In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 54 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à Sinay (van Koutermolenstraat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Lorentzkracht Prof. H. A. Lorentz ( )
Advertisements

Lente van der Stel 1H, Scala Rietvelden. De aller eerste les De 1 e opdracht was: ‘Zet je onderwerp in allerlei poses.’
Linschoten op de kaart van Nederland
WAAROM? Onderzoek naar het meest geschikte traject voor de verlenging tot in Sint-Niklaas van het bestaande fietspad naast de Stekense Vaart en de Molenbeek.
•In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.37 als volgt omschreven: •Richting:Sentier du hameau dit Dekpriem à celui dit.
Zagen van metalen.
2 en 4 juli 2013 Invoering van de biometrische gegevens in de verblijfstitels Informatiebijeenkomsten voor alle gemeenten van het Koninkrijk België.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 52 als volgt omschreven: Richting: Sentier du chemin dit: Kruysstraet, à celui.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 44 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit Hoogebockstraet au sentier.
Omtrek is er omheen. lengte breedte breedte lengte
Door Stijn Kustermans en Robbe Van Doren
Het verhaal van de kubus, de spin en haar web.
Horizontaal en Verticaal alignement
[naam school] informatieve bijeenkomst nieuwe Cito-normering [7 april 2014]
Δ x vgem = Δ t Eenparige beweging
Index Vinkeveense Plassen De sleper (botter).
Haal muziek binnen in Audacity Ga met de muis van rechts naar links (zie grijze stuk) Knip af op wens lengte muziek.
De Stadhouderboswegel. Deze wegel was op het grondgebied van Belsele de langste wegel. Hierbij vallen ons drie grote delen op
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.36 als volgt omschreven: Richting:Sentier de Belcele à Waesmunster par le hameau.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 43 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit: Leegebockstraet à celui.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.40 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit Molestraet à celui dit.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.38 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit Paradijs à celui dit.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 48 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit: Kruystraet à St Paul,
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 47 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit: Gendstraet au chemin.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 45 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit: Gendstraet à celui.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 34 als volgt omschreven: Richting: Sentier du hameau dit: Moortelhoek à Sinay,
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 53 als volgt omschreven: Richting: Sentier du cabaret dit: Dryschauwen, au chemin.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 39 als volgt omschreven: Richting:Sentier de Belcele au chemin dit Hooge bockstraete;
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 50 als volgt omschreven: Richting: Sentier du chemin dit: Kemsekestraet, au.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 34 als volgt omschreven: Richting: Sentier du hameau dit: Moortelhoek à Sinay,
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 32 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à la Grande route Naam:
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 56 als volgt omschreven: Richting: Sentier du chemin dit: Sinay straet,
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 35 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele au hameau dit: Waterschoot.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 64 als volgt omschreven: Richting: Sentier du chemin dit: Hoogstraet,
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.41 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin particulier dit Varebeekdreef.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 42 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit Hoogebockstraet à celui.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 66 als volgt omschreven: Richting: Chemin de celui dit: Cleemstraet au.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 55 als volgt omschreven: Richting: Sentier de la Grande route de Gand.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 49 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit Kruystraet à St.Paul,
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 57 als volgt omschreven: Richting: Sentier de celui dit: Hoogsteenwerk,
Oppervlakte Oppervlakte = op het vlak Dit is 1 cm²
Project Net nu Oranje groep.
Venus.
Ik weet het, het is lang geleden dat ik iets heb laten horen/zien…
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Powerpoint Scheepsdalebrug BRUGGE 25-april 2011 Romain.
Voor Natuurwetenschappen moesten we op verschillende momenten in het jaar een foto nemen van een boom.
Aanpak N629: één project, twee delen
Gecijferdheid 2 (Meten 1 – ME144X) week 3 Powerpoints staan op med.hro.nl/houmj/Klas_1BCEHI_Inductief/
Gecijferdheid 2 (Meten 1 – ME144X) week 3
Gecijferdheid 2 (Meten 1 – ME144X) week 4
Hofplein Rotterdam.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Titel Ondertitel datum Probusclub Jan Adriaenszn Leeghwater.
Huisnummers, straatnamen en kadasterpercelen
Genealogie Verdon(c)k te Gravendeel
Troelstralaan De Troelstralaan loopt van Ringbaan-West tot Van Hogendorplaan en is een doorgaande weg in de wijk Goese Polder. Deze wijk, waar de bouwactiviteiten.
Inhoud Lengte, oppervlakte en inhoudsmaten. Tijd..
Herhalingsoefeningen Variabelen - voorwaarden. Flying banner  Toon een tekst op positie x: -2.0 en y: 0 (dat is links buiten het beeldscherm)  Laat.
DE RINGBRUG De uitbreiding van het havengebied, de vestiging van industrieën en de bouw van nieuwe wijken als Goese Polder en Noordhoek bracht met zich.
Hoofdstuk 2 Licht en kleur.
AANLEG GAZON.
TEKENEN RASTER voor opdracht PORTRET
RijnlandRoute 1 november 2012 Welkom en kennismaking
Bewijzen met congruente driehoeken
“Oirschot blijvend verbonden”
foto 1:(kasteel) foto 2: torenkamer foto 3: foto 4: Nummer t/m 24.
Foto 1:(appartementengebouw) balkon in vorm van schip Foto 2: foto 3:
volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 54 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à Sinay (van Koutermolenstraat naar Hooimanstraat) Naam: Hout ackers wegel Detailplan: 10 Breedte: 1 meter; Lengte: meter; Oppervlakte: 12 a., 5 ca. Bijzonderheid: moet door de aangelanden onderhouden worden, volgens de wet van 10 april 1841.

In de Atlas der Buurtwegen verloopt het tracé van voetweg nr.54 zoals met de groene lijn aangegeven wordt. In de GIS-databank zijn geen wijzigingen aan deze voetweg (Hout ackers wegel) vermeld.

Op deze satellietfoto van Google Maps wordt datzelfde tracé in het groen aangegeven.

Voor de identificatie van de foto’s die gemaakt zijn bij een verkenning op 25 mei 2012 is het satellietbeeld in een oostelijk en westelijk gedeelte opgesplitst. Waar nodig wordt op de foto’s het tracé met rode markeringen verduidelijkt.

De pijltjes geven de plaats aan en de richting waarin de foto’s genomen zijn bij de verkenning. Ze zijn gelabeld met het nummer van de foto. het oostelijk gedeelte

Voetweg 54 volgt aanvankelijk de Koutermolenstraat

Daarna volgt de voetweg de Kouterdreef tot waar die eindigt.

Van het einde van de Kouterdreef tot de boomgroep volgt het tracé de Belselebeek.

Bij de verkenning was het niet mogelijk om de Belselebeek over te steken (links op de foto). De volgende foto (foto 7) kijkt terug vanaf het bosje links in de achtergrond naar de linker boomgroep op deze foto.

het westelijk gedeelte

Doorheen de bomen op de achtergrond, tot de Kouterstraat, verloopt het tracé dwars door een private tuin.

Tracé (van rechts naar links) door de private tuin aan de Kouterstraat. (Detail uit de satellietfoto van Google Maps)

Aansluiting met de Hooimanstraat