Een moeder was in de keuken aan het werken, toen ze haar vijfjarige zoontje hoorde spelen in de living met zijn treintjes.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Een verhaal om bij stil te staan …
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
GOEDE BAAS.
Een meisje van 16 gaat voor het eerst naar de disco.
Woorden en tijd.....
Powerpoint gemaakt door
Om te onthouden. Een student, die net gezakt is voor zijn eindexamen, weet wat een jaar betekent. Een moeder, die vroegtijdig haar kind kreeg, weet wat.
Men vraagt zich af waarom …??
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Zwangerschapstest.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
De tijd, om te onthouden.
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Reflecties van de waarheid
Andries Om te onthouden.
Ik voel me zo alleen !.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
"Het is beter op iemand te moeten wachten - hoe lang ook –
De gekruisigde Jezus spreekt je aan DINSDAG
Ontspan je even, het is nog vroeg…
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Zingen Vers 1 Allen U, Vader van het licht, U prijzen wij:
Groot geloof 1.
ZEEP VERGETEN???.
Thema voor vanavond is:
Een student, die net gezakt is voor zijn eindexamen, weet wat een jaar betekent.
De trein van het leven Het leven is als een treinreis.
Les 11 Wacht even, straks... Bewerkt door Annelyn, Astrid en Inez
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Kindermoment.
Donna en haar vader en moeder zijn op het strand toen kwam ze een meisje en jongetje tegen. Hoe heetten jullie. Birthe en Rodenchill. Zullen we gaan zwemen?
Foto 1 Lucia kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat ze bevalt van een kindje.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
VIER KATHOLIEKE MOEDERS...
Zingen Vers 1 Dank U voor deze nieuwe morgen,
OM OVER NA TE DENKEN.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Voor Aranka... Van Aart.
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Welkom in deze kerkdienst
Voorkant.
Zingen Vers 1 Heer Jezus duizend vragen, te veel op mee te dragen:
Zomaar een vreemde!.
De handicap.
VIER KATHOLIEKE MOEDERS.... Vier katholieke moeders zitten samen op de koffiekrans en praten over hoe ver hun zoon het wel gebracht heeft.
Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen.
Welkom in de samenkomst
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
Welkom in deze kerkdienst
Welkom Israelzondag.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Men vraagt zich af waarom …
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
Er zijn momenten in je leven waarin je iemand zo kunt missen
Toegewijd aan de Bijbel. Ezra 7:1 en 6 Later, tijdens de regering van Artaxerxes, de koning van Perzië, vertrok een zekere Ezra uit Babylonië. Hij was.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen.
Woorden en tijd.....
Transcript van de presentatie:

Een moeder was in de keuken aan het werken, toen ze haar vijfjarige zoontje hoorde spelen in de living met zijn treintjes.

Ze hoorde de trein stoppen en haar zoontje zeggen: “Al de imbecielen die nu willen afstappen moeten godverdomme maken dat ze van de trein zijn, want dit is de laatste halte!” “En al de onnozelaars die nu willen opstappen moeten maken dat ze met hun luie kont op de bank zitten want wij gaan vertrekken!”

De verbaasde moeder stapt de living in en zegt tegen haar zoon: “Zulke taal gebruiken wij niet in dit huis, maak dat je in je kamer zit en dit voor twee uren. Als je terug uit je kamer komt wil ik zo geen woorden meer horen!”

Twee uur later zit het zoontje terug in de living te spelen met zijn treintjes en hoort de moeder haar zoontje zeggen: “Aan al de passagiers, vergeet aub uw bagage niet mee te nemen. Wij danken u en hopen dat het een aangename reis was en hopen u weldra terug te mogen ontmoeten.”

Ze hoort haar kleine bengel verder vragen: “Voor al degenen die juist terug zijn opgestapt, niet roken in de trein aub. Wij hopen dat u vandaag een aangename en ontspannende reis met ons kan meemaken.”

Op het moment dat de moeder begint te glimlachen, hoort ze haar zoontje zeggen: “En voor al diegenen die pisnijdig zijn met de twee uren vertraging…

…u moet bij die trut in de keuken zijn!”