CAO 90 doelstelling Persoonlijke gegevens in Workday invoeren

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inloggen in de VREG databank
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Sollicitanten - Wat / Waarom? - Algemene werking - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
We gaan allemaal aan de slag met Mijn HRM!
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Invullen e-profiel Ga naar
Aanpassing Direct lid worden Toevoegen extra invoerveld Aanmelden SMS service Als u op de hoogte gehouden wilt worden via SMS dan kunt u hieronder u mobiele.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Werken met een Adressenbestand
Web Management System (WMS) Sitebeheerders maart 2014.
Je wil met een groepje vrienden afspreken?
‘Storybirds’ maken.
Werken met een adressenbestand
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
Digitale handboekencollectie van Uitgeverij Van In via Knooppunt
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Wegwijs in Belfirst.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Instructie leerling- activatiecode
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een.
Aanwijzingen om het aangifteformulier in te vullen.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
voor leerlingen en leerkrachten van het SGi.
POVO-bijeenkomst 24 november 2015 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
POVO-bijeenkomst 6 januari 2016 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
IMPULSSUBSIDIES Stad Landen Sportverenigingen met Jeugdwerking en/of Andersvalidenwerking Aanvraagdocumenten.
MICROSOFT OUTLOOK instellen. STAP 1. Open Outlook 2010 Klik linksboven op Bestand.
Instructie inloggen docent
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
IDDINK BOEKENSERVICE.
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Auvesta Affiliate validatie
Recht op leerlingenvervoer:
Menu - Affiliate Registratie
Start digitaal portfolio LOB
Algemene beschrijving van de toepassing
Hoe boeken bestellen bij Iddink ?
Agenda in Slim Agenda in Slim is een kantoor agenda
Auvesta transactie Verificatie mobileTAN
Hoe succesvol in te loggen?
1.
Start digitaal portfolio LOB
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Digitaal wedstrijd formulier
Hoe werkt Wikispaces? Wikispaces in 10 stappen!.
Subsidie individueel vervoer:
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Hoe boeken bestellen bij Iddink ?
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Handleiding NODR Schade App
1.
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
1.
Transcript van de presentatie:

CAO 90 doelstelling Persoonlijke gegevens in Workday invoeren Global Services, November 2017 Martin Freeman, Untitled Diagnosed with AIDS in 1990, Martin lives in San Francisco where he continues to create new pieces.

CAO 90 Doelstelling: 35% van de medewerkers vult elk van de volgende velden in Workday in: Persoonlijk telefoonnummer Persoonlijk e-mail adres Contactpersoon voor noodgevallen Hoogst behaalde diploma Aan de slag! Ga naar Workday (https://wd5.myworkday.com/jj/d/home.htmld)

Persoonlijk telefoonnummer Klik op ‘Persoonlijke informatie’ Klik op ‘Contactgegevens’ in de linkerkolom Klik ‘bewerken’ (links bovenaan)

Persoonlijk telefoonnummer (2) In het veld ‘primair telefoonnummer’ Kies type telefoonapparaat (kies uit fax, mobiel of telefoon) Kies het landnummer: kies voor ‘België (+32)’ Voer je telefoonnummer in. Let op: gebruik geen spaties, en vul aan na de nul (zie voorbeeld) Klik op het pijltje naast ‘details’, en kies ‘besloten’ als zichtbaarheid Door de zichtbaarheid te beperken, heeft enkel HR zicht op je telefoonnummer Klik op het vinkje als je klaar bent Klik op verzenden om je wijziging op te slaan (links onder)

Persoonlijk e-mail adres Klik op ‘Persoonlijke informatie’ Klik op ‘Contactgegevens’ in de linkerkolom Klik ‘bewerken’ (links bovenaan)

Persoonlijk e-mailadres (2) In het veld ‘primair e-mailadres’ Vul je privé e-mailadres in Klik op het pijltje naast ‘details’, en kies ‘besloten’ als zichtbaarheid Door de zichtbaarheid te beperken, heeft enkel HR zicht op je e-mail adres Klik op het vinkje als je klaar bent Klik op verzenden om je wijziging op te slaan (links onder)

Contactpersoon voor noodgevallen Klik op ‘Persoonlijke informatie’ Klik op ‘Contactpersonen voor noodgevallen’ in de linkerkolom Klik ‘bewerken’ (links bovenaan)

Contactpersoon voor noodgevallen(2) Voeg minstens je primaire contactpersoon voor noodgevallen in Vul het land, voornaam en achternaam in Vul je relatie tot de contactpersoon in Vul minstens 1 telefoonnummer in (primair telefoonnummer). Let op: gebruik geen spaties, en vul aan na de nul (zie voorbeeld) Geef het type aan (werk of privé nummer van de contactpersoon) ‘Aanvullend telefoonnummer’, ‘e-mail adres’ en ‘adres’ zijn optioneel. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor HR en je leidinggevende Let op: Klik op het vinkje van elk infoblad als je klaar bent Klik op verzenden om je wijzigingen op te slaan (links onder) Extra contactpersonen kunnen worden toegevoegd in het veld ‘Alternatieve contactpersonen voor noodgevallen’.

Diploma Klik op ‘Loopbaan’ Klik op ‘Vaardigheden en ervaring’ in de linkerkolom Klik ‘opleiding’ en vervolgens ‘toevoegen’

Diploma (2) Voeg minstens je hoogst behaalde diploma toe Selecteer het land waar je je diploma hebt behaald Selecteer de instelling waar je je diploma hebt behaald, OFWEL, vink het vakje aan als de school niet beschikbaar is in de lijst Selecteer het niveau van het ‘diploma’ uit de lijst Selecteer de ‘Studie’-richting uit de lijst Vul het eerste en laatste jaar van de opleiding in Klik op ‘toevoegen’ als je nog een diploma wil invoeren Klik op verzenden om je wijzigingen op te slaan (links onder)

Nog vragen? Heb je nog vragen, of wens je bijstand? Bel dan Global Services op 00800 4747 4242 of stel je vraag via AskGS Portal (www.jnjgsportal.com)

Bedankt Global Services HR