De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Webquest Webquest. Wat is een webquest? Een queeste (Eng. Quest) is een uitgebreide zoektocht. Je gaat op zoek naar de antwoorden van de vragen die je.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Webquest Webquest. Wat is een webquest? Een queeste (Eng. Quest) is een uitgebreide zoektocht. Je gaat op zoek naar de antwoorden van de vragen die je."— Transcript van de presentatie:

1 Webquest Webquest

2 Wat is een webquest? Een queeste (Eng. Quest) is een uitgebreide zoektocht. Je gaat op zoek naar de antwoorden van de vragen die je tijdens deze queeste tegenkomt. De juiste websites vind je door te klikken op ( ) Als je het juiste antwoord gevonden hebt vul je dit in op het werkblad ( )

3 Deel I. Inleiding

4 a. Wat is op dit moment jouw droomjob?

5 Welke stappen moet/kan je ondernemen om deze job te krijgen?

6 Klik op een afbeelding om het bijhorende filmpje te bekijken! Sommigen hebben echter geen keuze…

7 Deel II: De rechten van het kind

8 Van verklaring tot verdrag: Van verklaring tot verdrag: a. In 1948 werd er een wereldorganisatie opgericht. Hoe heet deze organisatie en wat is haar doel? b. Wat is het ‘Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind’ en wanneer werd het in België officieel aangenomen?

9 Je rechten als minderjarige. c. Als minderjarige heb je een aantal rechten. Geef 4 voorbeelden. d. Hoe kan je voor je rechten opkomen?

10 Deel III. Plan

11 a. Wat wil de organisatie ‘Plan’ bereiken? b. Hoe en wanneer ontstond Plan-België? c. Op welke 3 thema’s focussen de projecten van Plan-België zich?

12 D. In welke werelddelen is Plan België actief?

13 E. Op welke manieren kan je Plan steunen? Geef 3 voorbeelden

14 F. Bedenk een leuke initiatief om met de klas Plan-België te steunen


Download ppt "Webquest Webquest. Wat is een webquest? Een queeste (Eng. Quest) is een uitgebreide zoektocht. Je gaat op zoek naar de antwoorden van de vragen die je."

Verwante presentaties


Ads door Google