VSO MA Bernadetteschool Oss

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
De zee Hallo ik ben Krabbie de krab!.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
PowerPoint presentatie groep 4A
De zesde klas stelt zich voor
Maxine Mijn hobby's.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Het Trouwfeest.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Zesde leerjaar
School voor kinderen met een auditieve beperking
Ik ben Marlon. Ben 16 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Ik vind rolstoelhockey erg leuk om te doen.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
VSO Kennedy school LC 2013.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Presentatie over paarden en ponys
Presentatie over Tijgers.
Naam:chermaie klunder
O wacht even ik zie een kaT
Presentatie over : honden
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Hallo On-Line Vriend(in)....
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey,
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Alyssa larijn Ik ben 8 jaar ik heb 1 poes Ik heb 2 zusjes
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Niels Lelong.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
Wat ik wil…..
Hello online vriend-in.
Juf Els 5A. Mijn naam is Grumpy Hoi, ik ben de nieuwste aanwinst van juf Els.
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
De zesde klas stelt zich voor
tarkan en zijn vriendjes
Lievelingsdieren.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey,
Van de Learning circle groep
BRYAN ROMBOUT 2KD -VERHAAL EN EIGENSCHAPPEN -MIJN GEZIN -VRIJE TIJD -SCHOOLLOOPBAAN -SCHOOLVAKKEN -PROFIEL KEUZE -VERANDERINGEN -MIJN TROTS.
Transcript van de presentatie:

VSO MA Bernadetteschool Oss Even voorstellen…. VSO MA Bernadetteschool Oss

Dit is een gecartooniseerde afbeelding van onze VSO groep Dit is een gecartooniseerde afbeelding van onze VSO groep. Het is een jongensklas, dat is toevallig zo, dit jaar. Uit deze groep doen een aantal leerlingen mee met de learning Circle. Zij stellen zichzelf aan jullie voor…

Mijn naam is: Remco Ik ben Remco mijn hobby's zijn voetballen, computeren en werken Ik vind werken in de lc met Suriname ook leuk Ik geef niet veel om dieren alleen honden vind ik wel leuk

Mijn naam is Bart Mijn hobby’s zijn tekenen computer wat ik in me vrije tijd doe is met de hond wandelen met vrienden afspreken ik woon in brabant

Mijn naam is Sander Ik ben 14 jaar Mij hobby’s zijn hockey en computeren Ik heb een huisdier een parkiet en ik hou heel veel van uitslapen meestal tot half 12 Ik doe in mijn vrije tijd playstation 3 spelen en ik doe graag aan voetbal en andere sports. Ik woon in Noord-Brabant en ben geïnteresseerd in mooie meisjes daarnaast doe ik veel computeren ik doe alles graag opzoeken op het internet en dat is eigenlijk ook een hobby ik heb er heel veel zin in het Suriname project

Mijn naam is: Jeffrey Ik ben Jeffrey Mijn hobby’s zijn voetballen, hardlopen en computeren Ik ben 16 jaar. Ik woon in Nederland Ik heb 2 honden en ik heb vissen in een tropisch aquarium.

Mijn naam is Kevin ik ben 16 jaar. Mijn ik zie er anders dan deze foto nu uit hobby’s zijn voetbal, rugby, gamen, paard rijden Ik woon half in Brabant/Terschelling Ik heb een zusje van 5 jaar en een broertje Ik eet graag vis, mosselen, of een bakje kapsalon (Een bakje kapsalon, is een bakje met kebab, sla, friet, en saus) Mijn sport is voetbal. ik verveel soms de juf Ik ben matig in meisjes versieren, ik voetbal soms.

Mijn naam is:Luuk Ik ben Luuk Mijn hobby`s zijn gitaar spelen, voetballen en gamen Ik ben 16 jaar ik woon binnen Brabant Ik heb een huisdier dat is een hond Ik vind de natuur best leuk

Mijn naam is Danny Ik word 14 jaar Ik woon in Oss Mijn hobby’s hockey game voetbal Ik eet graag bakje kapsalon friet Ik ben matig in meisjes versieren Ik heb een zusje, ze is 11 jaar Mijn vrienden zijn Kevin en Mitchell en Sander Een bakje kapsalon is een bakje met friet, kebab, sla, saus

En mijn naam is: Diana Hallo allemaal, Ik ben de juf van dit gezellige stel. Vorig jaar had ik het geluk Suriname te mogen bezoeken en voor het eerst mee te doen met de learning circle. Dat is erg goed bevallen, vandaar dat we dit jaar opnieuw meedoen. We hebben er allemaal erg veel zin in. We hebben genoten van jullie voorstelronde en we hopen jullie ook van de onze. Groetjes, Diana