• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Praten met kinderen over de wereld !
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Jeugd- en jongerenwerk
Voor vrouwen van vandaag in de Kerk van vandaag
Paulus' eerste brief aan Korinthe (20) 23 januari 2013 Bodegraven.
28 juni 2009 Paëllanamiddag 1 Paëllanamiddag 28 juni 2009 Voorbereiding vrijdagavond (Loopt automatisch - 7 seconden)
Ben jij de enthousiaste maatschappelijke stagiair die op zoek is naar een leuke maatschappelijke stageplek? Ben jij de leerling die op zoek is naar een.
Werkwoorden d t dt.
Downloaden: Ad-aware. Downloaden bestaat uit 3 delen: •1. Zoeken naar de plek waar je het bestand kan vinden op het internet •2. Het nemen van een kopie.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
7 april 2013 Zoetermeer 1. 1Korinthe Maar, zal iemand zeggen, hoe worden de doden opgewekt? En met wat voor lichaam komen zij? 2.
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Toewijding aan Christus
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Welkom in de samenkomst
Mijn stage bij Conelgro Naam: ali ozturk Klas: 4c Jaar: 2003 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Naar het Jaareinde toe
9 januari 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 11 1 Wordt mijn navolgers, gelijk ook ik Christus navolg. 2.
WISKUNDIGE FORMULES.
"in geen ding bezorgd" 1.
Groot geloof 1.
6 oktober 2013 Den Haag 1. tijd: ± 60 AD plaats: Caesarea 2.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
De vierkantjes ! Dit is een puzzel om uw hersens eens goed te laten werken. De vraag is bij elk figuur hoeveel vierkanten u ziet.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Geloven en nu….
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
ZijActief Koningslust 10 jaar Truusje Trap
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.

ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Een Concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest LES 1 1.
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
Voorbereiding Eerste Heilige Communie een bijzondere tijd voor u en uw kind.
Met handen en voeten geloven 1
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
Rekenen groep 4.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Wat ik wil…..
Even voorstellen : Groep 3b
JOUW WERELD MIJN WERELD
Informatie avond groep 8A
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
12 sept 2013 Bodegraven 1. 2  vooraf lezen: 1Kor.7:12 t/m 24  indeling 1Korinthe 7  1 t/m 9: over het huwelijk  10 t/m 16: over echtscheiding  16.
Preek Jakobus 2:
13 november 2014 Bodegraven 1. 2 de vorige keer: 1Kor.15:29-34 indien er geen doden opgewekt worden...  vs 29: waarom dopen?  vs.30-32: waarom doodsgevaren.
ZijActief Koningslust
Welkom in deze kerkdienst
10 januari 2013 bijbelstudie nr. 3 Vanaf hoofdstuk 1:19.
2 juni 2013 Rotterdam 1. Galaten 4 21 Zegt mij, gij, die onder de wet wilt staan, luistert gij niet naar de wet? 2.
De dia’s volgen bij muisklik
Welkom in deze kerkdienst
Bid mee, help mee en geef!.
ONTSPAN , LUISTER EN LEES
28 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe Dit is hun overkomen tot een voorbeeld voor ons en het is opgetekend ter waarschuwing voor ons, over wie.
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
Thema voor vanavond: Je ouders
Transcript van de presentatie:

• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt? Onthoud dan het nummer en zoek de contactgegevens op in de map. De map is bij de koffietafel te vinden. • Systeem: • Onthoud het nummer van de vraag of het aanbod • Zoek de contactgegevens op (dit is hetzelfde nummer!)

1. Sterke wens: 2 vitale vrijwilligers voor de kerkdiensten in Betsy Perk (steeds op de 1e vrijdag van de maand. Aanvang: 15:30 uur) 2. Tuinmannen/vrouwen gevraagd voor het onderhoud van de tuin van het Octaaf. Alle hulp is welkom! 3. Wij zoeken handige klussers voor het onderhoudsteam van het Octaaf. 4. Lieve broeders en zusters. Waar wij heel veel behoefte aan hebben, is goede leiding voor de woensdagmiddagclub. Zijn er mensen die ons willen helpen? Het is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! 5. Genezing, suggesties, alopathisch of alternatief voor mijn eczeemhuid.

6. Wie zou mij af en toe kunnen helpen in mijn huisje/tuintje? 7. Deuren schilderen 8. Ik heb ‘jongere’ mensen nodig (jonger/gelijk/rond mijn leeftijd van 52) die mee willen denken/werken om ‘de kerk’ modern/aansprekender te krijgen. 9. Wel eens iets aandacht ben er bang voor!! (Met redenen) 10. Hulp bij het bewerken van foto’s 11. Ik wil graag dia’s op mijn computer overzetten, heb wel zo’n apparaat maar ik krijg het niet voor elkaar!

1.1 Een visite(s) geven met een “bloemetje”. 1.2 Misschien met mooi weer stuk fietsen of sjoelen? Of, lopen en koffie drinken daarna. 1.3 Kop koffie, luisterend oor bij gezellig samenzijn. 1.4 Een keer koken voor een aantal mensen! 1.5 Helpen met techniek fotonegatieven digitaliseren. 1.6 Ik wil wel eens boodschappen doen voor personen die dat zelf niet (meer) kunnen doen. 1.7 Aanbod voor een maaltijd bij ons thuis voor 1 à 2 personen.

1.8 Bidders in onze gebedsgroep 1x per 2 weken op maandagavond van 20:00 – 22:00 uur. 1.9 Hulp bij bezoek aan ouderen Vriendin gezocht, hou van de natuur en het verleden. Ben 75 jaar Ik wil autorijden (niet in een rooster) dus incidenteel Bloemetje voor iemand die en steuntje kan gebruiken. Het hoeft geen gemeentelid te zijn Voorlezen bij… ? 1.14 Ik hou van zingen. Ik vind het leuk om met iemand te zingen en over liedkeus te praten.

1.15 Ik kan voor iemand boodschappen doen of iemand naar het ziekenhuis brengen Klusjes in huis 1.17 Warme maaltijd koken 1.18 Kleding reparatie (klein), rits, knopen etc Lieve broeder of zuster, ik wil graag voor je bidden of naar je luisteren als je het moeilijk hebt. En nu wil ik je Gods zegen toewensen en goede moed! 1.20 Een luistermaatje/gesprekspartner zijn voor ouder/eenzaam persoon. Kostenloos 1.21 Ik heb een goede voorleesstem. Heb alleen geen vervoer.

1.22 Ik bied een autorit aan voor iemand die geen vervoer heeft. Tot ongeveer 50 km Ik leef voor mijn naaste 4 dagdelen vrijwilligerswerk zo laten zien dat ik Christen ben! 1.24 Begeleiden met muziekinstrument (hobo) 1.25 Koken voor iemand Ik stel me beschikbaar om te helpen als er in 2013 weer een diaconale stand is op de jaarmarkt in Blokker Wil wel iemand een bezoekje brengen die daar behoefte aan heeft in Hoorn en omgeving.