Juwelenweekend. Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Advertisements

Kennis maken met Power Point Office 2007
Schilderijen gemaakt door parochianen van de
Proloog.
Eb en Vloed nader verklaard
In het geloof dat het een zalig jaar wordt….. En dat iedere bocht ervan ook in schoonheid genomen kan worden.
November 2013 Opinieonderzoek Vlaanderen – oktober 2013 Opiniepeiling Vlaanderen uitgevoerd op het iVOXpanel.
Bright Star •Land:Groot-Brittannië, Australië, Frankrijk •Regisseur:Jane Campion •Duur:119 minuten •Jaar:2009 •Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het.
NASK – WAARNEMEN VS METEN EN MEETONNAUWKEURIGHEID
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Gewestreis naar Oxford donderdag 02, vrijdag 03 en zaterdag 04 juni 2011.
Economie VWO 3 Les 1 – Introductie Datum: Docent:
Leerroutes op VSO Alphons Laudy
Zomaar een kaartje.
Dit programma wordt gebruikt door het identificatieteam van de rijkswacht en kan een robotfoto van je maken als je de volgende vragen correct beantwoordt.
Vertaald uit het SpaansFreddy Storm 01/2010 De metro van Stockholm wordt beschouwd als “de grootste kunstgalerij ter wereld". Er zijn 3 hoofdlijnen:
Kunst omdat het moet… Mijn Droomhuis Bianca Niessen MV1C
H 6 materiaal en moleculen
De fashions girls Wij hopen dat jullie het tof vinden.
Wie een muur bouwt om zich zelf …ziet geen uitzicht..
Even verpozen en genieten... met muziek.
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
H 7 Krachten Deel 3 krachten meten.
NASK – WAARNEMEN VS METEN EN MEETONNAUWKEURIGHEID
Dit zijn de simpele bloemetjes van de spirea, die vroeg in de lente bloeien. De struik waaraan ze groeien is robuust en moet ieder jaar duchtig worden.
The art of game design Hoofdstuk 20 en 21.
 Het begin  Hoe zijn we op ons idee gekomen?  Hoezo dieren?  het ontwerpen.  Het eindresultaat Hoofdstukken.
Joy Land:Nederland Regisseur:Mijke de Jonge Duur:76 minuten Jaar:2010 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis boekje!
Zwart Water Land:Nederland Regisseur:Elbert van Strien Duur:112 minuten Jaar:2009 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis boekje!
Le Père De Mes Enfants Land:Frankrijk Regisseur:Mia Hansen-Løve Duur:110 minuten Jaar:2009 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis boekje!
FHI branches Trendonderzoek & Recessie-enquête.
In het geloof dat het een zalig jaar wordt….. En dat ieder bocht ervan ook in schoonheid kan worden genomen.
Gebruik de pijltjestoetsen
Zin in relatie Heb jij zin in warme contacten?
L’ ami. Welkom bij ons tweede online seizoenstijdschriftje. In dit tijdschriftje vind je allerlei nieuwtjes van ons winkeltje, zoals onze Halloweenactie.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
OP REIS IN ONZE BOEIENDE WERELD
Vakleer/warenkennis L. van der Meer
MIJMERINGEN Foto’s en teksten: JOT Muziek: Waarheen?
mijn spreekbeurt gaat over
Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin!
Zomaar....
In het geloof dat het een zalig jaar wordt….. En dat ieder bocht ervan ook in schoonheid kan worden genomen.
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Vrienden 9/04/2017 3:02.
Hemelsblauw door Will Tura.
Voor Natuurwetenschappen moesten we op verschillende momenten in het jaar een foto nemen van een boom.
Hartjes Kies een leuk spel
Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak
Wij ziin oud, maar voelen ons jong !!
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
Romeinen Romeinen De eeuwige liefde van God voor ons Romeinen 8.
Liturgie ♪8b: 1,2,3,4 1,2,3,4 ♫ELB471: ref1/ref2 ref1/ref2 ♪975: 1,2,3 1,2,3 ✝Ps: ✝Fil.4: ♪8: 1,3,4,6 1,3,4,6 ✞Verkondiging ♪823: 1,4,5.
Factoryshirts Op Factoryshirts.nl is een groot assortiment kleding te vinden. Van leuke T-shirts, modieuze poloshirts en overhemden tot stoere jackets.
Breng de brief naar de goede huiskleur
Reis je even mee naar 2017 ?.
WINTERSE GEDACHTEN.
Perfect Harmony: De nieuwe serie Charlize
Kikker kleuren
Reis je even mee naar 2012 ?.
Reis je even mee naar 2010 ?.
Reis je even mee naar 2018 ?.
Reis je even mee naar 2018 ?.
Reis je even mee Automatisch.
Reis je even mee naar 2013 ?.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Transcript van de presentatie:

Juwelenweekend

Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst en de daaropvolgende winter. De keuze van de kwaliteitsvolle geslepen stenen variëren van Smokeyt Topaz(bruin), over grijze maansteen tot edele Onyx(zwart). Modieuze accenten worden weergegeven via de keuze van blauwe Aventurine en de paarse kracht van Lepidolite. Eenvoud en elegantie zijn de sleutelwoorden voor deze collectie. Zoals altijd zijn de juwelen van Helga Verlinden eerder tijdloos, maar zijn ze evengoed perfect te combineren en in te passen in het actuele modebeeld.

 Carré jewellery uit Denenmarken is een vaste waarde op de Amberhoeve.  Hoogwaardig zilver met parels en halfedelstenen, steeds prachtig en heel fijn geslepen.  Een juweel van Carré heb je voor het leven. Het wordt nooit saai en blijft zijn verfijnde elegantie bewaren.  De winter brengt ons Black Star(zwart), Amethyst(paars) en Smokey Topaz (bruin).  De klassieke parels zijn natuurlijk ook nog altijd van de partij.

Kazuri Kazuri zijn kettingen, gemaakt in Kenia in keramiek. Het Nederlands bedrijf stelt Afrikaanse vrouwen te werk die het inkomen goed kunnen gebruiken. Alles is handwerk: het draaien van de bollen, het bakken, vernissen en verven. Het zijn steeds eenvoudige ontwerpen die evenwel opvallen door hun schitterende kleuren. Een ketting van Kazuri is heel geschikt om te dragen op veelkleurige blouses en kleedjes en geeft je ook nog het gevoel dat je een beetje meewerkt aan een rechtvaardiger wereld...

Yvone Christa Yvone Clamf en Christina Soderstrom zijn twee Zweedse ontwerpster die al jaren een juwelenatelier runnen in New York. Yvone Christa is bekend om het gebruik van de oude Venetiaanse ‘Filligree’-techniek: zilverdraden worden in een bepaald patroon gelegd, gesoldeerd en afgewerkt met een antieke oxidatielaag. Elk juweel is een staaltje puur handwerk. Hoogwaardig zilver met halfedelstenen en parels. Yvone Christa werkt vaak met patronen uit de natuur: bloemen en vlinders. Nog vrij onbekend in België...

juwelenweekend U bent van harte welkom op: en 01.10:van 14u tot 18u 02.10:van 10u tot 20u en 04.10:van 14u tot 18u 10% directe korting op alle juwelen, lederwaren en sjaals. U snuistert gezellig rond en wordt een drankje aangeboden. Tot dan! Jan en Lieve Amberhoeve-Stokstraat Schorisse-055/