Forest Profit Trader Rule based trading.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Klik op het plaatje om verder te gaan
Short term trading met ETFs en Larry Connors Gebaseerd op het boek High Probability ETF trading van Larry Connors en Cesar Alvarez.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
FOREX Welkom.
Aflezen van analoge en digitale meetinstrumenten
Info obligaties aanschaf Probounce banen 8 en 9
ForestProfitTrader Een complete handelsmethodiek.
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
Beleggen is spannend, geld verdienen is saai.
We zijn toch allemaal gelijk…
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Welkom bij de World Vision Quiz.
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
OGO Markten en sociale organisatievormen voor technologie en innovatie 0A412 1 Markten en sociale organisatievormen voor technologie en innovatie feedback.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Wat maakt het leven zinvol?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Persoonlijk worden.
LED’s.
Leven zoals het leven je is gegund
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn hobby gaat over:vrachtwagen tuning
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Introductie/Agenda 1 Cor Verbaas 1.Business Analist. 2.Werkzaam bij AEP sinds juni Verantwoordelijk voor de business applicaties binnen AEP. 4.MFGPro.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Wat nou, pensioencrisis?
Indekking Portefeuille mei 2008 Wat en hoe & Waarom en timing.
1 Datastructuren Een informele inleiding tot Skiplists Onderwerp 13.
RSI traders valuta Intraday trading.
MET DANK AAN COLLEGA’S IN DEN LANDE ! vee 2012
OM OVER NA TE DENKEN.
Hoeveelheidsaanpassing I
Hoeveelheidsaanpassing II
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Rekenen groep 4.
Hoe brei een team?.
Project Management Fails
Aan de slag met de BETERapp
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Investeringsselectie
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
MONEY2WORK / TRADERSCLUB
zou nog niet zo slecht zijn!
Welkom in ‘De Voorhof’ Zondag 23 HC Franeker 3 oktober 2010 Thema: Wanneer ben je blij met jezelf?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Spreuken: De nederige wijze.
Heel interessant !.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Hoorcollege 3 Enterprise Dynamics: Enkele verdelingen (visueel)
Verschillende rollen en stijlen
Duurzame inzetbaarheid en het Levensfasebudget CAO GGZ Een Een interactieve presentatie voor medewerkers vs oktober 2013.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Investeringsselectie Bij het beoordelen en selecteren van investeringen (overname,uitbreiding,nieuwe productielijn) maken ondernemingen gebruik van cashflow.
Automatisch handelen via de algoritmes van Lynx AutoTrader Tycho Schaaf.
4 april 2009Scientific Options Trading VOF ( 1 Scientific Options Trading Handelen in opties op basis van engineering principes Dr.
Centraal Examen Nederlands
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Handelsalgoritmen voor dagopties
Werkvorm Vergaderen op kleur.
Transcript van de presentatie:

Forest Profit Trader Rule based trading

Forest Profit Trader Definitie van systeemtraden Profiteren van het statistische voordeel gebaseerd op marktgedrag en systeemgedrag uit het verleden, waarvan men aanneemt dat het zich in de toekomst herhaalt. Systeemtraden is toegepaste statistiek

Forest Profit Trader Dus geen handmatige analyse meer, geen visie op de markt. Iedere keer hetzelfde Dit geeft je een statistiek waar je iets mee kunt Idee: Meerdere timeframe analyse en goede stoptechniek geeft me een “edge”

Statistiek 11-04-08 met 2% 42% verlies 25% breakeven 33% winst Voor iedere geriskeerde euro kreeg ik gemiddeld 2.7 euro terug. Max DD 14% Langste Recoverytime 5 mnd

Forest Profit Trader Doel van optimalisatie. Niet om een zo goed mogelijk resultaat van het verleden te kunnen tonen. Maar om parameter instellingen te vinden die zo waarschijnlijk als mogelijk, in de toekomst hetzelfde resultaat kunnen geven als in het verleden het geval was.

Forest Profit Trader Parameter instellingen mogen geen toevalstreffer zijn voor de gebruikte testdata. M.A.E. max adverse excursion Geen curve fitting

Forest Profit Trader Wat hebben we nodig? Eurobench voor de koersen Omnitrader voor de signalen Spreadsheet voor historie van het systeem Spreadsheet voor MM Spreadsheet voor uw eigen account historie Oanda voor het handelen

Forest Profit Trader Eurobench I retriever Betrouwbare koersen Systeem is erop gebouwd Slot Nasdaq zijn onze koersen 21.00 uur intraday downloaden 02.00 uur end of day afgifte

Valuta paren

Forest Profit Trader Gedachtegoed van Alexander Elder Methode Moneymanagement Mind Stoel met 3 poten

METHODE. Trendbepaling EMA 20 weekgrafiek EMA 100 daggrafiek Groene of rode balk onderin de template (2007 versie) Visuele controle Voor de 2008 versie wordt een filter gebruikt.

Forest Profit Trader Na de trendbepaling gaan we “high probability low risk” trades zoeken in de daggrafiek We geven onszelf hiermee een statistisch voordeel Voorbeeld (trend bepalen)

EMA 20 in de weekgrafiek

EMA 100 in de daggrafiek

Forest Profit Trader Het “ tweede scherm ” om de instap te bepalen.

Kirschenbaum bands

Kirschenbaum bands Geeft een signaal als de koers buiten de band is geweest, maar er binnen sluit. Let er niet op. Kijk naar de focuslist.

To do list

Nieuwe signalen Dichte pijl met witte stip = nieuw signaal Open Pijl zonder stip = Herinstap signaal lopende posities alleen visueel in de grafiek volgen. BE stop, trailingstop.

Trade plan

stoptechniek Het systeem (de markt) bepaalt de stop De juiste stop is snel weten wanneer je ongelijk hebt, en buiten de “marktruis” Je ongelijk toegeven (mind) Afstand entry tot stoploss bepaalt de positionsize (MM) (niet andersom)

Stoptechniek “Cut your losses short” “let your profits run” Op ATR 14 gebaseerd. Initiële stop: 1,5 ATR van de instapkoers. Breakevenstop: Na 1,5 ATR winst. Trailingstop: Na 1 ATR op 2 ATR afstand. Long op low na nieuw high

Voorbeeld initiele stop

Forest Profit Trader

Voorbeeld Breakevenstop

Forest Profit Trader Voorbeeld Verlieslatende trade

Verlieslatende trade met trailingstop

Forest Profit Trader Voorbeeld Trailingstop

Forest Profit Trader Klik op het pijltje in de “voteline” voor de actuele stopniveaus. Vereffen +/- 5 pips i.v.m. koersverschillen.

Forest Profit Trader Voor de herinstap signalen worden niet automatisch de stoplijnen getoond. Deze activeren we aan de rechterzijkant met de pijltjes. Lijnen lopen 1 dag achter. Bereken stops desnoods handmatig

Money-management (2e M van A. Elder) Slecht moneymanagement kan de resultaten van een goed tradingsysteem om zeep helpen Goed moneymanagement kan een slecht systeem niet beter maken, maar u wel redden Goed moneymanagement kan een goed systeem tenvolle benutten

Zonder MM

Met MM

Moneymanagement 1%, 2% 3% afhankelijk van uw pijngrens Let op correlatie tussen paren Verdeel dan de % hiertussen Dus bij een totaal risico van 1%. 3 gecorreleerde signalen = 0,3% per paar. Herinstap signalen alleen aangaan als de eerste trade al breakeven is.

Reken module

Ma 60 protectielijn

Moneymanagement MA 60 protectielijn Lastig omdat trades langer lopen en elkaar qua sluitingsdatum inhalen.

History

Pivotpoints De Bloxbuilder in Omnitrader. Het systeem rekent in Omnitrader op basis van Pivotpoints zijn performance. Wij op basis van de stops. Bij een trailingstop lever je altijd weer iets in van de maximale winst. !!!!

Mind (3e M van A. Elder) Heb ijzeren discipline Chirurgische precisie Denk niet, ik weet het dit keer beter Ga niet uit verveling traden Voel je niet schuldig Heb je spullen voor elkaar (backup e.d) Zie het als een “business”

Mind Hou je spreadsheets bij. Gebruik meerdere schermen Ga niet zomaar je % risico wijzigen als het ff goed of slecht gaat. Wees uitgerust, helder

Mind Beoordeel je handelen niet op basis van de uitkomst. Beoordeel of dat je het systeem goed hebt toegepast. Een verliestrade heeft twee keer zoveel emotionele impact als een winsttrade. De laatste trades wegen emotioneel zwaarder dan eerdere trades uit het systeem.

Toch eigenlijk wel goed Ik ga toch weer meedoen Nou, nog één keer Mooi systeem, ga ik ook doen. Ik kan het gewoon niet Hmm, ik verlies weer geld. Ik stop toch maar weer Toch niet zo goed, ik stop ermee

Demo account aanmaken voor degene die dat nog niet hebben. Pauze Simulatietraden Vragen.