christus voor onze zonden is gestorven, … dat hij is begraven.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Kerkdienst: rustgevend. Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat,
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
de Bijbel is een liefdesbief: Ik heb je lief
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Vers 1 Hoor mij, HEER, wil antwoord zenden, Zie mijn bittere ellende. Hoed mijn leven, U gewijd, stel uw knecht in veiligheid. Heer mijn God, wees mij.
Niets zonder Gods zegen
Zingen Vers 1 O HERE, sla mij gade. Denk aan mij in genade.
Vader Zoon Heilige Geest
Vers 1 U, HEER, roep ik, U geldt mijn smeken, snel mij te hulp en hoor mij aan, U roep ik, wil mij gadeslaan, laat mij uw bijstand niet ontbreken. Psalm.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Preek. Het kruis van Christus als baken wijst je de weg naar het leven.
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Liturgie Gz.111 Ps.101 Gz.89: 3 Lz.1 Kor. 1: 1-9; Op. 22: 6-17 Gz.28 T.1 Kor. 1: 8 Ld.78 Ld.300 Inleveren aan-/afmeldstrookjes Vandaag en morgen zijn de.
Redding, Loon & Kroon En onze Heere Jezus Christus Zelf en onze God en Vader, Die ons heeft liefgehad en ons een eeuwige troost en goede hoop gegeven heeft.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 156 Na de zegen Ps. 92: 1,2 Schriftlezing: Exodus 23:1-12 Leviticus 25:1-7 en.
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Welkom in deze dankdagdienst
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
1 Pinksteren De Heilige Geest als onderpand. 2 Wie immers van de mensen weet wat er in de mens omgaat? Alleen de geest van de mens die in hem is! Zo ook.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
De koperen slang!. Heer’, wij komen vol verlangen, op Uw roepstem naar Uw dis, want door schuld met schrik bevangen zoekt ons hart vergiffenis: slechts.
Romeinen Romeinen De eeuwige liefde van God voor ons Romeinen 8.
Worstelen met zonden.
Transcript van de presentatie:

Hebt u wel een levensverzekering? 1 Korintiërs 1:8 De schuldvrijpolis voor de dag van de afrekening De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

LEVENSVERZEKERING Hebben we een eeuwig-leven verzekering? Geen polis, maar een belofte! Zekerheid voor onderweg

DE DAG KOMT NOG De dag van de Mensenzoon Dag van Gericht! Dag van loutering en reiniging

Dag des oordeels, dag des Heren. Alles zal tot as verteren, zoals de profeten leren. De bazuinen zullen schallen door het dodenrijk, en allen voor de troon terneer doen vallen. En dan wordt het boek gelezen en de wereld wacht vol vrezen hoe het vonnis wordt gewezen

,,Dat ons geen blaam zal treffen’’ Ons een zorg?! Voor Paulus van levensbelang Ons gebed bij elke doop

EEN BELOFTE Voelen we er behoefte aan? We hébben er behoefte aan! Denk aan Salomo, aan Petrus enz.

Jezus, heb toch medelijden, denk, hoe Gij voor mij moest lijden. Sta mij op die dag terzijde. Schuldig ben ik aan het kwade, rood van schaamte om mijn daden. God, ik smeek U, schenk genade. Die Maria hebt vergeven en de moordnaar schonkt het leven, mij ook hebt Gij hoop gegeven. Hoor, ik roep in angstig klagen ‘t hart verbrijzeld en verslagen red mij op die dag der dagen.