Geld inzamelingsactie Voor Kidsrights

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Over Diversion Bureau voor maatschappelijke innovatie
Advertisements

Lesprogramma Scholen over Football Maties Schoolvoetbal 28 april 2014 Beverhoeve 8 Leusden tel:
Webquest Webquest. Wat is een webquest? Een queeste (Eng. Quest) is een uitgebreide zoektocht. Je gaat op zoek naar de antwoorden van de vragen die je.
Hulp & ontwikkeling Vandaag de dag leven ruim één miljard mensen in extreme armoede. Goed voedsel is voor velen onbetaalbaar en mensen.
basisinformatie voor ouders en schoolteams mei 2013
QUIZ Film kinderarbeid.
Presentatie UNICEF.
Jaarvergadering Ladies Circle Nederland 13 mei 2006
Help mee om kinderen weer kind te laten zijn!. Care Foundation heeft het doel kinderen weer kind te laten zijn. Gods liefde laten zien door langdurige.
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
Thuiszorg en zorg voor wezen, Zuid-Afrika.
Net4kids Aid Foundation 100% FOR CHILDREN Februari 2005.
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
Door: Amber Dentant Mélissa D’haese Elena Dullaert
Edukans 4 april 2017.
Wist u dat … Meer dan 10% van de jongeren in het voortgezet onderwijs drugs gebruikt? Er meer dan 74% van de kinderen onder de 16 jaar alcohol heeft.
Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen.
Introductie Gezamenlijk initiatief van RC's uit Hilversum
Actief Burgerschap Plan Nederland.
Rechten van burgers Plichten van de overheid
Mayte Lesley kinderarbeid Raiko Noah Nina.
Welkom bij Stichting Greyhounds in nood Nederland (GINN)
Stichting Rhiza. Rhiza betekent “wortel”: Onderwijs is de wortelArmoede moet je bij van de samenlevingde wortel aanpakken.
Hoe kun je kosmische deeltje en straling waarnemen?
Gezond [datum].
PARTNERORGANISATIES. VOORBEREIDING Via bestaande partnerorganisaties nieuwe zoeken Via bestaande partnerorganisaties nieuwe zoeken In gesprek gaan In.
Geoormerkte gelden Geoormerkte gelden zijn gelden die door derden zijn ingebracht in de OVW, waarbij het het doel is om met name genoemde projecten.
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Rabobank Centraal Zuid-Limburg
Inrichting Stichting JGZ Zuid Holland West Zoetermeer, april 2010.
DORCAS VOEDSELACTIE 2014.
KANSEN VOOR KINDEREN EN OUDERS.
Stichting:Geloof, Hoop
Actie Lezen en schrijven voor Maasai in Kenia Doel: geld inzamelen door moeders en dochters in Nederland voor moeders en dochters in Kenia en Tanzania.
Christendom. STICHTING: Het Christendom begon ongeveer jaar geleden in wat nu Israël is. STICHTER: Jezus van Nazareth. BELANGRIJKE GESCHRIFTEN: De.
Projectplan <naam project>
Flyer maken (
Recht op zelfbeheer iets voor ons? Trevor James 17 maart 2015.
Website bouwen (project). Inhoud Hoofdstuk 1. offerte Hoofdstuk 2. Wensen opdracht gever Hoofdstuk 3. Aspecten Hoofdstuk 4. Formaten Hoofdstuk 5. Plan.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
JAARVERSLAG STICHTING INTER ACT JAAR VOORWOORD “ veranderingen” dat typeerde het jaar Veranderingen door wisseling van bestuurleden als ook.
Armoede in de 3e wereld.
Wereldwijd 250 miljoen blinden en slechtzienden 90% woont in een ontwikkelingsland 80% is te genezen Lions wereldwijd binden sinds 1925 de strijd aan tegen.
onderzoek en ontwerpen in de bovenbouw
WELKOM BIJ WAR CHILD. PROGRAMMA Even voorstellen! Het werk van War Child Activiteiten uit het veld Kom in actie!
Wat betekent dit voor jou? Diaconie. Wat is jouw mening over de volgende keuzes: Diaconaat dichtbij of ver weg Diaconaat door inzet van tijd of geld Introductie.
Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd. Woord en Daad Missie en visie Missie Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen.
Dit is Dorcas Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Financiën Aandachtspunten bij de komst van nieuwkomers Mark Ruitenbeek
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
“ In landen waar armoede en geweld heersen, bereikt 3xM mensen via televisieprogramma’s waarin Gods boodschap van liefde klinkt. In de eigen taal en cultuur.
Ouders en jonge kinderen in vluchtelingenkampen ondersteunen in het sterk en dapper zijn. Dat is wat The Border Consortium doet.
Paragraaf 2.3 Wat willen zij dat je koopt?.
Presentatie Stichting Steun Cité Soleil Haïti
What will you do to change the
ADRA Nederland al 25 jaar actief!
Dwars door de Boerenbuiten
Van Maxim,Walia en Jef.
Bucket list Safari-tocht door Afrika Vlucht in Luchtballon
De collecte is voor Red een Kind.
Gezondheidseffecten van armoede op jeugd; wat weten we ervan en wat zijn aangrijpingspunten?
Fokkerij organisaties
Actieonderzoek.
“ In landen waar armoede en geweld heersen, bereikt 3xM mensen via televisieprogramma’s waarin Gods boodschap van liefde klinkt. In de eigen taal en cultuur.
Fokkerij organisaties
BIG Challenge CEO-event
Redenen om te vluchten Oorlog, geweld, discriminatie, vervolging, mishandeling, uitbuiting, kinderarbeid, kindhuwelijken, meisjesbesnijdenis, rekrutering,
Transcript van de presentatie:

Geld inzamelingsactie Voor Kidsrights

Hoe het begon

Onderzoek naar Kidsrights Wat doet de stichting? De stichting komt op voor de rechten van het kind. Ze ondersteunen goedlopende lokale projecten waarbij gezondheid, onderdak, onderwijs, voeding en aandacht centraal staan. Hoe lang bestaat de stichting? Kidsrights werd opgericht in julie 2003 door Marc Dullaert Welke projecten steunen ze? Ze steunen het project Zion Child Care Trust in Thailand, Teleois Korban Organistation in Zuid-Afrika, Save a childs heart in Israël, Fred Foundation in Oekraïne en Wereldouders in Haïti.

Het plan om geld in te zamelen

De uitvoering van het plan Verzamelen van statiegeldbonnetjes Het verzamelen van lege flessen

Schilderijen maken

Dans oefenen & opvoeren

Posters en flyers

Reclame maken

De verkoop op de veiling

De opbrengst