Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inloggen in de VREG databank
Advertisements

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
WELKOM BIJ DIT SPEL VOOR HET EERSTE!!! DIT GAAT OVER: + en – tot 20 KLIK OP DE MUIS OM DE SPELREGELS TE LEZEN!!!
Installatie instructie
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
DEMONSTRATIE OUDERPORTAAL
Leer de namen van de noten 1
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Uitleg Vlaaienactie Hoe gebruik je de website?. De documenten Er zijn 4 verschillende documenten -Persoonlijke lijst -Prikbordkaartjes -Ventlijst -Bezorglijst.
Stagedagboek IAB opleiding - 16/02/2013.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Leer de namen van de noten 2
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Wet inburgering Heleen Veringa
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Naam: lieneke Mijn hobby : scouting Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
woordpakket nummer 12b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 4 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 13b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 13e Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 9 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 6 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 12d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 2 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 11 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 10 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14a Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 15 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 12c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
User management voor ondernemingen en organisaties
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Digitale handboekencollectie van Uitgeverij Van In via Knooppunt
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
A H M F K EB C x 85 Korte zijde bij C 2 e secties volte 14 m en op afstand komen ( 0,5 rijbaan)
Nieuwe Meesters Delft Erfgoed = saai! 1. Nieuwe Meesters Delft Erfgoed = overal! 2.
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Uitleg Vlaaienactie Hoe gebruik je de website?. De documenten Er zijn 4 verschillende documenten -Persoonlijke lijst -Prikbordkaartjes -Ventlijst -Bezorglijst.
Instructie leerling- activatiecode
Les decanaat over: Aanvraag digidcode Inschrijven studielink
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Facet De beveiligde site en de beheerder Facet.
Welkom bij DUO.
Welkom bij DUO Sonja van Amelsfort Servicekantoor Utrecht.
woordpakket nummer 13c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Budget Challenge Workshop 2015
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
woordpakket nummer 13d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
?.

Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
1. EVEN VOORSTELLEN… LEERDOELEN Je weet wat een bank is en doet. Je kent de (financiële) gevolgen van rood staan, kopen op afbetaling en een lening afsluiten.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
1 Mijn Geldzaken. EVEN VOORSTELLEN… Na vandaag… Weet je wat een bank is en doet. Weet je waarom inzicht in je bankzaken belangrijk is Ken je de (financiële)
GOUD is geld de rest krediet
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Handleiding NODR Schade App
Bankkoppeling mEt ING stopzetten
Studiefinanciering: dat regel je zo
Transcript van de presentatie:

Mijn Inburgering Hoe werkt dat?

U bent op www.inburgeren.nl. Klik op Inloggen Klik op Inloggen Klik op Mijn Inburgering Of klik op Mijn Inburgering.

Op de andere website van www.inburgeren.nl ziet u hetzelfde. Klik op Inloggen Mijn Inburgering.

U moet inloggen met uw wachtwoord èn met een sms-code. Log in met uw DigiD Let op: U moet inloggen met uw wachtwoord èn met een sms-code.

Uitleg Nu volgt uitleg over 3 onderwerpen: - Hoe u zich aanmeldt voor een examen - Hoe u gegevens over uw examens bekijkt - Hoe u een lening aanvraagt

Welkom Klik op een onderwerp. U kunt uw gegevens bekijken. U kunt zich ook aanmelden voor een examen. Of een lening aanvragen. Welkom

Kies welk examen u wilt doen (Wet inburgering 2007 of 2013). Aanmelden examen Kies een plaats. Kies welk examen u wilt doen (Wet inburgering 2007 of 2013). Kies 1 of meer examens.

Wilt u een andere datum? Klik dan op Later. Kies een datum. Wilt u een andere datum? Klik dan op Later.

Kies een tijd. Klik op Volgend examen

Overzicht van uw gegevens Bekijk uw gegevens. Hebt u alles goed ingevuld? Klik dan op Akkoord.

Hier ziet u wat de examens samen kosten. Klik op betalen.

Betalen met Ideal Kies uw bank.

Hier ziet u wat u hebt betaald. Wilt u bewaren wat u hebt betaald? Klik dan op Opslaan.

Ongeveer een week voor het examen krijgt u een brief Ongeveer een week voor het examen krijgt u een brief. Hierin staat op welke locatie en welke tijd u het examen hebt gepland.

Overzicht examens Klik op Mijn examens.

U ziet nu een overzicht van uw examens. Klik op het examen voor meer informatie.

U ziet nu meer informatie over het examen. Klik op Terug om weer naar het overzicht te gaan.

Lening aanvragen Geef aan dat DUO automatisch geld van uw bankrekening mag halen. Klik op Aanvragen lening. Vul uw IBAN-nummer in.

Klik op Lening om de gegevens over uw lening te bekijken.

Hebt u nog vragen. Bel dan met de Inburgeringstelefoon Hebt u nog vragen? Bel dan met de Inburgeringstelefoon. Het telefoonnummer is (050) 599 96 00. U kunt de Inburgeringstelefoon bellen van 9.00 tot 17.00 uur.