Hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op www.brandweerschinnen.nl en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Independent Order of Odd Fellows
Advertisements

CAMERA BEELDKADER EN CAMERASTANDPUNT
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Hoe blijf ik gemotiveerd
Regelhulp Regelhulp.nl is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Duizenden mensen in de zorg zetten zich in 26 JUNI CHANGE DAY NEDERLAND Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij.
We zijn toch allemaal gelijk…
Seksualiteit: gave van God
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
John Vaupell Justin van der Steen
N o o r d o o s t F r i e s l a n d. Alvorens afscheid te nemen… Zouden wij ook graag van u willen leren!
Profielwerkstuk maken
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen 15 mei t/m 15 juni 2014.
Het leven.
Wat maakt het leven zinvol?
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Portfolio
Hoe werkt een powerpoint?
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Inspirerend Coachen - praktijkervaring - het G®ROW kader
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Almere in vogelvlucht!. Doel v/d les? Voorkennis activeren over Almere/Flevoland.
Interpreteren van data
Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië
De bejaarde massagestaaf
Dr. Albertus Risaeusschool
Eindexamen Nederlands klas 4 KB & 4 BB
Voor Aranka... Van Aart.
De Wet maatschappelijke ondersteuning
Rekenen groep 4.
12 OKTOBER FLIGHT IB3207 to Quito, Ecuador PASSENGERS BOARDING Miss BIESBROECK Katrien Mister VERBEIREN Boud.
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
Ik zie… Ik zie… wat jij niet ziet
Doing vereniging voor aangepast sporten te Zoetermeer
Oefeningen lensconstructies
Vrijwilliger bij TFC Gieten Daar wil iedereen bij horen ! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd November februari 2015.
Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis.
Eindexamen Nederlands klas 4 BB & 4 KB
Presentatie Zomerwerk 2011 Vakantie Bijbel FeestVakantie Bijbel Feest Dabar op de RusthoeveDabar op de Rusthoeve.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Is dit onderzoek belangrijk? Is dit onderzoek onbelangrijk?
Rouw & Verlies Les 3.
Lichtkracht een creatief project voor en mèt jou!
Veilig omgaan met porto- en mobilofoon
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft.
Welkom bij de derde bijeenkomst van Familie (in)zicht
KiVa – lied Zo fijn op onze school!
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Volle OR en hoge verkiezingsopkomst: Utopie of goed realiseerbaar?’
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Kiezen voor keuzedelen
Innovatie? Hou het simpel! Richard Engelfriet. Simpel is heel moeilijk …en moeilijk is heel simpel! Lees de column op
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Mijn gemeente Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Genieten van Gods gave Seksualiteit is een gave van God Ook de verschillende beleving ervan door mannen en vrouwen is dat. Geniet van seksualiteit (Hooglied,
SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind.
Wat gaan we doen in 2012? We zoeken nieuwe oplossingen. En we vertellen er over.
Vrouw zoekt man Door onze werkwijze is Liever prive één van de snelst groeiende dating sites van Nederland en dagelijks zijn er vele nieuwe aanmeldingen.
Woordbenoemen Groep 6 en 7.
Oscar zoekt Fritzi. © Cubiss, 2014.
Karel de grote Cultuur en invloed
Wist u dat : Het over 23 dagen kerst is?
Transcript van de presentatie:

hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren! >willen >durven >kunnen >doen!

>willen >durven >kunnen >doen! hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren!

>willen >durven >kunnen >doen! hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren!

>willen >durven >kunnen >doen! hier te staan. durft Niet iedereen Jij wel? Meer weten? Kijk op en/of vraag het informatiepakket aan viawww.brandweerschinnen.nl Je kunt je ook meteen opgeven voor een informatie-bijeenkomst. de vrijwillige brandweer. daar wil je bijhoren!

De brandweer staat letterlijk midden in de samenleving. Daarom zijn wij op zoek naar mannen én vrouwen uit verschillende culturen. Meer weten? Kijk op en/of vraag het informatiepakket aan via De brandweer staat dag en nacht klaar om hulp te bieden als het ergens fout is gegaan. Bij brand, een ongeluk met beknelling, een gaslek… De brandweer in Nederland bestaat uit beroepsbrandweermensen en ‘vrijwilligers’: mannen en vrouwen die oproepbaar zijn om te ondersteunen in de brandweerzorg. ‘Vrijwillig’ is eigenlijk een rare benaming, want een vrijwillig brandweerman of -vrouw doet precies hetzelfde werk als beroepsbrandweermensen en krijgt er ook gewoon voor betaald. Op dit moment zoekt de brand­weer nieuwe vrijwilligers. Misschien iets voor jou? >> brandweer Westelijke Mijnstreek zoekt vrijwilligers << voor de post Schinnen Waarom? Voor wie? Waarom zou je vrijwilliger bij de brandweer worden? Misschien omdat: je graag een bijdrage wilt leveren aan een goede brandweerzorg in je woonplaats je wel wat (bij) wilt verdienen je wel wat meer spanning (en beweging) kunt gebruiken het je leuk lijkt om een nieuw vak te leren je je sociale netwerk wilt uitbreiden. Om te werken bij de brandweer, moet je wel aan een aantal eisen voldoen: je moet in de omgeving van de brandweerkazerne wonen of werken je hebt minimaal een LBO/VMBO-opleiding je bent tussen de 20 en 40 jaar je hebt een goede conditie en bent gezond je bent bereid cursussen te volgen, 1 à 2 avonden per week aan de brandweer te besteden en oproepbaar te zijn op de meest uiteen­lopende tijden je bent sociaal, sportief, stressbestendig en kunt goed in teamver­band werken.