Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De zin en onzin van escrow
Advertisements

De bezoeker maakt een keuze tussen de verschillende monsters en locaties door op een monster te klikken.
CIMSOLUTIONS B.V. CIMSOLUTIONS Automation for Industry & Business SIG Embedded “Proces Ellende” André Vink CDP real-time embedded 28 september 2005.
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
CMIITL01 Casus 9 Léon de Groot INF1V. Snelweg B.V. (1)  SNELWEG B.V. is een groot internationaal transportbedrijf met diverse kantoren in binnen-
Hoe ontstond dit initiatief ?
Business mapping Business model canvas.
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands Cloud Computing.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Oerproducent (bijv. de veehouder)
Niet om een ‘koopje’ maar om een toestel te kopen dat ook gebruikt gaat worden Han van Reekum.
MOBILE MARKETING. Definitie  “Alle activiteiten die men onderneemt om via mobiele toestellen met klanten te communiceren met als doel de verkoop van.
Hoe moet je het vooral NIET doen?
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
PRISM FY11 Hans van der Meer Microsoft Nederland
Kent u ze ook? Die eigenlijk passé vinden ? Via de PC? Houd toch op! Die zich niet kunnen wegrukken van hun mobiel..... De generatie.
Alex Bausch Evert Jan Westera Dinsdag, 22 april Microsoft event VeiligMobiel werken.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
H10: Prijsmanagement.
Management Advies Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden.
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
Randstad Werkmonitor state of mind arbeidsmarkt (werknemer perspectief) juli – augustus 2007 B
Web Apps de online plek om samen te werken Gebruik Office overal Beste gebruikerservaring Werk beter samen Breng ideeën tot leven.
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Intranet Lieven Gils. Inhoud Wat is intranet? Voor wie is intranet? Het invoeren van intranet. Wat zijn de systeemvereisten? Wat is de kostprijs? Voordelen?Nadelen?
Office 365 voor zelfstandigen en kleine bedrijven.
Van JBF via Degelijkheid naar Pro-actief Beheer
The art of game design Hoofdstuk 20 en 21.

Windows Applicaties Bouwen met Visual Studio.NET Sijmen Koffeman Development Consultant Microsoft.
Ster van Succes.
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
The Creative ones 3 concept ideeën David Kimpel Laura Prins
Seminarie Software Open Bestandsformaten Open Versus Gesloten Software.
Coach’s Eye: sometimes all it takes is looking at a specific moment to improve your performance.
Sales Tips.
De ICT-wereld als inspiratie voor innovatie in het onderwijs Eelco Dijkstra Betapartners Amsterdam 12 maart 2015.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
Fiets techniek.
H9 Sturen. Bewaking scope Door scope verandering is er kans dat er meer geleverd wordt dan afgesproken Meer leveren betekent meer kosten Meer leveren.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
Apps Homcom ledenvergadering Wikipedia Een mobiele applicatie of kortweg app (uitspraak: [ɛp]) is een software-applicatie die ontworpen is.
BEHAVIORAL TARGETING PROJECTGROEP 7. INHOUDSOPGAVE. - Definitie behavioral targeting - Analyse behavioral targeting & aangrenzende onderwerpen - Advies.
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
Ondernemerschap Ondernemen moet je doen. Nieuwe lesopzet  1 e uur bezig met de reader  2 e uur bezig met een andere opdracht  Iedereen heeft werkboek.
Een enkele werkplek voor al je apps Vanaf elk device met een browser.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Het verschil tussen Magento en WooCommerce.  De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce.
Proloog… © , Yenlo B.V., Hazerswoude-Rijndijk, Nederland - Alle rechten voorbehouden Al jaren wordt er gesproken over jQuery mobile en mobiele.
ARRIVA.NL Pilot Touch&Travel Arriva Nederland Bas van Weele | 26 september 2014.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
MEER RESULTAAT MET MOBIEL WEB-MARKETING Your Logo Here 2016.
Top kwaliteit Websites die wij maken Welkom bij Nexxite Internet.
MAAK HET ONDERNEMERS MAKKELIJK! MET EEN REGELHULP IN 7 STAPPEN.
WirelessCity Ontdek de mogelijkheden van HP Wireless
De Digitale Revolutie ASCC leden in discussie…
‘Business at the speed of change’
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Opleiding vacaturemarkt 28 en 29 januari 2010
Welkom havo 3..
Yahoo heeft momenteel 281 miljoen service gebruikers die genoeg is om een verklaring voor een bedrijf te maken? Ze zijn wereldwijd een van de grootste.
The Hybrid Workspace Commercial Value Proposition
Welkom VWO 5..
8 TIPS & TRICKS VERBETEREN IMPLEMENTATIE TZB
Introductiebijeenkomst ONS Platform
Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen
Workshop Agile Performance Testing with mBrace Agile
Transcript van de presentatie:

Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps

 Volgens een onderzoek wordt mobiliteit een van de hoogste prioriteiten voor CIOs in  De introductie van mobile computing in de bedrijfswereld verhoogt de productiviteit in sleutelgebieden.  Het heeft echter ook een aantal tekortkomingen laten zien in veiligheid, communicatie, strategie en IT.

Hier is een aantal valkuilen die zorgen voor geldverspilling tijdens het ontwikkelen van bedrijfsapps

Onverwachte rekeningen  Het beheren van rekeningen voor tienduizinden mobiele apps is complex.  De kans is aanzienlijk dat iemand een fout begaat in een dergelijk grote groep.  Zo’n fout in kostenbeheer gebeurt dan ook vrij vaak.  Volgens een onderzoek krijgt 1 op de 50 bedrijven iedere maand te maken met een rekening van dollar aan roaming.  Erger nog, uit het onderzoek bleek ook dat werknemers die internationaal reisden, vier keer zo duur waren dan degenen die dat niet deden.  Dit omdat zij normaliter vergeten om de duurdere features uit te zetten, zodra ze weer zijn terug gekeerd.

Fout geconfigureerde apps van derden  90% van de bedrijven gebruikt apps van derden als onderdeel van hun eigen mobiele strategie, wat goed is vanuit het perspectief van bewaking.  Het is echter ook de oorzaak van een aantal van de grootste veiligheidsrisico’s binnen het bedrijf.  75% van de inbreuken op de veiligheid wordt veroorzaakt door apps van derden die verkeerd worden geconfigureerd, in plaats van door ingewikkelde technische aanvallen op mobiele apparaten.

Smaller is niet hetzelfde als mobiel  In de haast om mobiel te gaan, verruilden veel bedrijven snel hun desktop of web applicatie voor een mobiele app met het idee dat zij een grote dienst bewezen aan hun gebruikers.  Echter, een bestaande app in een mobiele app proppen is niet hetzelfde als er een individueel bouwen voor mobiel gebruik.  Een desktop versie van een website of app aanpassen aan een kleiner scherm, maakt alleen maar dat de app druk lijkt en zorgt niet voor een betere ervaring voor gebruikers.  En de ervaring van gebruikers blijft de hoogste prioriteit, zelf voor bedrijven.

Het kiezen van de verkeerde solution  Het ontwikkelen van een onbegrijpelijke app of een app die niet aan de wensen van gebruikers voldoet, is een complete verspilling van geld.  Onbegrip over wat het bedrijf nodig heeft als solution, de bouw of een buying solution gebaseerd op giswerk zou er alleen voor zorgen dat het bedrijf erachter verlies lijdt.

 Oppassen voor de hiervoor genoemde valkuilen zal helpen om geldverspilling in mobiele apps te vermijden, wanneer men bezig is met het creëren van bedrijfsmobiliteit.  Daarnaast zal het helpen om een mobiele strategie te ontwikkelen. Tenslotte zorgt het voor betere gebruikservaring, wat resulteert in hogere omzet. Oorspronkelijk Gepost op :

Wilt u meer weten? Freelance Mobiele Applicatie Ontwikkeling Window Mobile Development Freelance PhoneGap Applicaties