De zesde klas van meester Dirk Schooljaar

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
PowerPoint presentatie groep 4A
De zesde klas stelt zich voor
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Presentatie over vogels
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
SPREEKBEURT 3de LEERJAAR
VSO MA Bernadetteschool Oss
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie.
Ontdek je talenten bij de brede school! Bekijk de nieuwe activiteitenkalender!!
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Opstekers en afbrekers
Mijn familie..
Zesde leerjaar
Wij zijn Britt en Ymke !!!.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
VSO Kennedy school LC 2013.
1. Salut! a. Nee b. In c. Hoi. 2. vert a. Rood b. Groen c. geel.
*Mijn stage bij Blinqi * Naam: Kelly Klas: 4A Jaar: 2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Presentatie over Gras Parkieten
Presentatie over katten
Presentatie over Mechelse Herders
O wacht even ik zie een kaT
Presentatie over : honden
Ik ben Bob..
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Wij zijn jenthe en maurane
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
Door: Cameron Celestine
Alyssa larijn Ik ben 8 jaar ik heb 1 poes Ik heb 2 zusjes
7/11/11 Casper. 7/11/11 MIJN FAMILIE  Bart is mijn papa  An is mijn mama  Merijn is mijn  Minte is mijn zus  Soks en Rikki zijn mijn katten.
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Mijn leven Door Ilona Bakker.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
01. Hier word ik bijna wakker 02. Ik doe net alsof ik slaap.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Informatie avond groep 8A
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
De zesde klas stelt zich voor
Presentatie resultaten monitor INFORMATIEVAARDIGHEDEN landelijk versus lokaal maart 2014.
DE TIJD VLIEGT….
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 1
Mijn presentatie!!!.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
Wat doe je graag/niet graag?
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
Mijn dier, mijn vriend..
Van: Latoya van Hoogenhuizen Klas: J1B Docent: E. Louisse
Wat doe je graag/niet graag?
Transcript van de presentatie:

De zesde klas van meester Dirk Schooljaar 2013-2014 Wie zijn wij De zesde klas van meester Dirk Schooljaar 2013-2014

lies Tootje en Woopie rood tafeltennis 2 lieve poesjes tennis grappig 10 jaar turnen Prettig gestoord dansen Het leven van een loser 25 maart 2003

hanne musti turnen 1 poes 10 jaar Balletjes in tomatensaus paars One direction Adele hoi 2002 26 november

Gabrielle Atletiek : lopen Verjaardag : 18 november gaby Gabrielle Atletiek : lopen Verjaardag : 18 november adres : Schoolstraat 117 Huisdieren : parkiet Bijnaam : Gaby leerkracht: : tof ! 3 broers Geboorte datum : 18-11-2001

Tommy 12jaar Hobby’s:fietsen Huisdieren:3hondjes(1 zwanger),een papegaai,vissen,1kat Woonplaats:meerhout Schoolstraat 18 Verjaardag:14februari(valentijn) 3broers Geboorte : 14-02-2001

Yenthe Ik ben braaf Ik ben meestal stil ik maak mijn huiswerk Ik voetbal graag Ik heb bruin haar

Destiny 1. Ik speel graag voetbal 2. Ik hou van sport ,eten en internet 3. Ik eet graag taart 4. Ik speel graag dingen zoals papa en mama

HALLOKES, IK BEN MIRTE!!!!!!!! Mirte Van de Ven Ik ben 10 jaar en verjaar 30december Hobby’s dansen en zwemmen Mijn ouders zijn gescheiden Ik heb een hond een 15 vissen Mijn lievelingsdier is een hond ik ben schattig als ik naar boven kijk Ik heb geen broer of zus maar wel een halfbroer (Seth) en twee stiefzussen (Jessy en Evy)

hallokes, ik ben jade Jade Monsieurs Ik ben 10 jaar en ik verjaar 25 november Mijn hobby’s zijn dansen en volleybal Ik heb 3 katten, 1 hond en 1 cavia Mijn lievelingsdier is een dolfijn Ik heb 1 irritante zus en 1 loempe broer Voila dit ben ik !!!!

Lander Tof Slim Grappig 11 jaar Tennisser Houd van fietsen Broer en zus hond en poes Speel graag op computer

Felix Tof Grappig 11 jaar Voetballer Houdt van jagen en koken Heeft een kat

Braam Grappig Heel flink Meestal rustig Slim Toffe kerel 11 jaar Verjaart op20 juni Zus : Sietske Hond : nanou

Melvin Grappig Tof Cool Flink Chirozot 11jaar Verjaart 13 maart Zus : Betty Hond : Jessie

THIS IS HOW I AM !!! AXELLE 11 JAAR IK DANS EN ZING GRAAG MIJN OUDERS ZIJN ELLEN EN SERGEJ MIJN BFF IS JULIE IK HEB GEEN HUISDIEREN KARAKTEREIGENSCHAP KRULLEN EN DOE GRAAG GRAPPIG Het zonnetje in huis

Nina Zo ben ik !!! Hallo ik ben Nina 11 jaar Hou van dansen Mijn hobby’s zijn dansen en chiro Mijn bff’s zijn Zoë en Mirte Zo ben ik !!!

Julie I am Julie Ik hou van muziek  Julie ik ben een zotte mie  I love chiro en shoppen My bff is Axelle  Mijn hobby’s : dansen en tenissen en zingen

Zomer  Ik heet lente !!! Net zoals Toke ben ik dol op gek doen I love turnen <3 en chiro natuurlijk ! I love shoppen Ik heb 3 apen in huis !!  Ps : genaamd Helena , Toon en Tijl

Toke Iedereen kent me wel !!! Ik hou van dieren , shoppen En van gek doen Chiro is the best !!!!  En voor de vrienden toto !!  :p

Ik ben wout Ik ga wat vertelen over mezelf Dit ben ik Ik ben 11 jaar. Mountainbike doe ik graag. Ik ga graag op vakantie. Chiro is mijn hobby. Ik verjaar op 16 maart. Ik heb 2 zusen. love

Ik ben jaden DIT BEN IK IK GA WAT VERTELEN Ik ben 11 jaar. Ik heb 2 broers. Basketbal doe ik graag. Ik speel graag op de computer. Ik verjaar op 23/07. Clonen