sportpark “De Zandsteeg”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
SPELREGELS IN DE ZAAL MHC De Warande.
Advertisements

Internationale Jeugdtoernooien IJshockey
Beleid vervroegd doorschuiven jeugd naar dames en heren 1 Oktober 2012.
Begeleiden van 8 tal wedstrijden
Oranje Nassau Welkom.
Informatiebijeenkomst zaalhockey Seizoen 2007 / 2008.
Welkom!   Volleybal Brabant.
F2 SO Soest – VVZA 16 mei 2012 kampioenschapswedstrijd.
Dunkers Sportief Seizoen Dunkers Sportief Seizoen
door: Roderick Juffermans
Toernooi informatie 18 januari 2006 Jeugdcommissie LTV Eeckenrode.
40 jaar geschiedenis van het IPB met beelden van 1970 tot 2010.
1 Info coaches seizoen september 2011.
Sportiviteit & Respect Just do it!
Spelregelwedstrijdje Ameland 2011
COMPETITIEREGLEMENT  De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag van 13:00 uur – 17:30 uur  Iedereen wordt 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
prestaties, plezier en passie.
Int. E Pupillen Herfsttoernooi 2012
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Dunkers Sportief Seizoen Dunkers Sportief Seizoen
41. Categorie: EK en WK *** Op het WK van 2002 werd Ronaldo topscorer, gevolgd door Klose en Rivaldo. Maar welke speler, die in het seizoen in.
Dag en Nacht van Weert Dag en nacht van Weert Zaalvoetbal toernooi.
Groot HUB’N BUB’N ZATERDAG 23 EN ZONDAG 24 JUNI 2012 FEEST 25 jaar.
De Wiskunde B-Dag 2002.
Info-avond ouders en leden RKSVB
INFO BIJEENKOMST RAYON SELECTIES. OPLEIDINGSTRAJECT RAYON WEST - Selectieleeftijden - Talentontwikkeling traject voor Traject 2010 – Nu.
0 HJ Breen Wisselbeker Seizoen Veld en Zaal minst gepasseerde keeper/keepster Geldrop, dinsdag 19 juni 2012.
Assistent-scheidsrechter
Spelregeltest Oliveo Handbal
Informatieavond NoBraGolfNederland Door:. Verleden 16 jaar NoBraGolfNederland Ontstaan in NoordBrabant.
SEIZOEN 2014 – 2015.
Voetbal is een leuk spelletje laten we het ook zo houden!
Arbitrage Jongste Jeugd: Voor de jongste jeugd wedstrijden levert ieder team (net als op het veld) 1 spelleider. Jeugd: Voor de jeugd wedstrijden levert.
Internationale Jeugdtoernooien IJshockey
40 jaar Jan de Bakkerschool
Help, ik ben spelleider! Instructie ouders voor spelleiden van de wedstrijdjes van de jongste jeugd.
Zaalhockeyregels Spelen van de bal Speelveld / duur van de wedstrijd
Tennisclub IJburg Woensdag, 12 oktober Agenda jeugdcompetitie 2012 Jeugdcompetitie spelen kan van 5 tot 18 jaar! 1Voorstellen van de van de jeugdcommissi.
Kampioenen Bij senioren betekent het kampioenschap tevens promotie naar een hogere klasse.
Scheidsrechterscafé Heet de aanwezigen welkom (op de club en) bij het arbitragecafé.
Tenniskids Jeugdtennis verslavend leuk maken!
Zesde jeugdtornooi voor Pre Miniemen
Deze presentatie kan als hulpmiddel gebruikt worden om het programma te presenteren aan het bestuur of bv aan sponsoren. Advies: voeg gerust dia’s toe.
1 De pensioensector in een turbulente omgeving Olaf Sleijpen De Nederlandsche Bank.
Tto: de laatste ontwikkelingen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016.
Invullen. Voorwoord Leuk dat je meedoet aan de Olympic Moves regionale finale. Door het hele land worden regionale finales van Olympic Moves georganiseerd.
COVS Zuid II zaalvoetbaltoernooi 10 januari 2016 Sporthal ‘t Hout Mahoniehoutstraat 9a Helmond.
Doelstelling 1.Verenigingen informeren over ontwikkelingen NPC 2.Presenteren van voorstellen door de Werkgroep Competitie 3.Meningen uit land verzamelen.
TV Hoorn Jeugdcommissie Kleurencompetitie Informatie over World Tour en groene competitie Ingrid Talsma.
PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD
JO09:1 & JO11:1 selectie toernooi
………………… ………………….
Coachavond zaalhockey (nieuwe coaches/team managers)
Coach bijeenkomst Zaalhockey!.
………………… ………………….
………………… ………………….
Tenniskids+ Jeugdcompetitie 2018
Competitie algemeen Alle captains zijn opgenomen in de captains whatsapp-groep Begintijden zijn te vinden in de app, uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijddag.
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
23 Juni ste editie Knuvers Cup INFORMATIE
Opzet toernooi zaterdag
Tenniskids Rood/Oranje
………………… ………………….
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
Regel 3 – De spelers.
LOPIKERWAARDTOERNOOI 2019
Tiende Paastornooi voor Pre Miniemen
Transcript van de presentatie:

sportpark “De Zandsteeg” Uddel 1219 toernooi Zaterdag 4 juni 2011 op sportpark “De Zandsteeg” Uddel

Poule indeling "Uddel 1219 toernooi". Poule A 1. Schuiteman 2. Opoe's Elf 3. Fam. vd Steeg 4. Jongetjes 5. Vermeer Boys Poule B ESSO Koetsier De Viersprong Hop-team De Groene Boys De Blokhut Poule C Mouw-vd Bosch Muntz Bakker Piet BBQ2DAY The A-team Poule D Rhetap Alpuro BV Dijkgraaf United Axxent Eetcafé het Vosje Voorwoord                                            Beste sportvrienden, Namens het bestuur van sv Prins Bernhard heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex de Zandsteeg in Uddel, waar vandaag voor de 20e keer het Uddel 1200 toernooi zal worden gespeeld. Voor onze vereniging is dit de laatste voetbalactiviteit van het voetbalseizoen. We hopen dat we het vandaag met een fantastische dag af kunnen sluiten en zijn daarom ook zeer verheugd jullie allemaal hier te mogen verwelkomen. Zoals u van ons gewend bent hebben wij al het mogelijke gedaan om u ook deze dag weer een prachtige voetbal/familiedag aan te bieden. Een dag waarin sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Wij denken dat dit voor deze editie van het toernooi ook weer uitstekend gelukt is. De winnaar van vorig jaar Axxent Diensverlening is uiteraard ook vertegenwoordigd om haar titel te verdedigen. Vanzelfsprekend zal winst in het voetbalspelletje nooit worden en dat houdt het ook leuk en spannend. Elk team zal daarom ook weer vol aan de bak moeten om het beste dat ze kunnen op de mat te leggen. Wij wensen alle teams vandaag veel succes toe bij de strijd om de wisselbeker en we hopen dat  de spelers en andere belangstellenden vandaag weer een fantastische dag hebben.. Bestuur sv Prins Bernhard

Winnaars ”Uddel 1200-toernooi” Reglement “Uddel 1219 toernooi” De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de KNVB. In dit toernooi zijn meerdere wisselspelers toegestaan, doch steeds na toestemming van de scheidsrechter. Protesten zijn niet mogelijk, de beslissingen van de scheidsrechter zijn bindend. Er wordt gespeeld in 4 poules van 5 teams. De winnaar van poule A speelt tegen de winnaar van poule C en de winnaar van poule B speelt tegen de winnaar van poule D. De verliezers van deze wedstrijden spelen om de 3e en de 4e plaats en de winnaars spelen voor de 1e en de 2e plaats. Is de stand in de poule gelijk, dan beslist het doelsaldo, doelpunten voor minus doelpunten tegen. Is dit ook gelijk dat is de meest gemaakte doelpunten doorslaggevend. Als het alsnog gelijk is dan worden er strafschoppen genomen tot er een beslissing is gevallen. Voor het winnende team is er vanzelfsprekend de super grote wisselbeker. Het team welke het eerst staat vermeld in het wedstrijdprogramma verdedigt het doel wat het dichtst bij de kantine staat. De duur van de wedstrijden bedraagt 15 minuten. Er wordt niet gewisseld van speelhelft. De begin- en eindtijden worden via de geluidsinstallatie omgeroepen. De deelnemende spelers moeten minimaal 16 jaar of ouder zijn. Ieder speler moet zoveel mogelijk in zijn eigen team voetballen. Als "rode draad"is er ook nog een competitie penalty- en doelschieten. Hiervoor stelt de vereniging extra prijzen beschikbaar. Een schema is hiervoor niet opgesteld, ieder team dient dit zelf te regelen tussen de wedstrijden door. Het team wat per onderdeel gemiddeld het hoogste scoort is de winnaar. De organisatie en onze gastheer "sv Prins Bernhard" stellen zich niet aansprakelijk voor zoek geraakte en/of beschadigde goederen van derden. Dus lever kostbare spullen in bij de leider. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Winnaars ”Uddel 1200-toernooi” 1992 Muziekvereniging Juliana 1993 Buitenlanders 1994 Cafe de Viersprong 1995 Autoschade Jongetjes 1996 Autoschade Jongetjes 1997 Cafe de Viersprong 1998 Vermeer Boys 1999 Hop-team 2000 Garage Koetsier 2001 Buitenlanders 2002 Autobedrijf M. van de Steeg 2003 Muntz 2004 Garage Koetsier 2005 Hop Dienstverlening 2006 Mouw-van de Bosch 2007 Opoe’s Elf 2008 Mouw-van de Bosch 2009 The A-team 2010 Axxent Dienstverlening 2011 …………………….