Bierproeverij 20 januari 2016

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De TWV heeft weer wat! Uitnodiging B i e r p r o e v e n.
Advertisements

Indonesisch eten.
Internationale marketing Twiggy Van Elven Bronnen: Wereldwijs (september 2010) Websites: Wikipedia, Duvel Moortgat, F.I.T.,….
BEER the healthy fuel That keeps men going….
Zelf een Bierrecept leren Samenstellen en Verbeteren
Witbier Witbier: drie stellingen Geschiedenis Karakteristieken
Whisky The basics 29 mei 2009.
Horeca en ecologische foodprint
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
De actieve voedingsdriehoek
Blind proeven van rode druivenrassen
MOUSSERENDE WIJN Stijn Galle.
5. Brood nodig Recept / gisting
België Door Igor en Brett Hallo ik ben igor en ik ben brett
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
Marc Vlaeminck Van druif tot wijn Marc Vlaeminck Copyright 2003.
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Nosing & Tasting 10 februari Programma - mededelingen / vragen - nosing & tasting.
Periode 4.2 H14 Biotechnologie.
huis haas hees hijs zij bij hij haas haar haan haak pet net het het
Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver  ( )
CHOCOLADE Door Mare van de Bilt.
Hop geeft bier bitterheid, aroma en flavour
40 liter water WATERVOETAFDRUK 1 sneetje Brood
Wijn Het proces.
Portugese dranken.
1.Mouten 2.Brouwen 3.Kelderprocessen
SINGLE MALT WHISKY Zo maak je single malt whisky door MWC Odd Fellows.
Afwegen van de ingrediënten;
Maischen.
Op de boerderij.
Charlie’s Eetcafé Bastien Wusten.
Zaterdag 27 september 2014.
Hop geeft bier bitterheid, aroma en flavour
Bierbrouwerij Heineken Amsterdam Door: Rob Maat
Nosing & Tasting “Ierse whiskey” 11 Oktober 2015.
Grondstoffen voor de bierbereiding
 Tom Arijs Samuel Debeuf Harm Baeke Esther Devos Ruben Blommaert Vanessa Vanneste.
Welkom Bij de spreekbeurt van.
Bierproefclub “De Witte Kragen” Proeverij van 11 februari 2015.
Smaak.
Van harte welkom op de 18 de officiële avond ! Beter bier in je bast dan linnen in de kast want dat kun je vouwen en plooien en bier kun je zo in je donder.
WELKOM Van harte welkom op deze informatieavond van het Elburger Bier Genootschap.
Meten aan Bier Mout Gewicht Water Volume Maisch Temperatuur Zuurgraad
WASSERREICH UND HOPFENARM. IST EIN BIER, DASS GOTT ERBARM.
Uitgekookt Hertog Jan. Programma Ontvangst + koffie Voorwoord voorzitter Presentatie door vertegenwoordiger Marco Otte van Hertog Jan Geschiedenis brouwerij.
WELKOM Van harte welkom op de veertiende officiële bijeenkomst van het Elburger Bier Genootschap.
Brouwerij de Praght Gepresenteerd door : Aart Vos Rosalie Vos Aad van ‘t Hof.
Bierproefclub “De Witte Kragen” Proeverij van 7 april 2016.
E.B.G bijeenkomst woordje voorzitter aanvang avond Presentatie brouwerij “het witte paard” Proeverij Pauze Proeverij rondvraag Einde avond.
Een bierreis door Noord Frankrijk
Lichte Bieren. Lichte bieren Alcoholpercentage 2-4 % Geen “Light-bieren” Vaak de lichtste bieren van een bepaald type.
BOKBIER of BOCKBIER Ontstaan Historie Bokbier in Nederland.
Valtelina-2, maandag 26 Oktober wijngebieden.
Trappisten en hun bieren. De buitenlandse trappisten
VAN GERST TOT BIER AARSCHOTSE TRIPEL.
Bokbieren 8 bokbieren 3 Belgische
Bezorgbox Chicken King
Sinterklaasraadseltjes
Wijn maken Druiven ! Ander fruit ! Wat wil ik maken ? Droog Medium Zoet.
Klaasdekkerstraat Beveren
Wijnmaken voor beginners
Brouwerij ALVINNE.
Bier Verenigt, gedeelde passie
Varkensvoeding.
Brouwerij Brunn.
Het eten.
EU-Japan Economic Partnership Agreement: impact voor de voedingssector
1 Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over?
Transcript van de presentatie:

Bierproeverij 20 januari 2016

Bierproeverij 20 januari 2016 Bas van Tetering Ferry Jongenelen Bierproeverij 20 januari 2016

Bierproeverij 20 januari 2016 Beginselen van bier proeven - Zicht - Geur - Smaak - Niet uitspugen Bierproeverij 20 januari 2016

Bierproeverij 20 januari 2016 Beginselen van bier brouwen - Schoten - Maischen - Koken - Gisten - Bottelen - Mout - Water - Hop - Gist - Suiker Bierproeverij 20 januari 2016

Bierproeverij 20 januari 2016 Beginselen van bier brouwen Bierproeverij 20 januari 2016

Bierproeverij 20 januari 2016 - Oude geuze - 7% alcohol Oude Geuze Boon Brouwerij Boon Lembeek - Appelzuur - Champagne - Toetsen van gember Bierproeverij 20 januari 2016 Salade | Hollandse garnalen | Yuzuvinaigrette

Bierproeverij 20 januari 2016 - Indian Pale Ale - 6% alcohol Belle Fleur De Dochter van de Korenaar - Verse hop - Citrus - Dorstlesser Bierproeverij 20 januari 2016 Indiase Kip Curry | Saffraanrijst

Bierproeverij 20 januari 2016 - Bruine Ale / Dubbel - 7% alcohol Bertinchamps Brune Brasserie Bertinchamps - Koffie / mokka - Kruidig - Moutbitter Bierproeverij 20 januari 2016 Stoofvlees| Vlaamse frieten

Bierproeverij 20 januari 2016 Troubadour Imperial Stout The musketeers - Rus. imperial stout - 9% alcohol - Koffie / toffee - Toffee - Geroosterde geur Bierproeverij 20 januari 2016 Panna Cotta | Chocolade-ijs

Bierproeverij 20 januari 2016 Goudenband Liefmans Oudenaarde - Vlaams oud bruin - 8% alcohol - Fruitig / kersen - Rozijnen - Houttoetsen Bierproeverij 20 januari 2016 Kaasplank je