Windenergie Hoe denken 700 mensen in Haarlemmermeer over deze vorm van duurzame energie? Ons onderzoek Manon Gabel, Loes Vonk, Meike Meirmans & Eline Visser.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
START DIA.
Advertisements

Warme Truiendag quiz 2013.
Aan het Noordzeestrand.
7.4:energie voor een duurzame toekomst
De bouw van een nieuwe kerncentrale is een goed idee.
Duurzaam Drimmelen Duurzaam Betaalbaar Lokaal Lokaal samenwerken aan een duurzame toekomst Inspiratie-avond Made Welkom op BS De Lage Weide 20 juni 2012.
HOLLANDSE MAATJES.
Door: Tim Ties Deniz Jerom Sten
Hoezó ... vrouwen zijn slimmer dan mannen !??
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
Toptaken in Tilburg Erik de Ridder van naar 190 pagina’s in drie simpele stappen best wel moeilijke.
Kabeljauw op de kust O.142 aan het winden tijdens spanvisserij.
WIE ZIJN WIJ & WAT KOMEN WIJ DOEN WIEAGENDA Gerard Meijssen Hoe de molens er zijn gekomen Waarom er nog maar 2 zijn Antoine Maartens Hoeveel brengen ze.
Gemaakt door Noah en Siddhart
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
Gelukkig zijn is ....
‘t Is maar een gedach….
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
Godsdienst 1 1.
Hoe elektriciteit opwekken?
Wat is goede informatie?
Zingen Vers 1 Met Mozes zijn wij meegegaan, omdat de Heer ons riep.
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
Hoofdstuk 6. Een duurzame aarde..
Door: Roos, Fadouma, Dylan en Romeo
Een man wandelde op het strand
39 Verhoudingen vergelijken – Voorbeelden (1)
Pasen 4 april 2010 Exodus 14: : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken.
Diaconaal Op het lijf geschreven: visioenen, profeteren? Op het lijf geschreven: visioenen, profeteren? Als gemeente allemaal in beweging! Als gemeente.
Werk & energie Kamoe & xQuiniboy Made in Rotterdam
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Wat heerlijk om een schat te vinden!
JUNIOR Mijn vriend.
MILIEU- VERVUILING! Veel luister- en kijkplezier.
Ontwikkeling van Windenergie in Nederland Michiel Dorresteijn.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Van den Pol Elektrotechniek Wim van den Pol
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Duurzame energie.
Zingen Vers 1 Heer Jezus duizend vragen, te veel op mee te dragen:
I Tjing.
Een pastoor kweekt kanaries in zijn parochie. Op een avond is zijn beste kanariepiet verdwenen. NolK.
Moderne zorg. Successen tot nu toe… Meer kennis pathophysiologie Meer mogelijkheden therapie Dat betekent dat meer kinderen: Langer leven Opgroeien.
Duurzaam Den Helder De gemeente Den Helder en duurzame energie 3
Algemene vragen. Algemene vragen Hoe heet de zee die aan België grenst?
Jong en oud.
De herfst is begonnen.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
DE MAN......
De juiste oplossing voor een schoon milieu.  Energie opwekken uit  Zonlicht  Waterkracht  Wind  Biomassa.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
WonenBreburg Energie Januari I.Achtergrond & het telt! Panel II.Profiel panelleden III.Resultaten onderzoek Inhoud rapport 2.
Helder Bedrijfsadvies Marja Dedden. Waarvoor Quickscan van uw bedrijf Ondersteuning bij het optimaliseren van de organisatie Hoe zet ik mijn bedrijf beter.
Milieu Silke, Amber, Jules, Geertje. Klimaatverandering. Altijd warmere en koudere periodes geweest Waarom nu dus druk maken? Andere situatie, mensen.
Duurzame energie. Wat is energie? Je hebt energie nodig om te kunnen bewegen of te denken Wij halen energie uit ons eten en drinken Om licht, geluid of.
De mens en zijn milieu ZW4 Hoofdstuk 4. §1 De mens en het milieu Milieu: de omgeving waarin een organisme leeft Mens en milieu: de mens en zijn omgeving.
Smart Energy.
De toekomst van het milieu
DUURZAME ENERGIE THEMARAAD DUURZAME ENERGIE.
Herhaling en vragen par. 2.1
Energievisie Regio FoodValley
De juiste oplossing voor een schoon milieu
De toekomst van het milieu
De juiste oplossing voor een schoon milieu
Waterschap Rijn en IJssel Energieneutraal in 2025 Windenergie Duiven
Transcript van de presentatie:

Windenergie Hoe denken 700 mensen in Haarlemmermeer over deze vorm van duurzame energie? Ons onderzoek Manon Gabel, Loes Vonk, Meike Meirmans & Eline Visser

Algemene windkennis Kennisquiz (10 moeilijke vragen) Gemiddelde4, goed7 2 goed48 3 goed89 4 goed139 5 goed157 6 goed122 7 goed84 8 goed32 9 goed12 10 goed3

Hoe denkt men er over?

Wie deden er mee? LeeftijdAantal 1. Onder de Tussen 25 en Boven de GeslachtAantal Man334 Vrouw

Man vs vrouw VraagManVrouw Ik wil wel meer betalen voor windenergie 3,443,31 De gemeente moet een voorbeeld zijn bij windenergie 3,883,98 De maatschappij moet meer duurzame energie gebruiken 3,963,94 Voor de toekomst moet men nu overstappen op windenergie 3,423,61 Ik wil best mijn eigen energie duurzaam willen opwekken 3,463,49 Windmolens moeten voor overlast ver van woningen staan 4,054,02 10 jaar geleden was ik negatiever overwindenergie 2,542,55 Liever duurdere windmolens op zee dan goedkopere op het land 3,313,25 Windenergie is geen goed alternatief voor kolenenergie 2,572,29 Kernenergie is beter dan wind- en zonne-energie 2,262,23

Jong vs oud Vraag< < Ik wil wel meer betalen voor windenergie 3,293,273,44 De gemeente moet een voorbeeld zijn bij windenergie 3,903,913,99 De maatschappij moet meer duurzame energie gebruiken 3,873,973,98 Voor de toekomst moet men nu overstappen op windenergie 3,553,503,51 Ik wil best mijn eigen energie duurzaam willen opwekken 3,293,533,55 Windmolens moeten door overlast ver van woningen staan 3,924,024,14 10 jaar geleden was ik negatiever overwindenergie 2,552,472,67 Liever duurdere windmolens op zee dan goedkopere op het land 3,093,283,42 Windenergie is geen goed alternatief voor kolenenergie 2,402,322,60 Kernenergie is beter dan wind- en zonne-energie 2,142,232,34

Bedankt!