Beloofd is beloofd.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het evangelie van Matteüs Een evangelie van kracht.
Advertisements

Zondag 26 februari 2012 middagdienst
Godsdienst 1.
1. Intussen was Boaz naar de poort gegaan en had zich daar neergezet.
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Keizer Augustus volkstelling.
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst Ps. 83 : 1, 5, 6 Schriftlezing: Ruth 1 Na de zegen: Ps. 122.
Zingen Ik geloof in God de Vader, de Almachtige,
Romeinen Denken en Dienen. Zie! Hinah! Zie, de dag van Jahweh komt, meedogenloos….
Godsdienst.
Donderdag 8 juli RUTH 4: Dit zijn nu de afstammelingen van Perez: Perez verwekte Hezron. 19. en Hezron verwekte Ram, en Ram.
HeiLiG.
1 ste Kerstdag 25 december 2008 Johannes 1 vers 1-5 Het Woord was in het begin bij God en was God. In het Woord is leven en het leven is het licht voor.
Kerst 25 december 2013 Jesaja 11:1-5 Maar uit de stronk van Isaï schiet een telg op, een scheut van zijn wortels komt tot bloei. De geest van de Heer zal.
Terugblikken en vooruitzien in het licht van Jezus
Het geslachtsregister van de Messias
Beloften. Gods liefde heeft de vorm van een belofte.
Jozef moet met Maria trouwen
Kinderloosheid. binnen het huwelijk bij homofilie doordat je ontgetrouwd bent.
Welkom !.
Q[dl[ toldot Gerard Wijtsma 2 nov.2013
Romeinen Denken en Dienen.
"Jezus de Nazarener".
Kraambezoek bij oma Vanmorgen zijn we op kraambezoek. Het is een gezellige boel. Beschuit met muisjes, kopje thee of koffie. En er is genoeg te kletsen:
De bijbel verhalenboek of levensboek ?
Stel je voor: we hadden het verhaal van Lucas niet …
De geboorteplaats van de Messias
2 13 Daarop zeide Mozes tot God: Maar wanneer ik tot de Israelieten kom en hun zeg: De God uwer vaderen heeft mij tot u gezonden, en zij mij vragen:
3.1 tot 4.13 Doop en verzoeking.
1. Genesis 37Genesis 50 geschiedenis van Jozef: van verkochte slaaf tot onderkoning 2.
Is geloven wel praktisch? Hebreeën 11 geloof je leven geloof je leven.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Reken maar! (1) 17 sept Rotterdam.
8 okt Rotterdam *Adam, 1 *Seth, 129,5 *Enos, 234 *Kenan, 323,5 *Lamech, 870 *Henoch, 619 *Metusalach 683,5 *Mahalalel, 393.
Jezus als de scheut uit stronk van Isaï
De 4 Evangelien.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Geen mens is erop voorbereid 1.God werd mens, (Maria) 2.echt mens, (Jozef) 3.incl. voorgeschiedenis. (profetie) 4.Zijn toekomst (Jezus) 5.is bij de mensen!
Een engel komt bji Zacharias…
1. Zoon van David Matteüs 1 & 2. 4 evangeliën 12. En laat er voor de lasteraars geen hoop zijn, en mogen alle boosdoeners in een oogwenk vergaan en zij.
Les 1 voor 2 april Mattheüs schreef het Evangelie om te introduceren:
Brief aan de Galaten -19- geloof – zonen - Abraham.
10 maart 2016 Hendrik Ido Ambacht Paulus, apostel van de natiën.
Brief aan de Galaten -45- de vrucht van de geest: geloof.
Brief aan de Galaten -21- geloof – zegen- belofte-verbond.
Welkom bij de presentatie van
DE VERBEELDING VAN DE HEMEL Luc Devisscher
Rachab De belofte van trouw Geloof in actie.
GELOOF IN HET OUDE TESTAMENT
Romeinen
Avondmaalsformulier 5 Christus gedenken
Bijzondere geboorten (2)
Bijzondere geboorten (4)
Abraham Isaak Jakob Jakob Juda Peres Zerach Tamar Chesron Aram Amminadab Nachson Salmon Boaz Rachab Obed bij Ruth Isaï David.
Gods Koninkrijk: een Paradijs!
Lucas 1: God stuurde een engel met de naam Gabriël naar de stad Nazaret.
Paulus & de verbonden 15 oktober 2017 Urk.
de brief aan de Romeinen
Jozef: Echt zo gebeurt, persoonlijke tragedie.
Parasha WaJetsee Genesis 28:10-32:2 Hosea 12:12-14:10.
De geboorte van Jezus 17 december 2017 Hendrik Ido Ambacht.
Obed Blij en God heel Dankbaar! 6 aug v. Chr Ruth en Boaz
Bijbelse tijdlijn in vogelvlucht (2)
Agenda aanstaande week 1/2
Het Christendom Circa het jaar 0.
Bijbelse tijdlijn in vogelvlucht (1)
Vier bijzondere vrouwen
Jezus wordt als koning geëerd bij Jeruzalem door zijn leerlingen;
Zandloper van Gods geschiedenis
Transcript van de presentatie:

Beloofd is beloofd

Maar uit de stronk van Isaï schiet een telg op, een scheut van zijn Beloofd is beloofd Ruth Bescherming Rachab Trouw Batseba Vergeving Tamar Nieuw begin Maar uit de stronk van Isaï schiet een telg op, een scheut van zijn wortels komt tot bloei. Jes. 11:1

Beloofd is beloofd Ruth Rachab Batseba Tamar Maria

Tamar - Juda Peres Salmon - Rachab Boaz - Ruth Obed Isai Beloofd is beloofd Tamar - Juda Peres Salmon - Rachab Boaz - Ruth Obed Isai David - Batseba Jozef - Maria Jezus

Beloofd is beloofd

Beloofd is beloofd

Beloofd is beloofd

Ruth Rachab Batseba Tamar Maria Beloofd is beloofd Bescherming Trouw Vergeving Tamar Nieuw begin Maria Messias

Beloofd is beloofd Jezus begon zijn verkondiging toen hij ongeveer dertig jaar was. Hij was, zoals algemeen werd aangenomen, de zoon van Jozef, die de zoon was van Eli, de zoon van Mattat, de zoon van Levi, de zoon van Melchi, de zoon van Jannai, de zoon van Josef, de zoon van Mattatias, de zoon van Amos, de zoon van Naüm, de zoon van Hesli, de zoon van Naggai, de zoon van Maät, de zoon van Mattatias, de zoon van Semeïn, de zoon van Josech, de zoon van Joda, de zoon van Joanan, de zoon van Resa, de zoon van Zerubbabel, de zoon van Sealtiël, de zoon van Neri, de zoon van Melchi, de zoon van Addi, de zoon van Kosam, de zoon van Elmadan, de zoon van Er, de zoon van Jozua, de zoon van Eliëzer, de zoon van Jorim, de zoon van Mattat, de zoon van Levi, de zoon van Simeon, de zoon van Juda, de zoon van Josef, de zoon van Jonan, de zoon van Eljakim, de zoon van Melea, de zoon van Menna, de zoon van Mattatta, de zoon van Natan, de zoon van David, de zoon van Isaï, de zoon van Obed, de zoon van Boaz, de zoon van Selach, de zoon van Nachson, de zoon van Amminadab, de zoon van Admin, de zoon van Arni, de zoon van Chesron, de zoon van Peres, de zoon van Juda, de zoon van Jakob, de zoon van Isaak, de zoon van Abraham, de zoon van Terach, de zoon van Nachor, de zoon van Serug, de zoon van Reü, de zoon van Peleg, de zoon van Eber, de zoon van Selach, de zoon van Kenan, de zoon van Arpachsad, de zoon van Sem, de zoon van Noach, de zoon van Lamech, de zoon van Metuselach, de zoon van Henoch, de zoon van Jered, de zoon van Mahalalel, de zoon van Kenan, de zoon van Enos, de zoon van Set, de zoon van Adam, de zoon van God. Luc. 3:23-38

Het begin van het evangelie van Jezus Christus, Zoon van God. Beloofd is beloofd Het begin van het evangelie van Jezus Christus, Zoon van God. Mar. 1:1 “U bent de Messias, de Zoon van de levende God.” Mat. 16:16

Ruth Rachab Batseba Tamar Maria Beloofd is beloofd David Ballingschap Jezus Abraham

En met uw nageslacht zullen alle volken van de aarde gezegend worden. Beloofd is beloofd Ruth David Rachab Batseba Ballingschap Tamar En met uw nageslacht zullen alle volken van de aarde gezegend worden. Gen. 22:18 Maria Jezus Abraham

Ruth Rachab Batseba Tamar Maria Abraham Beloofd is beloofd David Bescherming David Rachab Trouw Batseba Vergeving Ballingschap Tamar Nieuw begin Maria Jezus Abraham

Beloofd is beloofd