Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Advertisements

Omgaan met je broer(s)/zus(sen)
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De verkondiging als sleutel van de hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. G. J. Capellen.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. van den Heuvel.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De gekruisigde Heere Jezus als de Hemelse Opticien.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Hakvoort uit Middelburg.
Thema voor vanavond: Je ouders
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.W.J. van der Toorn.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Babylon = Titanic.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Een enclave van de eeuwigheid.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. P.J. Trimp Thema : Leven onder een open hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het ABCD van het vluchtelingen-probleem:
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Br. P. v.d. Dikkenberg Jacob op de grens. Gods belofte geeft uitzicht.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe rijk ben jij? / Hoe ben jij rijk?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe ga je om met mensen die het voor het zeggen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate “Blij, in plaats van bang!”
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Th. van Olst.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hij is de hoogste HEER!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Zuiverheid in huwelijk en seksualiteit.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Uniek geboortebericht.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp Thema: Ben jij een Maria of een Martha?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Keep calm and trust God.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Niet stelen!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. G. Schenau Thema: Maak mij levend.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Leugen of waarheid.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema: Voorbede voor Sodom.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Eén met de criminelen.
Welkom in deze kerkdienst Biddag voor gewas en arbeid (en school )
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ongelooflijk, maar waar.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Door wie laat jij je beoordelen ?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: Zonder de Geest lukt het niet…
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G. Boogaard uit Rotterdam Thema: “Wie is God?”
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Groei door dóén.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ontspanningswoord in een verbanningsoord.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: De eerste liefde.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. G. Schenau Wakker worden!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: de ademhaling van het geloof.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. B. de Graaf Thema: Wees als christenen niet hoogmoedig, maar vrees.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Transcript van de presentatie:

Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan

Informatie voor onze gasten De Bijbellezing is uit de vertaling van Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche tot en met 5 jaar oud.

Liturgie zondag 22 mei Mededelingen JdH 132: 1, 2, 3, 5 * Stil gebed * Votum en groet Ps. 116: 1, 11 Wetslezing Ps. 25: 5 NB Gebed Schriftlezing: Galaten 5 Ps. 133: 1, 2, 3 Preek Ps. 1: 2 Collecte Dankgebed * Ps. 92: 8 NB * Zegen * Staande

Mededelingen

JdH 132: 1, 2, 3, 5

JdH 132: 1 Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer; laat ook van die milde regen dropp’len vallen op mij neer. Ook op mij, ook op mij, dropp’len vallen ook op mij.

JdH 132: 2 Ga mij niet voorbij, o Vader, zie hoe mij mijn zonde smart. Trek mij met uw koorden nader, stort uw liefd’ ook in mijn hart. Ook in mij, ook in mij, stort w liefde ook in mij.

JdH 132: 3 Heil’ge Geest, wil niet voorbij gaan: Gij geeft blinden d’ ogen weer! Wil, o wil nu bij mij stilstaan. Werk in mij met kracht, o Heer! Ook in mij, ook in mij, werk ook door uw kracht in mij!

JdH 132: 5 Liefde Gods, zo rein, zo krachtig, bloed van Jezus, rijk en vrij, Gods genade, sterk en machtig, o, verheerlijk U in mij. Ook in mij, ook in mij, o, verheerlijk U in mij.

Stil gebed Votum en groet * Staande

Ps. 116: 1, 11

Ps. 116: 1 God heb ik lief; want die getrouwe HEER Hoort mijne stem, mijn smekingen, mijn klagen; Hij neigt Zijn oor, 'k roep tot Hem, al mijn dagen; Hij schenkt mij hulp, Hij redt mij keer op keer.

Ps. 116: 11 Ik zal met vreugd in 't huis des HEEREN gaan, Om daar met lof Uw groten naam te danken. Jeruzalem, gij hoort die blijde klanken: Elk heff' met mij den lof des HEEREN aan!

Wetslezing

Ps. 25: 5 NB

Louter goedheid zijn Gods wegen en zijn paden zijn vertrouwd voor wie, tot zijn heil genegen, zijn geboden onderhoudt. Wil mij, uwen naam ter eer, al wat ik misdeed vergeven. Ik heb tegen U, o Heer, zwaar en menigmaal misdreven.

Gebed

Schriftlezing: Galaten 5

Ps. 133: 1, 2, 3

Ps. 133: 1 Ai ziet, hoe goed, hoe lief'lijk is 't, dat zonen Van ’t zelfde huis, als broeders, samenwonen, Daar 't liefdevuur niet wordt verdoofd; 't Is als de zalf op 's Hogepriesters hoofd, De zalf, waarmee hij is aan God gewijd, Die door haar reuk het hart verblijdt.

Ps. 133: 2 Die liefdegeur moet elk tot liefde nopen, Als d' olie, die, van Arons hoofd gedropen, Zijn baard en klederzoom doortrekt; Z' is als de dauw, die Hermons kruin bedekt, Die Sions top met vruchtbaar vocht besproeit, En op zijn bergen nedervloeit.

Ps. 133: 3 Waar liefde woont, gebiedt de HEER den zegen, Daar woont Hij zelf, daar wordt Zijn heil verkregen, En 't leven tot in eeuwigheid.

Preek

Schriftlezing: Galaten 5 Tekst: Galaten 5: 22 Zingen na de preek Ps. 1: 2

Want hij zal zijn gelijk een frisse boom, In vetten grond geplant bij enen stroom, Die op zijn tijd met vruchten is beladen, En sierlijk pronkt met onverwelkte bladen. Hij groeit zelfs op in ramp en tegenspoed. Het gaat hem wel, 't gelukt hem wat hij doet.

Collecte Deze collecte is bestemd voor: 1. Kerk 2. Kerkelijke kassen Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud

Dankgebed

Ps. 92: 8 NB * Staande

Ps. 92: 8 NB Zij zullen vruchten dragen voor 's Heren heiligdom tot in hun ouderdom, tot in hun grijze dagen. Welsprekend is hun leven; God is hun heil, hun rots! Ik loof de daden Gods, zijn recht is hoog verheven. * Staande

Zegen * Staande

U bent vanmiddag weer van harte welkom !!