Herhalingsoefeningen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loverboys alles over loverboys.
Advertisements

Opdrachten in de klas bij het boek: Gonzend gevaar van Tanja de Jonge
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Opkomen voor jezelf.
Time management in het onderwijs
Kip en ei spreekwoorden.
door 1a Theo en Liesje zijn bangerikken. Ze zijn bang van potloden en huiswerk maken. Ze zijn bang dat Bobby hun huiswerk zou opeten.
De Slippertjes.
Vraag het maar als je jarig bent
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
TALENT groep jaar Hoe ondersteun ik mijn kind met talent?
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Denken en gewoon doen. Leren is eerder het vuur aansteken dan een emmer vullen.
De gezonde voedingstest
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Wat maakt het leven zinvol?
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Tussendoortjes en frisdrank
Vrienden zijn er om je te steunen
Gewoon mooi om naar te luisteren...
Cito eindtoets 2012 Van dinsdag 7 februari t/m donderdag 9 februari.
Lieve vriend(in)!.
Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Klik op het plaatje dat volgens.
Jezus deed bijzondere dingen …
Kanjergroep 4.
Herfst Kleuren-& Vruchten
NulNu Manifestatie: Congres HAN 8 oktober 2014
Over erkenning geven en Luisteren,Samenvatten,Doorvragen
H ET GROTE VRAGENBLAD 1. Lees aandachtig de bewering. 2. Plaats een kruisje bij hetgeen jij ervan denkt. 3. Duid ook aan of je: het wist moest schatten.
Wat zijn waarden en normen?
Ik doe mijn presentatie over…
Opdrachten in de klas bij het boek: Gonzend gevaar van Tanja de Jonge
Goedendag computerbezitter!
ONTSPAN , LUISTER EN LEES
De apotheek de bezoeker het bedrijf de camera hetzelfde de supermarktde telefoon kosten het product het huiswerk de machine de fabriek.
Om soms eens dieper over na te denken
{. Wat doe je als je ruzie hebt? -Je vlucht weg en denkt: Ik pak hem later wel terug. -Je pakt hem wel terug als je niet alleen bent. -Je wordt woedend.
Commercieel beleid en recht
Hoe ver is jouw moestuintje?
Voedingsbeleid [naam school]
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
GROENTE EN FRUIT Elke dag eten we groente of fruit. Maar waar komt dit vandaan? Vandaag onderzoek jij waar onze appels en tomaten vandaan komen. Ook ontdek.
Tekenen marktplaats Thema Verzin een thema voor jouw tekening, zoals markt van vroeger, of een markt in Azië. Of iets wat je zelf verzint.
Hoofdstuk 1 VP15 Begeleidingskunde Carin Hogenbirk Augustus 2015.
Verdieping Timemanagement
Thema Winkelen Kleuterplein. De euro, het geld, de munt Kassa en kassajuffrouw De portemonnee De prijs, kosten, duur, goedkoop Boodschappenlijstje Winkelmand,
VOEDING !Hierboven klikken voor een stukje Nieuws uit de natuur!
Jij en ik.
Voedingsbeleid [naam school]
LOB zeven stappen naar succes
humor in reclame, werkt dat ?
Invloed van media in het kinderblad “Donald Duck” wordt reclame gemaakt voor Limburg. Zo probeert Limburg de mensen naar hun provinvie te lokken. ga naar.
Nee Zeggen!.
Loopbaan en burgerschap les 2
Vmbo 2 economie Ben jij een kritische koper ?
Voedingsbeleid [naam school]
Iedereen heeft z’n eigen locker om
Mondeling Nederlands Cursus 2 – Module 7 Dag 1.
Nee-zeggen Footer Text 12/30/2018.
Iedereen heeft z’n eigen locker om
Iedereen heeft z’n eigen locker om
Iedereen heeft z’n eigen locker om
Voedingsbeleid [naam school]
Het eten.
Boodschappen doen.
Transcript van de presentatie:

Herhalingsoefeningen Thema: bewust boodschappen doen. Toets: dinsdag 22 mei

Reclame Waarom wordt reclame gemaakt? Geef een voorbeeld. Hoe wordt de reclame aantrekkelijk gemaakt voor de kopers? Geef enkele voorbeelden.

Oplossing Waarom wordt reclame gemaakt? Geef een voorbeeld. Om mensen aan te zetten producten te kopen. Om mensen aan te zetten nieuwe dingen uit te proberen, iets anders te kopen,… Hoe wordt de reclame aantrekkelijk gemaakt voor de kopers? Geef enkele voorbeelden. Er worden felle kleuren gebruikt Leuke muziek Grappig Het geeft mensen een vakantiegevoel Zon Er spelen bekende mensen mee …

Het warenhuis… Wat is een warenhuis? In welke afdeling vind je het product? (Meer voorbeelden in je cursus)   Product Afdeling Tomatenpuree Brood IJstaart Snoep Drank Slagerij verzorging Zeep Appels, tomaten, komkommer,…

Oplossing Wat is een warenhuis? Dit is een grote winkel waar je veel verschillende zaken kan kopen. Vb: Voeding, kledij,.. In welke afdeling vind je het product? (Meer voorbeelden in je cursus!) Product Afdeling Tomatenpuree Droge voeding Brood Bakkerij Ijstaart Diepvries Chips, chocolade,… Snoep Fruitsap, water, cola,… Drank Gehakt, worst,… Slagerij Shampoo, haarlak,… Verzorging Zeep Appels, tomaten, komkommer, Groenten en fruit

In het warenhuis… Wat zou je doen/zeggen in volgende situaties? Iemand vraagt waar de fruitsap staat en je weet het niet… Een kindje huilt en is zijn mama kwijt Je liet per ongeluk een fles melk vallen Iemand bestelt voor jou, terwijl jij eigenlijk aan de beurt bent…

Denk zelf na hoe je zou reageren. Meer voorbeelden staan in je cursus! Oplossing Denk zelf na hoe je zou reageren. Meer voorbeelden staan in je cursus!

Aan de kassa Hoe gedraag je je aan de kassa? Geef 3 tips. Wat staat er op het kasticket?

Oplossing Hoe gedraag je je aan de kassa? Geef 3 tips. (Meer tips vind je in je cursus! ) Je wacht in de rij en steekt niemand voorbij. Wanneer het jouw beurt is, zet je alles op de rolband. Je zegt goedendag tegen de kassierster. Na het betalen bedank je je de kassierster en maakt plaats voor de volgende klant. Je bent beleefd. …. Wat staat er op het kasticket? Een voorbeeld vind je in de cursus of je huistaak.

Nog vragen? Stel ze op de blog! SUCCES! Nog vragen? Stel ze op de blog!