BASIS BEREIDING SAUZEN Er zijn verschillende classificaties voor sauzen Door hun temperatuur Grote en kleine sauzen Door hun kleur Ze hebben gemeen It.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
koffieextract en koffiedik
Advertisements

MENSELIJK GEDRAG IN PUBLIEKE RUIMTES
Lesbrief 2 Schrijf wat je ziet..
CKV Sport opdracht B. Deze presentatie is gemaakt door Michael Metselaar uit T3B.
De kleurenleer Primaire kleuren Secundaire kleuren
Kerstfeest groep 7/
HERFST Met het tweede leerjaar op speurtocht …
Kom mee op de reis naar 2014 !.
Kleur Begrippen klas 1 t/m 3.
Canada Gemaakt door: Jardie Inge en Rachel..
Kleuren van het spectrum. 2. van voorwerpen. 3. Einde.
Licht ! Maria.
I wanna grow old with you Music: Westlife Another day Without your smile Another day just passes by But now I know How much it means For you to stay.
Lez.6 CDROMs & DVDs licht conus focal spot.
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.
Warmte verplaatsen.
Italië Door Kaat.
Gemaakt door Julie Desaintes
HALF-GLACE EN DERIVATEN -Bevochtig de mux met de kokende bouillon en breng het langzaam op smaak. Kook voor ongeveer 10 minuten. -Consumeer of conserveer.
MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.
Inhoud De Franse servies systeem Ideaal drink en serveer temperatuur
Weten jullie nog wat dit is?
Negatieve getallen door Kees Vleeming
Theorie Thermo- dynamisch diagram
Ruimte Opdracht 4.
Ik zeg A Ik zeg B Ik zeg ja Ik zeg nee Ik zeg hoog Ik zeg laag Ik zeg gister Ik vandaag Ik zeg wit Ik zeg zwart Ik zeg zacht Ik zeg hard Ik zeg wel Ik.
Slotts..
Wijn Het proces.
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Licht ! Maria.
WINA.
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
de gedichten het weer de kunst het voedsel
Licht Dat kleine lichtje aanwezig in mijn hart,
Thema 4 d Weer en klimaat. Thema 4 d Weer en klimaat.
Het mooie weer komt eraan en dan drinken wij mannen graag!!! Een Koud Biertje...
SHOCK. Wat? Acute stoornis van de circulatie Bevloeiing van de weefsels onvoldoende: zuurstofnood t.h.v. cellen Levensbedreigend ziektebeeld: mag niet.
Smaak.
“IT’S THE DATA STUPID..!” WAGENINGEN UNIVERSITEIT EN RESEARCH CENTRE.
* Lava.
Begrippen klas 2 Kleur Compositie Licht Perspectief, ruimte Vorm
Baardagaam Dit is een baardagaam.
Mollier-diagram Peter Versteeg. Mollier-diagram Doel: ▪ Jullie meer bekend te maken met het Mollier-diagram Inhoud: ▪ Opbouw diagram bespreken ▪ Verhouding.
TITEL : ADOLPHE MONET READING IN THE GARDEN KUNSTENAAR : CLAUDE MONET JAAR : 1866 KUNSTSTROMING : IMPRESSIONISME OMSCHRIJVING : MAN DIE IN EEN PARK ZIT.
ja nee ja nee Waar of niet waar?
Kleur….
KLEUR.
BEHANDELING VAN EEN BLAUW OOG:
Begrippenlijst: Kleur
Heb je talent om kleuren te onderscheiden ?
5 minuten praatje Carolina Spruyt AIOS SEH
Ik en Ko brrr wat koud blz 41
Licht ! Maria.
Kerstmis 2016 Hebben wij mogen vieren met uw kinderen
Negatieve getallen Klas 1 | Hoofdstuk 4
Laptopwerk kleur 4v.
Alles wat je moet weten over kleur!
De kaart van Freek Voor op je kamer!.
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
De Radboud Kids: Meet the professor quiz
Licht Dat ene lichtje Dat aanwezig is in mijn hart,
Aarde, water, vuur en gloed
Hoofdstuk 8 Water Wat gaan we doen vandaag? Opening
Hoofdstuk 8 Water Wat gaan we doen vandaag? Opening
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Licht Dat ene lichtje Dat aanwezig is in mijn hart,
Transcript van de presentatie:

BASIS BEREIDING SAUZEN Er zijn verschillende classificaties voor sauzen Door hun temperatuur Grote en kleine sauzen Door hun kleur Ze hebben gemeen It is the fusion between a basic fund and a supplementary fund Definitie Koud Dat ze de basis zijn voor andere sauzen te maken Genaamd "Afgeleid" Warm

Koud Geëmulgeerd Stabiel Onstabiel Mayonaise Vinegreta Canarische mojos Algemeen zijn ze Voorbeeld Zij zijn degenen die, een keer geëmulgeerd zijn, ze zijn niet gescheiden en blijven verbonden Zij zijn degenen dat ze gescheiden zijn binnenkort mee te vergezellen

Wit en blond Tomaat Ander e Donker Emulsified Warm Bechamel Velouté Spaans, of demi-glacé, gelinkte sap Glacé Tomaat Bearnaise Americain Example