Cursus Interne auditor

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
Advertisements

MAAK FOTO MAAK FOTO Volg onderstaande instructies: 1. ga recht voor het beeldscherm zitten, 2. kijk recht in de lens, 3. druk met je muis op “MAAK FOTO”
Levensbeschouwing Welkom
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
WRAP Wellness Recovery Action Plan Annette Furnemont Saskia Storimans
Il Silenzio.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Hoe werkt een powerpoint?
Leven zoals het leven je is gegund
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Methodisch werken Kun jij het werken en evalueren zo neer leggen dat er een rij van afwisselend werken en evalueren ontstaat? Spelregels zijn: Maximaal.
Hoe vind je zekerheid in je geloof?. God kennen maakt je geloof zeker Hoe vind je zekerheid in je geloof?
Klik ergens op het witte deel van deze pagina om verder te gaan
Online cursus Gevaarlijke stoffen in opslag (PGS15)
Tutorial: met kleuren werken
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
11:37 uur Hoi ik ben het..
CHINESE HOROSCOOP ONGELOOFLIJK PRECIES!.
1 W E L K O M bij de cursus Social Media van SeniorWeb West-Betuwe.
LOOPBAANSCAN MEDEWERKERS SECTOR WATERSCHAPPEN. JOUW LOOPBAAN De nieuwe cao sector waterschappen biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen in je loopbaan!
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
Woordjes leren.
Invullen van de tevredenheidspeiling door leerlingen via het Ouderportaal (uitleg aan de ouders)
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Haco Euromaster afkantbank Het invoeren van de tekening van de voet van de zonnewijzer in de besturing van de machine. Kijk naar de volgende dia voor.
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Anders kijken, anders doen
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
PPS Daniel 14/01/2008 Il Silenzio.
Regio.
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Natuurlijk leert de Koninklijke EHBO je helpen
Lotgenoten Bijeenkomst 2.
Welkom bij GO MEI 2016.
© UNIEK IN DE KLAS.
Loopbaan en burgerschap les 2

Training: Cliëntsessies
Introductiebijeenkomst ONS Platform
Canvas introductie voor studenten
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Luisteren naar de stilte

Wist u dat : Het over 23 dagen kerst is?
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Cursus Interne auditor
Cursus Interne auditor
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Ontwikkelings-landen
Handleiding Prodas-app
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Calamiteiteninstructie Daalse Kwint
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Cursus Interne auditor

Welkom, bij deze cursus Interne auditor van de ManagementInfo Academy Welkom, bij deze cursus Interne auditor van de ManagementInfo Academy. Deze cursus is met de expertise van een aantal deskundige adviseurs met veel praktijkervaring opgesteld. Met het volgen van deze cursus ben je nog geen deskundig Interne auditor. Tenslotte komt er in het auditproces ook vooral veel praktijkervaring bij kijken. In deze cursus leer je waar je bij interne audits op moet letten en wat er van je gevraagd wordt. Na deze cursus kun je aan de slag met interne audits. Klik nu op dit scherm om iedere keer verder te gaan.

Welkom op pagina twee van de introductie Welkom op pagina twee van de introductie. Het voordeel van online studeren is dat jij jezelf niet voor hoeft voor te stellen. Tenslotte weten we al wie je bent. Het vervelende is natuurlijk wel dat je zelf voor koffie en thee moet zorgen. Bovendien mis je de versnaperingen als gebak, mini-marsen  etc. Maar ach, dat scheelt weer in de kilo’s. Maar online studeren heeft zeker zo ook zijn voordelen. Je hoeft niet in de file te staan om ergens vroeg op een cursuslocatie te komen en kunt rustig achter uw PC plaats nemen. Bovendien kunt u zelf kiezen wanneer u de cursus gaat doen. Al is dat laat op de avond of in het weekend. De meeste cursussen zijn zo flexibel nog niet. De cursus die u nu gaat volgen bestaat uit vier modules: 1. Het doel van auditen, 2. Het auditproces: planning en uitvoering, 3. Een goede gesprekspartner, 4. De voorwaarden van het auditen. Na iedere module beantwoord je de praktijkvragen. Heb je alle praktijkvragen ingediend, dan worden ze automatisch nagekeken door een leraar. Hiervan ontvang je een terugkoppeling. Neem voor het doorlopen van de cursus rustig de tijd en neem iedere sheet goed in je op. Het is de bedoeling dat je er van leert en het je eigen maakt.

Klik hier om terug te keren naar het hoofdmenu.   Klik hier om terug te keren naar het hoofdmenu.