Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Algemene Weetjes Over Tekst verklaren en het CSE.
Advertisements

Sudoku puzzels: hoe los je ze op en hoe maak je ze?
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Hoofdpagina uitnodigen leden mijn pagina video’s berichten Daarna klik je bij Vormgeving op appearance page op de volgende pagina kies je eerst een template.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
De Altijd meteen aan de slag
onze nieuwe website.
Installatie instructie
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Een digitaal verhaal maken
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Les 4 cursus WordPress. Wat gaan we doen (1) 1. Importeren via Word problemen 2. Alle pagina’s en berichten verwijderen, incl prullenbak leegmaken 3.
Video Verwerking Movie Maker
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
© STOP startschermvolgendevorigeSluiten 1. Aanmaak van Space6. Titel bewerken 2. Webadres kiezen7. Weblogtekst toevoegen 3.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
om deze presentatie uit te voeren
Didactische mogelijkheden met Google Documents FORMULIEREN
1.Ga naar 2.Kijk rustig rond. 3.Laat een foto van je trekken. 4.Ga naar
HOE GA JE TE WERK? EEN MARKETINGCAMPAGNE INPLANNEN.
‘Storybirds’ maken.
Selecteer de tabel waar het om gaat en ga naar data – draaitabel- en grafiekrapport.
Wegwijs in Belfirst.
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Uitleg: Je pp moet uit minimaal 12 dia’s bestaan.
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Business Source Premier (BSP) Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Subsidie individueel vervoer:
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Flip de Proef Hoofdstuk 4 maar dan anders…. Wat is dat? Hoofdstuk 4 gaat over handig tellen. Dat gaan we proberen 's op een andere manier te doen. Ik.
POVO-bijeenkomst 6 januari 2016 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
B1 GOOGLE FORMS Lieven Vananderoye. Google Forms: Doelstellingen 1.Je kan een nieuw formulier aanmaken. 2.Je kan een verschillende vragen opstellen,
ARNHEM NAAM DATUM TITEL Voeg afbeelding in, klik rechts en kies Naar achtergrond, pas dan de tekst aan.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Training: Inloggen en Zoeken
Zoeken op internet
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Communicatie digitaal studiemateriaal
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Training: Inloggen en Zoeken
<naam van werkgroep>
SharePoint Versiebeheer
Training: Inloggen en Zoeken
Subsidie individueel vervoer:
Google webmaster account
Uitleg bij de vragenlijst ZIEN. Leerling 5-8 Leer- en leefklimaat ZIEN
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
INSCHRIJVEN VOOR EEN TORNOOI
Digitale mogelijkheden voor het meten van klanttevredenheid
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst ingevuld wordt. De antwoorden worden automatisch verwerkt door Google Docs.

Een enquête maken met Google Docs Ga naar en log in met je Google account.

Als je ingelogd bent, kies je voor MAKEN en daarna voor Formulier. Een enquête maken met Google Docs

Waar Naamloos formulier staat, vul je de naam in van de enquête. Onder de titel kun je nog een korte uitleg geven wat de bedoeling is. Daarna kun je meteen vragen gaan maken. We zullen elk Type vraag proberen. Een enquête maken met Google Docs

Je kunt een Thema kiezen. In dit geval is er gekozen voor Blockheads. Je kunt nog drie dingen instellen. Ze spreken voor zich.

Een enquête maken met Google Docs Voor de eerste vraag van de enquête gebruiken we het Type vraag Tekst. Dat gebruik je als er maar een beperkt aantal karakters hoeven te worden ingevuld op slechts één regel.

Een enquête maken met Google Docs Bij Titel van de vraag vul je de vraag in. Je kunt daar eventueel Help-tekst aan toevoegen. Als je Maak hiervan een vereiste vraag aanvinkt, is de vraag verplicht. Klik op Gereed om naar de volgende vraag te gaan.

Een enquête maken met Google Docs We kunnen nu vraag 2 gaan maken. Met het potloodje kun je de vraag aanpassen, met de twee rechthoeken kun je de vraag kopiëren en met de prullenbak kun je een vraag verwijderen. Klik op het potlood om de vraag te bewerken.

Een enquête maken met Google Docs Klik op het potlood om de vraag te bewerken. Kies nu bij Type vraag voor Tekstalinea. Bij dit type vraag krijg je een tekstveld. Klik op Gereed als je klaar bent.

Een enquête maken met Google Docs De drie mogelijkheden onder Item toevoegen spreken voor zich. Vink ze aan of haal de vinkjes weg.

Een enquête maken met Google Docs Om een derde vraag toe te voegen, klik je op Item toevoegen. Kies Meerkeuze om een vraag toe te voegen.

Een enquête maken met Google Docs Bij dit type vraag, kun je maar één antwoord kiezen. Het werkt met de ronde radio buttons. Met 'Overige' toevoegen kun je antwoordmogelijkheden toevoegen.

Een enquête maken met Google Docs Voeg een item toe en kies voor Selectievakjes. Bij zo'n vraag krijg je vierkante blokjes voor de antwoorden en je kunt meerdere antwoorden kiezen. Maak deze vraag.

Een enquête maken met Google Docs Voeg een item toe en kies voor Kiezen uit een lijst. Bij het beantwoorden kun je er maar eentje kiezen. Maak deze vraag.

Een enquête maken met Google Docs Met het type vraag Schaal geef je aan op een schaal wat je van iets vindt. De lengte van de schaal kun je zelf bepalen. Maak deze vraag.

Een enquête maken met Google Docs In de enquête zien de laatste twee vragen er uit zoals in de afbeelding rechts.

Een enquête maken met Google Docs In de enquête zien de laatste twee vragen er uit zoals in de afbeelding rechts.

Een enquête maken met Google Docs Bij het Type vraag Raster kun je een matrix maken. Het werkt met labels van rijen en kolommen.

Een enquête maken met Google Docs Maak deze Raster vraag.

Een enquête maken met Google Docs De laatste vraag is gemaakt! Je vindt het formulier nu terug bij je Documenten. Als je daar op klikt, kom je in een spreadsheet. Om het formulier aan te passen kies je bij Formulier voor Formulier bewerken.

Een enquête maken met Google Docs De laatste vraag is gemaakt! Je vindt het formulier nu terug bij je Documenten. Als je daar op klikt, kom je in een spreadsheet. Om het formulier aan te passen kies je bij Formulier voor Formulier bewerken. Je kunt de link nu gaan verspreiden. De link naar de enquête staat helemaal onderaan het formulier. Je kunt hem ook mailen.