ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
koffieextract en koffiedik
Advertisements

Azijn, mosterd, en olie.
Groep 3, 4 & 5 Voorstellen en kort vertellen welke onderwerpen aan bod komen.
Zuivelproducten en Eieren
Paragraaf 2 van hoofdstuk 2: Warmtebronnen
Voorwaarden gratis verstrekkingen
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Thema HACCP
Piramide thema: zomertijd
Stofwisseling.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Groep 6, 7 & 8 Voorstellen en kort vertellen welke onderwerpen aan bod komen.
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
Gezonde voeding bij tieners
RODE WIJNBEREIDING SVH Wijncertificaat.
Deel 1: Hoe verkrijgen organismen informatie over hun omgeving?
Thema HACCP
Bereiding van chocolade
BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
Duurzame catering Stad Gent Maaike Breugelmans – Milieudienst.
Faseovergang van stoffen Gemaakt door: Jeffrey & Guido H2C.
Natuurkunde Proeven doen 2.1 en 2.2
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
3T Nask1 Hoofdstuk 3 Het Weer
Golf en voeding.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
AMPS Assessment of Motor and Process Skills
40 liter water WATERVOETAFDRUK 1 sneetje Brood
1.Mouten 2.Brouwen 3.Kelderprocessen
Op de boerderij.
WINA.
WINA.
Voedingsbeleid [naam school]
Wafels Nodig voor 8 personen: 5 eieren 1/4 kg + 50g boter 1/2 l melk
De Laatste Dagen van Emma Blank Land:Nederland Regisseur:Alex van Warmerdam Duur:89 minuten Jaar:2009 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis.
Agora Land:Spanje Regisseur:Alejandro Amenábar Duur:126 minuten Jaar:2009 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis boekje!
Herhaling vocabulaire les 4 + nieuwe woorden
Spreekbeurt van Pascalle
Thema groeiomstandigheden
Departures Land:Japan Regisseur:Yojiro Takita Duur:130 minuten Jaar:2008 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis boekje!
Bs.1: onderzoek doen Bs.6: een werkplan maken
Voetbal & Voeding Angela Schokker, (sport)diëtist 15 december 2015.
Smaak.
Sportvoeding. Verschillende sportvoeding Energiedrank: Aanvullen van koolhydraatgehalte Dorstlesser: Aanvullen van mineralen en vocht Hersteldrank: Aanvullen.
 Wie is Kris Verburgh?  Hoofdstukken  Drie basisprincipes  Treden van de voedselzandloper  De schijf van vijf vs de voedselzandloper  Voedingscentrum.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Quiz De voedingsdriehoek. 1. Welke groep uit de voedingsdriehoek heb je eigenlijk niet nodig?  A) Lichaamsbeweging  B) Groenten en fruit  C) De restgroep.
Diabetes.
Visieontwikkeling.
Bezorgbox Chicken King
Voedingsbeleid [naam school]
Van harte welkom.
Mol en beer.
Naam : Salma Thomson Klas : H2E Datum :
Alles over voeding Thema: Gezonde Voeding Geschreven door: MBO Diensten i.s.m. Voedingscentrum Aanpassing Schijf van Vijf november 2017.
Basisstof 2 Enzymen Chemische reacties verlopen traag
Frisdrank door Lisa Trijssenaar.
Vruchtensappen Jente van der mei.
Voedingsbeleid [naam school]
Appelsap Productie en klaring.
Wat hebben we tot nu toe gedaan?
Van harte welkom.
Van harte welkom.
Voedingsbeleid [naam school]
Het eten.
Schijf van Vijf.
Workshop (H) eerlijke chocolade
Keuzedeel assisteren bij facilitaire diensten
Transcript van de presentatie:

ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.

Instapblad dagdeel 1  1.huishoudelijke dranken zijn bijvoorbeeld koffie,thee en chocolade melk. Juist. Andere dranken horen in een andere groep bijvoorbeeld frisdranken.  2.Mineraalwater hoort bij de frisdranken. Juist.  3. Thee wordt altijd in een glas geserveerd. Onjuist. Thee kan ook in een kopje geserveerd worden. 2

Instapblad dagdeel 1.  4.Karnemelk is melk die over de datum is. Onjuist. Het is zuur gemaakt door toevoeging van bacteriën.  5. Er wordt suiker toegevoegd aan vruchtensappen. Onjuist. Vruchtensappen bestaan alleen uit sap en water.  6. Bij het bereiden van dranken bereid je eerst de warme dranken en daarna de koude. Onjuist. Eerst de koude dranken,anders koelen de warme dranken te veel af. 3

Soorten glaswerk. 4