Een buitenaards mysterie..

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evolutie! Inhoudsopgave: 1. Evolutie diersoorten en de mens.
Advertisements

Over ladders en engelen Gods wegen kennen Engelen - OT Genesis 3:24 24 En Hij verdreef de mens en Hij stelde ten oosten van de hof van Eden de cherubs.
Thema najaar Face t0 face - 2 Hebr. 12: Want gij zijt niet genaderd tot een tastbaar en brandend vuur, tot donkerheid, duisternis en stormwind,
“Het touw” Van een onbekend auteur A presentation by Booker.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Schooljaar 2013 – 2014 CBS De Rank
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
Standenmaatschappij De Maya-samenleving was een standenmaatschappij, dat wil zeggen dat er in lagen werd geleefd. De hoogste laag, de belangrijkste mensen,
VERBOND “opdat het u welga !”.
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
De 10 plagen Zweren Hagel Sprinkhanen Duisternis Dood oudste zoon
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
Psalm 139 Een zangstuk van David.
Tempel kan herbouwd op vleugel heilige plaats?
1 Samuël 16:1-13 Samuël zalft David
Mattheüs: Jezus de Zoon van Abraham, van David Marcus: Jezus de dienstknecht, de obed-JHWH Lucas: Jezus is de Zoon van Adam Johannes: Jezus is de Zoon.
NIET: waarom moest Christus sterven? Om op te kunnen staan en zó de dood te overwinnen! 2.
25 aug Zoetermeer 1. Galaten 1 11 Want ik maak u bekend, broeders, dat het evangelie, hetwelk door mij verkondigd is, niet is naar de mens. 1 2.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Oud Egypte Door Jasper en Simon.
Verpakt.
Engelen Wat moet je er mee?. Wat zijn engelen precies? Waar vinden we engelen in de Bijbel? Wat doen engelen?
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
Geluid aan.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
“De andere kant van de medaille”
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Leven na de dood.
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
onze roeping als gemeente
Matthéüs 26: Jezus in Gethsémané
Verlangen naar licht.
Over hart en gedrag … - VYA 10 augustus
Preek ‘Geloof en wetenschap?’
Verzameling. Iedereen heeft in zijn leven wel eens iets verzameld. Het kan gaan om de kleinste dingen tijdens kindertijd of de grootste wanneer men volwassen.
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
de Bijbel is een liefdesbief: Ik heb je lief
Sta op en schitter.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Kerst 2014: een kind is ons geboren
30 november 2014 Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties.
Het was in de tweede wereldoorlog.
Parasja B’Shalach Toen hij weg zond. Exodus 13, ,16 Haftara: Richteren 4,4 – 5,31 Barak & Debora B’rit Chadashah(N.T.): Openb.15,2-4.
Preek Matteüs 2: 1-12.
Welkom in de samenkomst. Matthéüs 3 1. In die dagen kwam Johannes de Doper, predikende in de woestijn van Judéa. 2. En zeggende: bekeert u, want het.
AFGODERIJ BRENGT VLOEK. ZONAANBIDDING 20 Te dien dage zal de mens zijn zilveren en gouden afgoden, die hij zich gemaakt had om zich daarvoor neer te buigen,
Welkom in de samenkomst
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
De Heiland Uw Heiland.
Johannes 3: 16 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren.
100 jaar was Abraham toen hij samen met Sara hun eerste kind ISAAK kreeg. God was Zijn verbond nagekomen.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Wie heeft de regie in mijn leven? Als je bovenmatige inspanning een matig resultaat oplevert…
Curieuze Kinderen Basis Levens Vragen 1.Begin: Wat is onze oorsprong? 2.Betekenis: Waarom leef ik? 3.Bestemming: Waar gaan we heen? 4.Bewustheid: Hoe.
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
Welkom op 3 jan. Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling: G. Lindenberg Organist: J. Tijssen Lezing: Matth. 2: 1-12.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
11 februari 2016 Hendrik Ido Ambacht Het Koninkrijk van de hemelen.
Maan en sterren Genesis 1:14-19
Cadeau’s voor het kindje
Welkom Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst:
Welkom Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst:
Transcript van de presentatie:

Een buitenaards mysterie.. Ufo’s Een buitenaards mysterie..

Inhoudsopgave Voorwoord Wat is een ufo? Hoe ziet een ufo eruit? Ufo’s in de bijbel Vroeger en nu De Regering Slotwoord

UFO’s? Wat weten we daar nou van? Voorwoord UFO’s? Wat weten we daar nou van? -Voorwoord; Ik ga mijn spreekbeurt doen over Ufo's omdat mijn moeder altijd Ufo filmpjes kijkt op de computer. En ik dacht daar wil ik wel wat meer van weten. De meeste mensen denken dat Ufo's nep zijn. Daarom wil ik jullie er meer over vertellen zodat jullie ontdekken wat het eigenlijk zijn. KLIK: Filmpje, op de link van het Filmpje klikken en dan zie je het filmpje (kruisje drukken als het filmpje afgelopen is) KLIK: Ik dacht dat een Ufo er zo uit zag Ik dacht dat het er zo uit zag:

Wat is een UFO? UFO: “Unidentified Flying Object” = Onbekend vliegend voorwerp -Wat is een Ufo? UFO betekent unidentified (unijdentiefeid) Flying (Vlaaing) object. In het Nederlands betekent dat onbekent vliegend voorwerp. Dit kan dus vanalles zijn! Dus als we niet weten wat er in de lucht vliegt, dan is het een UFO. Dus als je het zo bekijkt bestaan ufo's dus wel! KLIK: Plaatje met allemaal voorwerpen die UFO kunenn zijn. Kennen jullie ook eentje van deze plaatjes?? KLIK: Link met Filmpje van een ECHTE UFO

Hoe ziet een UFO er uit? Verschillende vormen: 5 -Hoe zien UFO’s eruit? UFO's kunnen verschillende vormen en kleuren hebben. De meeste mensen denken dat een UFO er ZO uit ziet: KLIK Maar dat hoeft helemaal niet altijd zo te zijn! KLIK Er zijn verschillende vormen UFO’s KLIK Sommige zijn UFO’s in de vorm van een schotel, soms zijn ze driehoekig of hebben ze de vorm van een pyramide, ook zien ze er soms uit als een sigaar. Meestal hebben ze lichten. UFO's kunnen er ook uit zien als een vuurbal of als snel bewegende lichten die snel van richting kunnen veranderen. Een bijzondere vorm is de Shapeshifter, die veranderd telkens van vorm. Dit is een voorbeeld van een Driekhoek UFO KLIK Dit is een voorbeeld van een piramide UFO KLIK Dit is een voorbeeld van een Sigaar UFO KLIK Dit is een voorbeeld van een Vuurbal UFO Nu heb ik een filmje van een vuurbal UFO in het echt. KLIK : en de link indrukken met de muis Hoe ziet een UFO er uit? Verschillende vormen: Schotel Driehoek Piramide Sigaar Vuurbal Shapeshifter

'' Overdag was de Heer des Heeres een wolk, en 's nachts een ster'' UFO’s in de bijbel Mattheüs 2:7-12 ´´De ster die zij gezien hadden in het oosten, ging voor hen uit, totdat ze stilhield boven de plaats waar het jonge kind was.´´ Exodus 24: 16 '' Overdag was de Heer des Heeres een wolk, en 's nachts een ster'' (Jesaja 14:12) - Ufo’s in de bijbel in De bijbel hebben ze het ook over Ufo’s. Dat is wel een beetje gek maar het staat er echt in als je goed leest. Samen met mama heb ik gekeken naar ufo’s in de bijbel. De namen kan ik niet goed zeggen maar dit zijn een paar stukjes die we hebben gevonden: KLIK: De eerste gaat erover dat de ster van bethlehem geen ster is maar een Ufo, want hij bewoog en stond later stil. KLIK de tweede zegt dat de heer des heeres een wolk is in de middag en savonds een ster, en hiermee bedoelen ze een ufo KLIK Het derde stukje zegt dat er een ster is gevallen uit de hemel, en deze was eerst de baas van de mensen. Nu ligt deze neergestort op aarde. Dit is dus eigenlijk ook een Ufo, eerst was hij in de lucht en nu is hij neergestort. KLIK Dit is een schilderij van vroeger van jezus, en daar zie je ook een mannetje in een soort schip, dus dat lijkt ook wel op Ufo´s. "O glinsterende ster, zoon van de morgen, hoe ben jij gevallen van de hemel..´´

Vroeger en nu Er zijn veel plaatjes van Ufo's, op piramides in Egypte, en in grot tekeningen Sommige denken dat Ufo's de wereld komen veroveren! Nu zijn Ufo's populair, mensen zien Ufo's en zetten dit op internet Ufo´s vroeger en nu KLIK Heel vroeger waren er al plaatjes van Ufo´s. Deze staan in grotten maar ook bij Piramides KLIK Dit is een plaatje van hoe het eruit ziet op de piramide. KLIK KLIK Dit is een plaatje van hoe het eruit ziet in een grot KliK Klik Ufo´s zijn de laatste tijd populair geworden en sommige mensen zijn er ook bang voor. Ze zeggen wel eens dat ufo´s de aarde gaan veroveren! Klik Vroeger waren ufo´s er dus al, maar nu zijn ufo´s ook heel bekend en wordt het ook veel op internet gezet.

De regering Over Ufo’s wordt niet zoveel gepraat, want anders kunnen mensen bang worden. Area 51 is een plekje in Amerika waar een Ufo is neergestort. Geheime mensen die Ufo’s onderzoeken zijn Ufologen De regering De regering zegt niet zoveel over Ufo´s, ze houden het een beetje geheim. Ze willen ook niet dat mensen bang worden. In Nederland zeggen ze ook niet zoveel over ufo´s en ze komen ook nooit op het nieuws. Dat is wel gek want er zijn wel veel mensen die een Ufo zien. KLIK Er is een plek in Amerika die heet Area 51 en hier houden ze misschien een Ufo geheim, dit is een heel beroemd plekje. Er is daar een Ufo neergestort. Het is een geheime plek en niemand mag er komen. KLIK Als mensen zeggen dat ze een Ufo hebben gezien dan zijn er soms geheime mensen die het gaan onderzoeken, dit zijn Ufo-logen.

Slotwoord Dankjewel voor het luisteren!!!! Mijn presentatie gaat over Ufo’s en ik geloof in Ufo’s. Veel mensen zijn bang voor ufo’s maar ik denk dat ze niet slecht zijn. Ik heb dit werkstuk gemaakt met mama en mijn zussen die hebben me ook geholpen met plaatjes en met zoeken op internet. Soms was het ook in het engels en dit snapte ik niet en daarom gingen mijn zussen en mama helpen. Het was heel moeilijk om dingen te vinden om te gebruiken voor mijn werkstuk maar gelukkig gingen ze me wel helpen. KLIK Dankjewel voor het luisteren!!

Zijn er nog vragen?