SURINAME. Eigen en partijbelang Groepsbevoordeling Corruptie en omkoperij Egoisme en arrogantie Rancune Uitverkoop hulpbronnen Wederzijdse beschuldiging.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Persoonlijke Waarden Het waardenperspectief
Advertisements

ONTMOETING ZET JE OP WEG OKTOBERCAMPAGNE 2012 ontmoeting  dialoog  solidariteit.
Programma Welkom en doelen bijeenkomst Het gebouw, korte toelichting traject Waar staan we voor? Waar gaan we voor? Samenvatting met vragen en reacties.
4.3 Politieke stromingen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
De 10 plagen Zweren Hagel Sprinkhanen Duisternis Dood oudste zoon
De Toekomst van Trotse Mensen
MANIEREN VAN DENKEN individueel /intellectueel
Godsdienst.
Samenwerken in burgerschap
Bevrijdende waarden en normen in de publiek moraal
6 pijlers van de code in beeld
Voorstelling 6de leerjaar
© Klaus Nilsen huwelijkgezin zaad van de vrouw zaad van de slang zaad van de slang.
Verlicht despotisme.
Zesde zondag van de 40 dagentijd 28 maart 2010 Exodus 11: 1-10 De Heer zei tegen Farao via Mozes: Ik zal je nog met één plaag treffen en dan zul je mijn.
Woord van Leven Februari
Veerkracht Myriam Bergmans OPZ Geel.
First ID project Huygens College
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Een kansrijke veilige school!.  Het Stroink is een openbare Daltonschool.  Openbaar betekent dat de school open staat voor iedereen met respect voor.
Politiek.
Ethiek.
Hoofdstuk 1 Management accounting: informatie die waarde creëert.
workshop ‘Ik sta voor….’ Een Introductie over onze gedragscode
Zondag 5-6 HC Franeker 13 december 2009
Opnieuw samen leven met elkaar Presentatie Congres 25 november 2014.
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
Prof.dr. Micha de Winter Universiteit Utrecht
Bid mee, help mee en geef!.
De economische dimensie
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
“De Rode Draad…” De levensbeschouwelijke analyse.
In deze dienst zal Ds. Verbree Voorgaan
IKOS Introductie. Ikos-opleiding Actieve pluriformiteit Levensbeschouwing Humanisme Vervolgcursus Levensbeschouwing Islam Vervolgcursus Levensbeschouwing.
IKOS Introductie. Ikos-opleiding Actieve pluriformiteit HumanismeIslamChristendom Keuzemodules: Bijbel Geschiedenis van het christendom - Wereldreligies.
Geestkracht Verbondenheid Gegroeid vanuit geestkracht samen met het CAW, SOMA, CAD, CGG Groei Uitbreiding naar andere organisaties toe zoals het OCMW…
IKOS Introductie. Ikos-opleiding Actieve pluriformiteit Levensbeschouwing Humanisme Vervolgcursus Levensbeschouwing Islam Vervolgcursus Levensbeschouwing.
2.3 Rangen en standen Hoofdstuk 2.
Tijdvak 7- Tijd van pruiken en revoluties ( ) Achttiende Eeuw
Kernwaarden Van persoonlijke waarden naar RVO.nl waarden
K.A. 3. het ontstaan van de eerste stedelijke gemeenschappen
Islamitische Godsdienst. 1. ALGEMENE DOELSTELLINGEN: De lln. persoonlijk te ontwikkelen op lichamelijk, geestelijk, moreel, mentaal en emotioneel vlak.
Samen goed voor later! Een democratische oefenplaats, daar horen ook ouders bij; een good practice.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
EIGEN OPVOEDINGS PROJECT Vrij Katholiek Basisonderwijs Don Bosco Gerdingen.
4.1 de Pruikentijd.
Democratische rechtsstaat?
Preek over Romeinen 14:1-3.
Dilemma’s.
Bepaal jouw (voor)waarden
Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen,
Leven krijg je.
Socialisme: wij Meer gelijkheid (einde maken aan armoede en ongelijkheid) Meer sociale rechtvaardigheid De zwakkeren in de samenleving moeten beschermd.
H5 Wie heb je nodig?.
Les 10 Helden in de kerk Wat doe ik hier vandaag?
Privacy en Big Data Bart van der Sloot.
Hoog tijd voor een heilige oorlog?
Een nieuw begin 1.
Gezocht: sterke solidariteits-verhalen 7 op 7
Les 18 Mijn wereld.
Land van vooruitgang Wie zijn de winnaars en wie de verliezers?
Goed Werk trajecten Openbaar Bestuur
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen
Privacy als grondrecht
Leren van binnenuit.
JEUGDzorg - voor wie?.
Basistekst : Talentontwikkeling
Ik geloof in God, Vader van alle mensen,
Hallo ! Ontdek onze gemeenschappelijke ruimte: de Europese Unie
Transcript van de presentatie:

SURINAME

Eigen en partijbelang Groepsbevoordeling Corruptie en omkoperij Egoisme en arrogantie Rancune Uitverkoop hulpbronnen Wederzijdse beschuldiging Vriendjespolitiek-regelarij Polarisatie Etnische politiek MACHT IS DOEL Algemeen belang Onbaatzuchtigheid Eerlijkheid Transparantie Rechtvaardigheid Wederzijds respect Saamhorigheid Vergevingsgezindheid Welvaart voor het land Welzijn voor een ieder MACHT IS MIDDEL BESCHIMPING VAN HET LAND BESPOTTING VAN HET SURINAAMS VOLK ACHTERUITGANG ONZEKERHEID UITZICHTLOOSHEID EN WANHOOP AFHANKELIJKHEID VAN BUITENLAND DRUGSECONOMIE DEPRESSIE EN ZELFMOORD CRIMINALITEIT PROSTITUTIE VASTGELOPEN SAMENLEVING MOREEL VERVAL GEEN TOEKOMSTPERSPECTIEF VOOR LAND EN VOLK STICHTING BLOEMEN VAN MORGEN Voor de bevrijding van zijn volk uit de heerschappij en tirannie van de Egyptische Farao vertrouwde Mozes op zijn Opdrachtgever en ging zelfs door de Rode Zee. Ook wij zullen de opdracht moeten aanvaarden voor de oversteek. Daarvoor is nodig: GELOOF IN GOD LIEFDE MOED VERTROUWEN IN ELKAAR DAADKRACHT EN CREATIVITEIT SOLIDARITEIT DEMOCRATISCHE INSTELLING COMMITMENT VERHEFFING VAN HET LAND RESPECT VOOR HET SURINAAMSE VOLK VOORUITGANG VEILIGHEID TOEKOMSTMOGELIJKHEDEN VREUGDE INITIATIEF EN PRODUCTIVITEIT ONTWIKKELING EN ZELFWERKZAAMHEID ZELFVERTROUWEN HARMONIE RECHTVAARDIGE SAMENLEVING MORELE WAARDEN HOOG GEGARANDEERDE TOEKOMST VOOR ONZE KINDEREN DE R ODE ZEE FAYALOBIPRATILOBI

STICHTING BLOEMEN VAN MORGEN DOEL De Stichting Bloemen van Morgen heeft ten doel in een sfeer van harmonie, saamhorigheid, wederzijds respect en verdraagzaamheid, een onafhankelijk platform voor dialoog, discussie en reflektie te bieden aan de samenleving voor een open toekomstgericht zoekproces, om van Suriname een respectvol en waardig land te maken, waarin morele waarden en sociale rechtvaardigheid hoog staan aangeschreven als pijlers van goed bestuur, ontwikkeling en vooruitgang van het Suriname van morgen.

In de zaden van vandaag liggen alle bloemen van morgen verborgen.

STICHTING BLOEMEN VAN MORGEN nodigt iedereen uit die wil bijdragen aan het zoekproces van Suriname naar de ruiker van morgen voor de bloemrijke proclamatie op 16 november pm Theater Unique Namens de Stichting Haliema Chandoe to end