Onderleiding van: Broeckx Robbie. Geschiendenis  ik begon mijn muziekcarrière op mijn 11 jaar met een overname met een ander discobar genoemd "the Music.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

Naam:Ilijse berends. Het gaat over de nagelstudio.
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Opvoeding.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
DE 4 KAARSEN.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Blijf bij mij Jolink.
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
HET VERHAAL VAN DE 1 KAARSEN EN.
EU Back to School Naam Gastdocent Titel / Functienaam.
Vergelijk 2008 en 2010 MR vragen. wn 9% wn 0% wn 26% wn 4%
Zelfpresentatie Anoek Himpe.
Trendy Sieraden Party. Sinds kort ben in begonnen met het geven van Het betekend niet dat ik stop met Oriflame Een deel van de collectie neem ik op aanvraag.
Waarom vieren we Kerstmis?
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Mijn hobby: spellen van mario
Oud en wijs.....
De koninklijke weg Terugpakken, betaald zetten, lik op stuk geven… dat is normaal Wat David doet valt daarom op Hij gaat de koninklijke weg.
Wolvecamp tentoonstelling
‘De palmboom’ buurtgericht kinderdagverblijf
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.

Bidden: Les 5 God, hoort u mij?
DE 4 KAARSEN.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Test je geheugen
onze roeping als gemeente
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.
Mijn verjaardag..
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Ontwikkeling Gouden Standaard
Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Preek Hebreeën 4:
“ Echte en gemeende vriendschap”
MIJMERINGEN Foto’s en teksten: JOT Muziek: Waarheen?
Montessorischool Gemaakt door:.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Veranderen, Haal er uit wat er in zit!. Programma: Voorstellen Wat verandert er bij jullie? Veranderen. Welke processen spelen er? Model. Hoe kijk je.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
INFO week 36 van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september Met: Agenda Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen, 1 e rompert ! Tijden trainingen en vrij.

Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
INFO week 42 van maandag 12 oktober t/m zondag 18 oktober Met de volgende dia’s: 01/02: Agenda 03/05: Competitie van onze topteams: heren 1, 2, 3 06: Resultaten.
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
Thema 4.
Onderzoek doen Een complexe (maar uitdagende) klus!
Welke God? De drie-enige God Occultisme Afgoden Allah = God?
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Het 24 spel.
Storm in een fles Proefje:
Transcript van de presentatie:

Onderleiding van: Broeckx Robbie

Geschiendenis  ik begon mijn muziekcarrière op mijn 11 jaar met een overname met een ander discobar genoemd "the Music Company".  Na enkele jaren is de zaak van naam veranderd in" Liberty".  Liberty bestond toen uit drie delen : discobar, verhuring, en vrije radio.  Na enkele jaren werd de verhuring en de vrije radio stop gezet  De discobar gingen we gewoon door onder een nieuwe naam Mabro.

Muziekstyle  Nu spelen we voor alle leeftijden en voor alle feesten. (bv. Trouwfeest, verjaardagfeesten, zilveren of gouden huwelijk, nieuwjaar,…)  De muziek is vooral sfeermuziek waar we veel mensen in de sfeer laten komen, daarom zou het tof zijn mochten we op jou feest komen draaien.

De dj zelf NNaam: Broeckx Robbie DDj naam: dj Mabro GGeboortedatum: 19 november 1973 GGeboorteplaats: Turnhout

Boeking en info  Voor het weten van de prijzen of eventuele vragen kunt u mij steeds contacteren via deze wegen.  Gsm nummer:  Mail:

Via deze weg heb ik jullie al in kort laten zien wat er op onze website te zien is. Er is natuurlijk wel wat meer te zien maar daarvoor kun je verder kijken op de website. Je kunt nog onze agenda bekijken en waar we al gedraaid hebben. Verder wens ik je nog een prettige dag wegens het hele team.