Hypnose.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schrijfmachine Bewerkt door Power Po(i)ntje.
Advertisements

Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Opkomen voor jezelf.
Bijna betrapt!. Drie vrouwen werken op hetzelfde kantoor. Op een dag komen ze erachter dat hun bazin telkens eerder naar huis gaat dan normaal.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Woorden en tijd.....
DE ECHO VAN HET LEVEN..
Fietstochtje Een man en een vrouw besluiten een
Sound on Mary lou.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
Recht tegenover een café staan twee agenten met hun hond
             Een man zit 's avond behoorlijk
Levenslessen vriendschap
Leven na de dood.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
De burgemeester van Bern is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaaken, die „zijn“ stad beheersen. Alles wordt.
Als sterren aan de hemel staan
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
PPS by De ECHO....
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
DE POSTBODE.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Sound on Mary Lou.
Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond.
Marleen loopt met de tijd mee Tekeningen en tekst: Dick de Jong.
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Wat een droom!. Droom jij veel? Wat een droom! Sommige mensen schrijven hun dromen op. Jij ook?
De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
2 DE LEERJAAR VERSIE 2 Woordpakket 18 Luister goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Afspraak. Heb je morgen ook een afspraak met de tandarts?
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
Samenstelling en fotobewerking: privee
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Gedachtegang van een man....
Stomme hond. Zelf Klikken.
Twee domme blondjes komen elkaar tegen.
DE POSTBODE.
DE ECHO VAN HET LEVEN. manuela.
Wat zit er allemaal in je hoofd ?
             Een man zit 's avond behoorlijk
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Mannenuitleg.
Paardenreet Een vrouw komt bij de dokter en klaagt:
69, wat is dat. Vraagt de jongen aan het meisje
Slagvaardige vrouwen.
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Een postbode loopt zijn laatste ronde, want hij gaat met pensioen
D e ro d uif.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Het rode potloodje….
Woordpakket 18 2de leerjaar Versie 1.
Nee Zeggen!.
In een weiland staat een stier met een bord erbij : "Deze stier heeft het afgelopen jaar 100 keer gedekt."
De burgemeester van Bern is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaaken, die „zijn“ stad beheersen. Alles wordt.
Mag het eens gezegd worden???
Nee-zeggen Footer Text 12/30/2018.
“Papa zullen we een hol bouwen? ; vraagt Emma. “Het spijt me lieverd, maar ik heb geen tijd. Ik moet dit vanmiddag af hebben”; zegt papa.
Woorden en tijd.....
Transcript van de presentatie:

Hypnose

Een vrouw komt thuis en vraagt aan haar man, "Weet je nog van al die keren dat ik hoofdpijn had? Al die jaren lang door...? 

Zal ik je eens iets zeggen, ze zijn voorbij. „ "Wat Zal ik je eens iets zeggen, ze zijn voorbij...!„ "Wat?!," vraagt de man verbouwereerd, „geen Hoofdpijn meer?  Hoe dat dan zo opeens?!"

Zegt de vrouw, „Carola gaf me een goeie tip, ze raadde me aan naar die hypnotiseur te gaan, en die zei dat ik voor de spiegel moest gaan staan, en dan vaker achter elkaar tegen mezelf zeggen……..

„De hoofdpijn is verleden tijd" „De hoofdpijn is verleden tijd " „De hoofdpijn is verleden tijd " „De hoofdpijn is verleden tijd "

en, dat heeft werkelijk gefunctioneerd. „De hoofdpijn is verleden tijd en, dat heeft werkelijk gefunctioneerd!   „De hoofdpijn is verleden tijd!!! " Dat is fantastisch, vindt de man.  "Daar ben ik zeer blij om!"

Waarop zij antwoordt:  „Hé, Schat, de laatste jaren was jij ook niet meer echt fantastisch in bed...  Misschien zou jij ook eens naar de hypnotiseur moeten gaan.  Misschien kann hij jouw daar ook mee helpen..?" Waarom ook niet dacht de man, en maakte ook een afspraak.

Na zijn consult, komt hij thuis, rukt zijn kleren van zijn lijf en draagt zijn vrouw de trap op naar de slaapkamer, legt haar op bed en fluistert:  „Even geduld, ik ben zo terug" en vliegt de kamedr uit richting de badkamer.  

. Na een paar minuten komt hij terug en heeft samen met zijn vrouw de mooiste, heftigste seks, als nooit te voren

Waarom zij zegt, "Wauw, dat was fantastisch Waarom zij zegt, "Wauw, dat was fantastisch!" De zegt, "Blijf nog even liggen.  Ik ben zo weer terug.“ En hij gaat weer regelrecht naar de badkamer.  

Na een paar minuten komt hij terug en heeft samen met zijn vrouw nog betere en heftigere seks.   Hij draait zich om en stapt wederom naar de badkamer!

Weer zegt hij over een paar minuten terug te zijn Weer zegt hij over een paar minuten terug te zijn. Echter zijn vrouw volgt hem stiekem en gluurt naar binnen, want zij wil weten wat haar man daar gaat doen…. En ze hoort en ziet haar man tegen zijn spiegelbeeld zeggen…..

‚Ze is niet mijn vrouw. " ,Ze is niet mijn vrouw ‚Ze is niet mijn vrouw!" ,Ze is niet mijn vrouw!" ,Ze is niet mijn vrouw!" ,Ze is niet mijn vrouw!"

Zijn uitvaart is aanstaande zaterdag.