+31(0)654762049 GSM/PDA uitzetten a.u.b.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De gemiddelde leerling
Advertisements

Maak een scan van uw organisatie met de Toolkit Duurzame Inzetbaarheid
BRIDGE Vervolgcursus Vervolg op starterscursus Bridgeclub Schiedam ‘59 info: Maandagavond: 19: – of
‘SMS’ Studeren met Succes deel 1
Diabetes mellitus Helscha Sabel, Diëtiste EHBO thema avond
“Vers is van vandaag en niet van gisteren!”
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
Uitgaven aan zorg per financieringsbron / /Hoofdstuk 2 Zorg in perspectief /pagina 1.
Homeride 2014 hoe zit het met de voeding?
Gezonde voeding.
Voor onze jeugdspelers
Transformeer uw leven in 90 dagen
De actieve voedingsdriehoek
Meer dan Voetbal 17 november 2010 VSG Zuid De maatschappelijke rol van voetbal.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
Diëtaire behandeling van diabetes mellitus
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Weet Wat Je Eet ! Vitamine wijzer! Wat en Hoeveel ? © Wieke.
[datum].
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
DE SCHIJF VAN VIJF Eet gevarieerd Niet te veel Minder verzadigd vet
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
In welke snack zitten bij gelijk gewicht de meeste calorieën? a) Slagroomgebak b) Chips c) Kip-kerriesalade.
Voedingsclinic 18 oktober website: contact:
Elke 7 seconden een nieuw getal
Formula 1 Uitkomsten voor evenwichtige voeding
Klinische voeding kleine huisdieren
Oefeningen F-toetsen ANOVA.
Voeding en bewegen!.
De voedselconsumptiepeilingen: wat eten 50-plussers?
Reductil ® Overgewicht en CV risicofactoren Link tussen de taille-omtrek en het metabool syndroom.
Goedenavond Welkom bij
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Breuken-Vereenvoudigen
Inkomen les 7 27 t/m 37.
Inkomen Begrippen + 6 t/m 10 Werkboek 6. 2 Begrippen Arbeidsverdeling Verdeling van het werk in een land.
2009 Tevredenheidsenquête Resultaten Opleidingsinstellingen.
PLAYBOY Kalender 2006 Dit is wat mannen boeit!.
Toegevoegde Waarde Productie = inkomen.
Duurzaam voedsel, een gezonde keuze (?) Louise O. Fresco 4 april Duurzaam voedsel, een gezonde keuze (?) Louise O. Fresco 4 april 2013.
De Dagen van de Kaaien 19, 20 & 21 maart De Kaaien op tafel - inhoud 1.Methodiek tafelgesprekken 2.Aantal tafelgesprekken en aantal deelnemers.
Voorlopige overslagcijfers 2009 Hans Smits President-directeur Havenbedrijf Rotterdam 30 december 2009.
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Het Herbalife Principe
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
Kruiswoordraadsels eten & drinken
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
2020 Boer of mineralenmanager? 1. Evenwicht? Bodem & vakmanschap Info DMS % %
Gezondheid oudere migranten in Utrecht (selectie)
Gezond eten Koolhydraten plm. 55% Vetten maximaal 35%
Welkom Bij het programma om uw gewicht te beheersen.
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
BLOK 2 Voeding is energie Mijn lijfstijl, mijn keuze.
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
1 Zin en onzin van dieten Esther Pekel, diabetes dietist VUmc.
Datumcopyrightauteurversie Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek Cardio-revalidatie Gezonde Voeding en Leefstijl.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Welvaartziekten Hart en vaatziekten
Schijf van Vijf.
Het koolhydraatbeperkte dieet Deel II
Keuzedeel assisteren bij facilitaire diensten
Transcript van de presentatie:

+31(0) GSM/PDA uitzetten a.u.b.

Wie zijn wij ?

United Bakeries is ontstaan uit de fusie van 2 bedrijven. Ze zijn uitgegroeid in Tsjechië tot één van de marktleiders van de voedingsindustrie en de absolute nr.1 van de industriële bakkerijen (vers, gesteriliseerd, diepvries)  30 productie eenheden  werknemers  300 M € Omzet Agro-Food Group

dietplus 5 jaar ervaring 5 Miljoen € investering Ontwikkelt producten voor de grootste bedrijven Staat aan de top van het onderzoek

1.Gewichtsverlies 2.Stabilisatie 3.Behoud gewicht Dietplus: een oplossing  Efficiënt  Gemakkelijk  Plezierig  Evenwichtig  Gezond voor Ontwikkeld door: Dokters, voedingsdeskundigen & psychologen op volgende wijze

Waarom gewicht verliezen? Goed uitzien Goedvoelen Gezondheid

Een maatschappelijk probleem 20 miljoen mensen hebben Overgewicht Gezondheid  type 2 diabetes  hoge bloeddruk  cholesterol  bloedsomloop  slaap apnea  … Kosten  Verzorging  Geneesmiddelen  Ingrepen  … Overlast  Altijd Moe  Stress  …

Nieuwe benadering

Evenwichtige Voeding Dieet

Gewichtsverlies Product

Verkoper Coach Dietplus®

Jo-Jo effect Herstel

Dietplus® =

Nieuwe generatie VoedingsdeskundigeHoog eiwitgehalte

Dietplus(r)= Producten Een programma Een persoonlijke begeleiding door een coach dietplus Een voedingsdeskundige begeleiding Slagen in uw doelstelling =

Vetten 24% Eiwitten 24% Kool- hydraten 52% Gemakkelijk •Kant en klare producten Evenwichtig •Op basis van voedingsmiddelen •100 % benodigde vitamines en mineralen Dieet •Weinig vet •Geen gehydrogeneerde vetten •Geen toegevoegde suikers •Zeer weinig zout •Vezelrijk Gezond •Zonder kleurstoffen •Zonder smaakstoffen •Zonder genetische manipulatie •Zonder bewaarmiddelen Perfecte verdeling tussen de voedingsgroepen Hypocalorisch Programma (+/ kcal / dag) Dietplus® =

Lange bewaring Sterilisatie

Programma in 3 fases G S B

5 Maaltijden PeriodeVoedingsmiddelenkcal OntbijtOntbijtgranen (1 zakje)185 + Halfvolle Melk70 TussendoortjeKoekjes (1 zakje)70 Lunch1 Salade220 TussendoortjeKoekjes (1 zakje) stuk fruit90 Diner1 schotel350 Totaal kcal per dag =1055

Ontbijt Ontbijtgranen Zakje van 50 g 7 verschillende smaken

Tussendoortje om 10 u Een zakje koekjes dieetproduct met 20% eiwitten Individuele portie 2 verschillende smaken

Lunch Een bereide salade 250 g 6 verschillende smaken Kant en klaar (voorverpakt)

Tussendoortje om 16 u Muesli reep dieetproduct individueel verpakt 7 verschillende smaken

Diner Een Hoofdmaaltijd 350 g 13 verschillende smaken kant en klaar (3 min. Microwave)

Vochtafdrijver Thee ontgiftend vochtafdrijvend

Gebruikers gids beperkingen frustraties verboden dingen Dietplus past zich aan het dagelijks leven aan zonder:

Een verlangen naar...

Een drang naar...

Alcohol...

Restaurant of bij vrienden...

Ik heb er genoeg van...

Personnaliseer dietplus

dietplus Recepten Quinoa Salade met kippefilet Spirelli Salade met artichoc harten en tonijn saus Rosbeef Salade en aardappelen met anijs smaak Italiaanse Salade met mengeling van pepers Vis met linzen en kruidensausje Kip Curry op oosterse wijze

Herbegin zo snel mogelijk je dietplus Programma In geval van onderbreking Voel je NOOIT schuldig!

Fase 2 - Stabilisatie Tijd Gewicht Ideaal gewicht Gewone voeding 1 dag 2 dagen

Tijd Gewone voeding Gewicht + 1 kg + 2 kg + 3 kg + 4 kg + 5 kg + 6 kg Ideaal gewicht Fase 3 -Onderhoud

Weken Gewichtsverlies MinimumGemiddeldMaximum Resultaten 3,6 kg op 14 dagen

David - 6,3 [kg] in 4 weken

S é verine - 10 [kg] in 10 weken

Pascal - 12,3 [kg] in 10 weken

Marie Joseph Baudot - 11 [kg] in 20 weken

Philippe - 15 [kg] in 20 weken

Persartikelen Editie november 2008 Geschreven door Dr. Didier Mauge Gevalideerd door de wetenschappelijke raad van het tijdschrift Gedrukt op exemplaren Bestemd voor ziekenhuizen.

Vragen ? +31(0)