De Dokter- utomaat Henkie beklaagt zich over pijn aan zijn hand en vertelt zijn maat dat ie zo snel mogelijk naar de dokter wil, want de pijn is bijna.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

Over honden en over mensen….
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De pot mayonaise en het bier Een verhaal met een moraal
Een vrouw vergezelt haar man naar de dokter.
Gevonden op de autobaan
De doos
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Waarom wij een hond willen
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Woorden en tijd.....
WERKELOOS Een werkeloze solliciteert voor de functie van WC-schoonmaker bij Microsoft.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Zwangerschapstest.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Stel je voor dat de bank je elke ochtend een som van euro’s ter beschikking stelt zomaar. Er zijn gewoon 2 regels te respecteren.
die niet om jou zou huilen.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
De doos.
Welkom.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Door belonen, negeren en corrigeren.
Werk mijmeringen Sleepy Shores.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Onbekend 1/5 STA ‘S EVEN OP (Onbekend) Sta 's even op als je Jezus lief hebt Sta 's even op.
Sta ’s even op als je Jezus lief hebt
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Koop een hond! Joske Vermeulen.
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Duidelijke uitleg Met echt een WASLIJST aan kwaaltjes,ziektes etc.
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Een man geniet van een welverdiende vakantie.
Menu van de dag. .
Interpreteren van data
“Geef en je zal gegeven worden.”
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
V.E.G.O.
Klikken Klikken.
OM OVER NA TE DENKEN.
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
De supermarkt..
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Kinderen over de liefde Grappige uitspraken en quotes
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Toolbox: EHBO voor Dummies
Duits Presentatie Jesse Hogerheijde 4G.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
EEN GOEDE RAAD Van iemand… Met levenservaring....
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Alles komt weer goed, kunt u gaan revalideren. U zult weer helemaal herstellen! Er is maar een probleempje. NolK Clickje om door te gaan.
TDM-systems presenteert
Van: Michelle, Noa, Marcus, Lesley en Timo.  Inleiding  Water  Water halen  gezondheid  Ziekenhuis/dokters  tekeningen  Einde Mali Afrika.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Mensen wordt wakker Mensen wordt wakker voordat het te laat is
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

De Dokter- utomaat

Henkie beklaagt zich over pijn aan zijn hand en vertelt zijn maat dat ie zo snel mogelijk naar de dokter wil, want de pijn is bijna niet meer uit te houden. „Waarom naar de dokter? Je hebt sinds kort toch zo‘n supercomputer die bij ontelbare mogelijke ziektes de diagnose stelt en ook nog veel goedkoper is als een dokter. Ga toch eens naar de super om de hoek, neem een urinemonster mee plus 5 euro en dan zal je het wel zien."

Als ie naar huis gaat denk ie nog eens na over het voorstel van z‘n maat. Ach ja het kost hem maximaal 5 euro, dus Henkie de volgende dag met het urinemonster naar de supermarkt, zet het monster in de computer en gooit 5 euro in de gleuf. De computer begint te calculeren, kleurige lampjes beginnen te flikkeren en tenslotte komt er een papier uitrollen waarop staat:

Diagnose: U heeft een peesschede-ontsteking aan de rechterhand. Geneeswijze: Houdt u uw hand twee weken lang iedere avond ´n uurtje in warm water. Vermijd zwaar tillen.

Henkie kan het niet geloven. Wat is de wetenschap er toch enorm op vooruit gegaan. Maar na ´n paar dagen begint ie toch te twijfelen, of die computer echt wel zo perfect is. De volgende morgen neemt ie een flesje en giet er wat leidingwater in. Hij neem wat speeksel van zijn Sint Bernardshond en vermengt het zaakje. Van zijn vrouw neemt ie wat urine en hij wringt de tampon van zijn dochter uit. Als toetje produceert ie nog even een kwakkie zaad en flikkert dat er ook nog even bij. Vervolgens gaat ie naar de supermarkt, zet het flesje op z‘n plaats en gooit er 5 euro in. De computer begint weer te rekenen, de lichies flikkeren, het ding begint te kraken, de lampjes flitsen door de super, de computer dreigt te exploderen. Dan spuugt ie een papiertje uit, waarop staat:

Diagnose: Er zit teveel kalk in uw leidingwater en´t is troebel. Remedie: Koop ontkalker en een reiningsapparaat. Diagnose: Uw hond heeft wormen. Diagnose: Uw dochter is verslaaft aan cocaine. Remedie: Regel onmiddelijk een afkickkuur. Diagnose: Uw vrouw is zwanger van een tweeling. Ze zijn niet van U. Remedie: Laat ´m een ontwormingskuur ondergaan. Remedie: Consulteer zo snel mogelijk een advocaat naar keuze. Dringend advies: Hou op met dat rukken, anders wordt die peesschede-ontsteking nooit beter.