Huisbezoekregeling Jolanda Mestrom

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Advertisements

HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De werkgroep duurzaamheid wenst u een groene kerst……..
Welke stappen worden gezet tijdens de procedure voor het plaatsen van een nieuwe heup of knie Orthopedisch Centrum Máxima, Máxima Medisch Centrum en Zuidzorg,
1 Hendrix Budgetbegeleiding & Thuisadministratie.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
Computer: hulp, training, advies en webdesign Redenen om de computer de mijden Onbekend angst onbemind.
Oplossingen van Zorg van de Zaak
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
Wij zouden u erg graag de hypotheekrente tarieven van de Rabobank willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Wie beslist wat? 10 9 Wie beslist wat?
GROEIEN IN DE LIEFDE Frank en Gea's powerpoints.
De gemeente zorgt ervoor
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Bediening terminal, pinnen en mobiel betalen - Pieter
Zijn uw patiënten tevreden over uw bereikbaarheid?
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Dit is een geautomatiseerde versie van het salaris herzieningsprogramma. Uw nieuwe salaris zal gebaseerd worden op uw antwoorden. U wordt verzocht de navolgende.
Herhaling + les 3. Huisdieren – vul in - Een………….loeit - Een………….blaft - Een………….kwakt - Een………….miauwt - Een………….knort - Een………….zegt kukelekuu - En.
Word ook burgerhulpverlener Help als BHV’er bij een hartstilstand in uw omgeving.
De Wet maatschappelijke ondersteuning. Waar gaan wij u over informeren Wat is de Wet maatschappelijke ondersteuning? Hoe werkt het wanneer u zich aanmeldt.
Wmo zorg & ondersteuning in 2015.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Bijeenkomst 3. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Huiswerk  Hoe is het huiswerk gegaan?
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Sociaal Plan fase I voor bewoners Siriusstraat 278 t/m 456.
Wereld Alzheimer Dag 2015 Vaart u mee? 21 september 2015 is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag (WAD). Afdeling.
Evangelisch Begeleidingscentrum. …dat doen we bij EBC Zorg Professioneel Gedreven Vanuit Gods opdracht en liefde Mensen helpen.
Op een virtuele marktplaats verkoop je je auto sneller Auto marktplaats ikwilvanmijnautoaf.nl.
Wmo 2015 en Mantelzorg. Hoe ver staat het? Rijk schiet niet op Juli e kamer? Gegevens cliënten pas in augustus naar gemeente Kadernota mei 2014:
Sociale wijkteams Almere. Anne Kristie Hoogbruin Manager Sociale Wijkteams Joost Foget Wijkwerker.
Wmo-team De Wolden en Hoogeveen Contactinformatie
ZORG EN WONEN Welke zorg krijg ik thuis?
Financiering van de zorg
Veilig en doordacht gebruik maken van .
Onze oplossing heeft vele voordelen ten opzichte van borduren!
Help, ik zoek een huis!.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Wilt u t shirts bedrukken, met uw eigen naam of logo?
Doktersassistenten en Praktijkondersteuners Caroline van den Berg
Wilt u t shirts bedrukken, met uw eigen naam of logo?
En woont u in Maarssen of omgeving?
Onze oplossing heeft vele voordelen ten opzichte van borduren!
Welkom Havo 5..
Renovatietraject “De leest next level”
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Deskundigheidsbevordering Intakers
Oost west thuis best Netwerken doe je zo..
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Financieel 2.
Zinvolle daginvulling en deskundigheidsbevordering in verpleeghuizen
Regel nu de beste zorg.
Ook wij als Wijkracht!?.
Collectieve sessie Financieel plaatje.
Waar sta ik eigenlijk voor?
blok 1 les 4: samen praten samen leren
Doe ik het goed?.
Locatie Malburgstaete
[powerpoint openen, openen]
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
Op vrijdag 6 december 2019 gaan wij naar de Kerstmarkt in “DÜsseldorf”
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
Transcript van de presentatie:

Huisbezoekregeling Jolanda Mestrom Wanneer u niet in staat bent om naar het spreekuur te komen op 1 van onze 10 aanmeetlocaties, kan de consulente u ook thuis bezoeken. Huisbezoeken kunt u telefonisch aanvragen via kantoor op nummer 077 374 40 60 (tussen 9.00 en 12.00 uur). Wij zien u liever in de praktijk! Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat toch beter doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak kan de consulente u beter en sneller helpen in de praktijk. Huisbezoeken zijn alleen gratis bij medische noodzaak! Helaas is het organisatorisch niet altijd mogelijk om een huisbezoek af te leggen. Afhankelijk van de medische noodzaak van de aanvraag beslist de consulente of zij u thuis kan bezoeken. Voor niet medisch noodzakelijke redenen zoals vervoers- of oppasproblemen wordt u verzocht zelf een oplossing te zoeken. Wilt u toch gebruik maken van een huisbezoek zonder medische noodzaak dan berekenen we een vaste voorrijvergoeding van € 20,00 per bezoek. Dit in verband met extra reistijd en autokosten. Deze vergoeding dient contant aan de consulente of via de bank te worden voldaan. Woont u in een zorginstelling! Verblijft u in een zorginstelling en is het mogelijk om meerdere cliënten gelijktijdig te bezoeken voor een consult dan wordt er geen voorrijvergoeding in rekening gebracht. Meerlo Met vriendelijke groet, Blerick Jolanda Mestrom www.nabuursj-tek.nl E-mail: info@nabuursj-tek.nl