De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De ultieme oplossing met zijn vrouw een Amerikaanse journalist Ongeveer twee jaar geleden ging een cruise maken Tijdens het diner viel hun een oude dame.
Advertisements

Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De zeven wereldwonderen Ciriwi.drdt Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
De zeven wereldwonderen
De zeven wereldwonderen Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd.
Kikker en het vogeltje Max Velthuijs.
…..overrompeld door verdriet
De Verstekeling.
Bewerkt door Jordy, Amélie & Ineke
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Dagboek van een vrouw.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Moppenkruimels Op het Postkantoor wil een man een telegram opgeven.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Een liefdesgeschiedenis
Jezus roept de leerlingen
De Verstekeling.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
De Zeven Wereldwonderen Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de ‘Zeven Wereldwonderen’ van onze tijd.
DE SPIEGEL.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
De zeven wereldwonderen. Men vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd. Er.
The World’s Most Inclusive Luxury Experience Ultraluxe cruise ervaring 3 ultraluxe, elegante mid-sized schepen Wereldwijde vaarroutes met uitzonderlijke.
Behandeling scabiës Met dank aan Ingrid van de Toorn en Gerda van de Berg; verpleegkundigen GGD Regio Utrecht 1.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Welkom en Afkondigingen > ♪139:1,2 ♪139:4,5 ✝ JONA 1 ♪654 : 1,2 ✡Verkondiging ♪531:1,3 ♪654:4,5 ✡ Viering H.A. ♬OPW:249 ♪474:1,2,3.
22 september 2016 Bodegraven. Johannes 6 1 Daarna vertrok Jezus naar de overzijde van de zee van Tiberias in Galilea. lett. na deze dingen  na zijn verblijf.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien.
De omgekeerde quiz.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Schattebout. Schattebout Er is meer tussen hemel en aarde! Ècht wel! Eindeloos bewustzijn bij God. Zo heet dit schilderij. Dat is net zoiets als eeuwig.
Ik heb weleens…. Door:.
Johannes 20 : Maria stond te huilen bij het graf van Jezus.
22 – Ik, een zegen voor anderen?
1 – Jouw vragen.
Blok II Bidden In de lessen 7 t/m 13 ontdek je hoe jij verbinding kunt maken met God door te bidden.
Johannes 21: 1-17 Nadat Jezus was opgestaan hebben de leerlingen Jezus nog een paar keer gezien. Een keer ging zo. Er waren zeven leerlingen bij elkaar.
Handelingen 1: Toen Jezus naar de hemel ging, zei hij tegen zijn leerlingen: ‘Jullie moeten in Jeruzalem blijven. Blijf daar wachten. God zal jullie.
Een klein gebaar.
S e n i o r d a t i n g samenstelling : RD.
Of hoe Stella Artois werd overgenomen door de Amerikanen
Slaven op de plantages.
De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging
Scabiës behandeling met tabletten behandeling
Scabiës behandeling met zalfbehandelingabiës behandeling
Heb je je boot verlaten?.
Of hoe Stella Artois werd overgenomen door de Amerikanen
Atari ! Amai ! Ik ben dood. Ik gooi deze steen in, dat kost je zo een
Of hoe Stella Artois werd overgenomen door de Amerikanen
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging
Of hoe Stella Artois werd overgenomen door de Amerikanen
Transcript van de presentatie:

De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging een Amerikaanse journalist met zijn vrouw een cruise maken Tijdens het diner viel hun een oude dame op die alleen aan een tafeltje zat.

Het viel hun op dat de hele crew haar scheen te kennen en nogal familiair met haar omging; hij vroeg de purser wie deze vrouw was en verwachtte eigenlijk dat zij de eigenares van de scheepslijn was maar het enige dat hij wist was dat de dame de laatste vier cruise reizen aan boord was geweest, heen en terug.

"Het is goedkoper dan een verpleegtehuis". Toen ze de eetzaal verlieten kruisten zich toevallig hun blikken en hij besloot een praatje met haar te maken. ze praatten wat en toen zei hij: "Ik hoor dat u de laatste vier cruises heeft meegemaakt op dit schip?" "Ja, dat is waar."  antwoordde ze Hij vroeg haar waarom ze voortdurend op het schip bleef en ze antwoordde zonder aarzelen: "Het is goedkoper dan een verpleegtehuis".

Na een eenvoudige berekening wist hij dat ze gelijk had Als hij oud en zwak is   dan gaat hij ook voor de rest van zijn leven op een cruiseschip zitten. De gemiddelde kosten voor een verpleeghuis per dag in de USA zijn € 200.- Nadat hij informatie had ingewonnen bleek het dat hij een senioren korting kreeg en ook nog eens 'lang verblijf' korting. Dat bracht de dagprijs op € 135.-

Dan blijft er € 65.- over voor fooien. Bovendien krijg je dan; 1.Van die fantastische luxe maaltijden kan je zoveel eten als je wil in het restaurant en als je niet kunt lopen krijg je roomservice. je kan er iedere dag ontbijt op bed krijgen

2. Het schip heeft drie zwembaden, een sportruimte, gratis wasmachines en drogers gratis tandpasta en scheermesjes, zeep en shampoo. 3.Ze behandelen je als een klant, niet als een patiënt

4.Je leert elke week of twee weken nieuwe mensen kennen! Zeker bij het zwembad is dat interressant 5.TV kapot? Nieuwe lamp indraaien? Nieuwe matras nodig? Geen probleem,ze worden vervangen en je krijgt bovendien excuses voor het ongemak 6.Iedere dag schone lakens en handdoeken. je heup breekt 7.Als je in een verpleeghuis zit je in het ziekenfonds

Als je op de Princess een heup breekt dan wordt je meteen naar de luxe suite gebracht, waar je de rest van je leven mag blijven. 8.Er is altijd een arts aan boord. 9.Maar nu komt het beste: Wil je Zuid Amerika zien?  of het Panama Kanaal, Tahiti, Australië, New Zeeland of Azië? De heeft een schip klaar om er naar toe te varen

X maar boek een Cruise!!!!!!! Dus: P.S. En wat ook belangrijk is: Zoek niet naar een verpleeghuis, X maar boek een Cruise!!!!!!! P.S. En wat ook belangrijk is: als je sterft dan gooien ze je gratis overboord.