Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Advertisements

Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Niet Klikken, Er is muziek bij Oud mogen worden is een zegen Z e z e g g e n ….
Gesprekjes….
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rode rozen in de sneeuw Marva.
“Ik kan dit niet oplossen...”
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Eens dan komt er voor jou een dag KAKETOE
I love you.
Het Dal der Tranen… Voor mijn engel Darby Bij Prema.
Woorden en tijd.....
Inspirerende gedachten
De kapitein.
Powerpoint gemaakt door
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Blijf bij mij Jolink.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Missie Omgeving Identiteit Waarden & Overtuigingen Vaardigheden
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Gelukkige verjaardag.
Het leven.
Wat maakt het leven zinvol?
Zomaar een kaartje.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Preek: Jaap de Schipper.
Het is precies 19:06.
Leven zoals het leven je is gegund
Lieve zoon/dochter ....
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Levenslessen vriendschap
A presentation by Booker
Geluid aan.
Ik had een droom verleden nacht,
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Hé Pssst Lidia.
wijze weetjes rustig in je eigen tempo klikken pps:
Met handen en voeten geloven 1
Zo ga ik door.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Welkom.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
Saca’s PowerPoint Presentatie
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Rouw & Verlies Les 3.
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
‘s Nachts na tweeën 1 's Nacht zo om een uur of twee, dan gaat in ons stamcafé De deur op slot, je weet niet wat je ziet Het licht gaat uit, de kaarsen.
HEY PSSSST.....
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Musik: EnyaPowerpoint de jean de jean Ga uw weg zonder spoed of haast en probeer de vrede in jezelf te vinden.
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
Er zijn momenten in je leven waarin je iemand zo kunt missen
Leven. Probeer het leven te zien als een glimlach.
Innovatie? Hou het simpel! Richard Engelfriet. Simpel is heel moeilijk …en moeilijk is heel simpel! Lees de column op
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Uitnodiging - Door Oriah Mountain Dreamer Het kan me niet schelen hoe jij je brood verdient, ik wil weten waar je warm voor loopt en of je durft te dromen.
Talent in Ontwikkeling
Rood zijn die Rozen ..
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Een briefje uit de hemel? Nevendienst voor jongeren
Transcript van de presentatie:

Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse Praktiserende zusters met als aandachtsgebied slaap!

’t leven geen zin meer heeft! Ja zuster, nee zuster.. Als je bent uitgeleefd! Ja zuster, nee zuster... ’t leven geen zin meer heeft! Ja zuster, nee zuster.. Of je bent moe van geest! En ‘t is dus mooi geweest!

Maar de familie eerst goed informeren! Neem daarvoor echt de tijd! Kundig sederen, je kunt het proberen! Maar de familie eerst goed informeren! Neem daarvoor echt de tijd! Ja zuster, nee zuster... Wees er op voorbereid! Wat is de evidence? Is dit dan nu de grens?

Want daarvoor staan wij borg! Ja zuster, nee zuster... Is dit de beste zorg? Ja zuster, nee zuster.. Want daarvoor staan wij borg! Ja zuster, nee zuster... Allerlei mensen en vele factoren, Kunnen bevord’ren of anders verstoren. Alles gereed en klaar? Ja zuster, nee zuster! Ga lekker slapen maar! Ja zuster, nee zuster! (3x)

Drea ea ea ea m, dream dream, dream (2 keer) Jij bent moe, ...... uitgeput Je wilt niet meer, weg is de fut. Wat is het dan fijn, om in slaap te kunnen zijn Drea ea ea ea m, dream dream dream... Zusters, dokters en patiënt, familie, wordt hier -in gekend Besluiten, doe je niet over een nacht ijs! Wat een mooie wijs!

We maken je in slaap, doe je ogen dicht, slaap maar lekker, weg de pijn droom maar heerlijk weg, wat fijn, “Your dreaming your life away”. Muziek is toch een mooi instrument Voor iedereen, .... slim of dement Muziek als medicijn, bij angst en ook bij pijn Is dream

Steeds, als wij hier acteren zijn wij degenen die ’t meest kunnen leren. Jij bent betrokken en zorgzaam met je ogen, die altijd stralen! Jij kan de zon laten schijnen, want je geeft zorg en de klachten verdwijnen en als je lacht, lacht heel de wereld mee.....

Allen Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date. Je bent een kei die alles weet. De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar- geen genezing meer mog'lijk is.

Jij moet me één ding beloven blijf toch vooral in jezelf geloven Jij moet me één ding beloven blijf toch vooral in jezelf geloven. Wij zijn echt onderste boven van een ieder zijn kwaliteiten! Jij kan de zon laten schijnen want je geeft zorg en de klachten verdwijnen en als je lacht, lacht heel de wereld mee!

Allen De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date Je bent een kei die alles weet. De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar geen genezing meer mog'lijk is.

Oohh, jij kan de zon laten schijnen want je geeft zorg en de klachten verdwijnen en als je lacht, lacht heel de wereld mee Allen Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date Je bent een kei die alles weet. De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar geen genezing meer mog'lijk is.

De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar geen genezing meer mog'lijk is. Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date Je bent een kei die alles weet. genezing meer mog'lijk is.

Heeft u nog werk voor zuster Schiebaan en zuster Jobse? Mailadres: ismitjobse@zeelandnet.nl