Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ondernemen in de fysiotherapie is oorlog
Advertisements

Woord van Leven Juli 2013.
Internet Broker Project
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
ontwerp - beheer - analyseer
Management Informatie en Business Intelligence voor uw kantoor
Geldzaken in de praktijk Gerjoke Wilmink Rob Goedhart 20 april 2011.
Pilot Loondispensatie Oktober •Aanleiding aanmelding / deelname pilot •Doelgroep •Toegangstoets •Uitgangspunten - ontwikkelingen •Huidige status.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Introductiebijeenkomst
55+ en financiën? Van productverkoop naar een integraal overzicht
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
MijnDigimap.
Outsourcing 21 augustus 2008 Download op:
KICK-OFF PROJECT HVA APPS B.V.
Koopwoning...  (het is niet zo moeilijk…). huiswerk  pak agenda en noteer bij ma 19 januri 5e lesuur:  leren tb 72 tm 77 maken 3.21 tm 3.23 wb 129.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
De hypotheekadviseurs van “Hypotheek 4 Ieder” bepalen voor iedereen de laagste hypotheek rente, en tezamen met andere kortingen resulteert dit in de goedkoopste.
Excellent Financieel Plan
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
College 5 Ethiek en business.
ERRY STOOVÉ.
Hoe motiveer ik mijn hypotheekadvies?
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Peter Schwartz The art of the long view stappenplan
Workshop ‘Is er een toekomstige rol voor verkoopvrijwilligers’ 25 mei 2013.
ACIS/UvA/Ou Jac Rinkes 19 maart 2010
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Lagere maandlasten door een hypotheek met NHG! Wat veel mensen wellicht wel weten, maar diverse potentiele huizenbezitters ook nog niet, is dat een hypotheek.
Ik wil contact met een erkend en ervaren hypotheekadviseur in Den Haag. Ziet u door de bomen het bos niet meer, door alle verschillende hypotheekaanbieders,
Service Apotheek Farmaceutische zorg
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Welkom Het eID Stelsel maakt het mogelijk om online te zaken doen met de overheid en het bedrijfs-leven, met één of meer inlogmiddelen. Marije Jurriëns,
De Taalstrijd Van wie is de taal? Jan Renkema 13 november 2014
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Communicatiepakket Arbeidsvoorwaarden WATHOEWAAROM.
Perspresentatie Gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober 2012.
Risicomanagement binnen de decentralisaties
1 © Wassenaar, 18 februari 2015.
De toekomst van EDISON Informat, EDISON en Internet 27 april 1999 Freddy Deprez.
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een barbeque komend weekend op ons nieuwe zomeradres.
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
6 stappen in Risico management
Van Grow with the Flow Naar Battle for Share Toekomstperspectief in een uitdagende hypotheekmarkt Drs. J.M. Hagenaars Directie ING Nederland SEH Congres.
Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers levert u de arbeidsongeschiktheidsverzekering met.
Wij maken de financiële toekomst inzichtelijk & toegankelijk.
Ondernemen moet je doen
 A-94 A-94.
de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus:
Ondernemingsraad IGSD Steenwijkerland & Westerveld.
DE TOEKOMST VAN HET BELEGGEN P.F. Verhaar HCC seminar, 4 april 2009.
Wie is Altersum Onafhankelijk adviseur. Altersum verkoopt geen producten en heeft geen aanstelling bij een bank en/of verzekeraar. Sterker.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
De competitieve markt Vraag- en aanbodschema StartSein pagina
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.
Kluwer The end of Publishing
HET ASSURANTIEKANTOOR VAN DE TOEKOMST
Transcript van de presentatie:

Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office Front-office registreren rapporteren Interpreteren

Bedrijfsfilosofie  Duizenden informatiebronnen om een enkele situatie (van u) te bewaken. Uw financiële situatie (verzekeringen, financiën en hypotheken). Ideaal.  Mooi dat het zo kan zijn, maar dat kan uw adviseur in zijn eentje niet snel genoeg verwerken, in deze, op hoog tempo rond doordraaiende wereld.  Daarom zal hij gebruikmaken van het snelle en alerte observatiesysteem aan de “Back-office”en met overtuiging, u nog beter van dienst kan en zal zijn.  Deze onderbouwde zekerheid is tevens de basis om u een zo gunstig mogelijke Dienstverlening Abonnementen Pakket te kunnen aanbieden.

Partijen  Observatiesysteem “Back-office” is objectief, onafhankelijk en betrouwbaar. De grootte van de hoeveelheid geobserveerde informatie staat hier garant voor. Gevolg is dat een consument samen met zijn of haar adviseur altijd kan rekenen op goede ondersteuning, voorstel of aanbeveling.  De adviseur, inmiddels financieel onafhankelijk van de aanbieders, verzekeraars en banken (provisieverbod), zal uw gunst willen winnen en in alle oprechtheid u zijn beste advies geven. Wellicht bemiddelt hij bij het ten uitvoer brengen hiervan. provisieverbod  De “Front-office” U als consument wenst o.a. één loket, één telefoonnummer, continu online toegang tot uw eigen beveiligde klantmap, het gemak van doorlopende financiele aandacht, het beste uit de markt, het goedkoopste, regelmatig contact en toekomst visie.  De aanbieders zullen naar eigen vermogen hun beste producten moeten aanbieden en u en uw adviseur bepalen of er iets afgenomen moet worden, zo ja wat en bij wie.

De waarde van de Back-office  De “Back-office”is een winst voor de markt en zal een marktwerking teweeg brengen ten gunste van u “de consument”.  Alle betrokken factoren uit de markt worden onder de loep genomen, geobserveerd, geregistreerd, gerapporteerd en geïnterpreteerd. Tegen het licht hiervan wordt uw situatie door uw adviseur gehouden en in uw belang gehandeld.  De “Back-office”, een meer dan essentieel component in onze dienstverlening. Het geeft ruimte om een uitstekende standaard dienstverleningspakket samen te stellen die wij u per 1 juli 2013 aanbieden in de vorm van een Dienstverlening Abonnementen Pakket, de D.A.P.  Alle andere zaken buiten dit pakket kunnen voor u verzorgd worden op basis van eenmalige vergoeding. B.v.hypotheken en kredieten.

Daarom doen wij wat we doen!

U een standaard dienstverleningspakket aanbieden

Terug